من که گفتم همون فایل که هوش مصنوعی بازیه می تونه مشکل بازی شما رو حل کنه
به خاطر سوال دو م شما که در مورد طرز تهیه بازی جنرال سه بود گفتم بیاید به سایت ...
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
من که گفتم همون فایل که هوش مصنوعی بازیه می تونه مشکل بازی شما رو حل کنه
به خاطر سوال دو م شما که در مورد طرز تهیه بازی جنرال سه بود گفتم بیاید به سایت ...
یوزر پسورد در هاماچی بازی آنلاین
دوستان در این قسمت لطفا یوزر پسور دهای ساخت خودتون رو برای اشتراک بین دو ستان بر ای بازی آنلاین قر ار بدید تا اونها رو در یک جاو یک موضوع جمع آدوری کنیم ..
با تشکر
این هم چند تا پسور د و یوزر بر ای شبکه شدن به دو ستان :
network ID: AFM-RAYAN
Password: AFM-RAYAN
network ID:soroosh123
Password:123
___
یا این :
network ID: آرماگدون
Password: آرماگدون
_____
یا این :
network ID: ارتش ایران
Password: ارتش ایران
___
یا این :
network ID:بازی
Password: بازی
___
یا این :
network ID: آرماگدون
Password: آرماگدون
_______
یا این :
network ID: جنرال3
Password: جنرال3
یا این :
network ID: ژنرال
Password: ژنرال
___
یا این :
ID:خرداد89
Password:خرداد89
___
یا این:
-RAYAN :network ID
AFM-RAYAN : Password
USER:GENERALS
PASS:GENERALS
USER:UFO54
PASS:001354
سلام این عکس رو نگاه کنین با گیم رنجر هم میشه مود های دیگه رو بازی کرد
![]()
من با جایزینی هوش مصنوعی که دادید هنوز مشکلم باپرجاست بازم همون ارور serious error رو میده یا سیسمتون نمیکشه یا داغ کرده سیستم--والا من نمیدونم یعنی گرافیک این بازی از کرایسیس gta IV و تمامی بازی ها که حتی یه ریپم نمیزنه بیشتره؟
این هوشه بد چیزی شده که یه هارد سوپر وپن بیچارم کرد با آاورا هاش اما خب نزاشتم 1 بارم پارتیکل رو راه بندازه برقشو انداختم حالشو گرفتم
چرا کسی نیست ؟
این جا داره خاک میخوره کسی نمیاد شوک ویو تو گیم رنجر بازی؟
سلام
چرا تو نسخه 1.0 تیک نداره در بازی شبکه ولی نسخه 1.04 رو که نصب کردم وسط بازی بد تیک داره؟
مشکلش چیهه ؟![]()
جایی هست که من این بازیو دانلود کنم و مشکلی که تو چند پست قبلی گفتم رو نداشته باشه ؟یا این ارور مربوط به سیستمه و درست نمیشه؟
با سلام
من تو بازی انلاین یکم اماتورم (یعنی خیلی اماتورم)
وقتی تو روم میشم بازی واسه خودش بالا میاد ، بعدش باس چیکار کرد؟
گزینه online رو میزنم ولی ارور میده و میگه connection رو چک کنی
یا مینویسه game has detected a mismatch . this means the multiplayer has lost synchorization data between players ...
اگه کسی لینک دانلود zero:hero روداره بزاره لطفا
Last edited by farshid_civil; 22-07-2010 at 20:02.
عزیز من شما از اون آن لاسن نمی تونی استفاده مگه بری از خود شرکت EA
بازی رو بخری
ماها با برنامه های مثل هاماچی و گیم رنجر آنلاین بازی میکنم که توضیح هر دوش تو صفحات قبلی هست
(آقای منصوری خدا نگم چیکارتون کنه ادعامون میشد میتونیم 3 تا هاردو بزنیم با اون هوش مصنوعی شما 2تا هارد گزاشتم یار خودم 4تا تا دشمن بعد 30مین تازه تونستم استراتژی سنتر بسازم 1ساعت بازی کردم مخم ارور داد گفتین خیلی خفنه باورم نشد ریختم روی شوک ویو که هارداش خود به خود از 1.4 بد تره در به در شدم)
سلا م
خوشحالم که راضی کننده بود
به زودی ور ژن دوم بازی وار آر ماگدون رو بر ای دانلود قر ار خواهیم داد و هوش مصنوعی جدیدشو که می تونه از هواپیماهای فر و دگاه های جی ال ای هم استفا ده کنه .... و کلی استر اتژیک های جدید داره ......
در کل از همه شما عز یز ان متشکرم
منتظر محصولا ت جدید ما باشید
هر روز بهتر از دیر وز انشا الله
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
[/COLOR]مشکل به چند چیز مر بوطه هوش مصنوعی و سیستم بر ای دانلود هوش مصنوعی جدید ساخت شر کت خودمون بیا ید اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
بیا این آدرس:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
بر ای آموزش بازی آنلاین بیا اینجا :
Last edited by ufo-alien; 23-07-2010 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)