میشه لینک این فروم ها که میگی بدی؟
میشه لینک این فروم ها که میگی بدی؟
اگه سرعتش خوبه و قطعی هم نداره به ما هم معرفی کن بریم بگیریم
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم از داتک هم سرویس میگیرم زنگ زدم پشتیبانی راجع به این مسئله صحبت کردم گفتم این قانون مخابرات هست و برای تمام ای اس پی ها اجرا میشه در ساعات اداری پورتها رو میبندن برا کم کردن تخصیص پهنای باند
حالا نمیدونم تا چه حدی صحبتش درسته اگر دوستان دیگه هم با ای اس پی های دیگگه این مشکل رو دارند بگن لطفا
ضمنا شما هم اگر راهی برا این مسئله پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار
ممنون
جوکی هنری بیش نیست...اگر اینجوری بود که باید کاربر های سپنتا و شاتل و صبا هم این مورد رو تو روز می گفتن
این توسط خود داتک برای حفظ کیفیت برای کاربرهای عادی ( منظورم ما ها که دانلود همش می کنیم نیست منظورم کسایی است که میان گشت زنی وب یا دونبال مقالات اند و ) همچین شرکت ها است.
اگر دقت کنین بجز تورنت در ساعات اداری ( و مخصوصا یک ساعت های خاص ) سرعت اپلود سنتر ها هم در حالت فری کم میشه ....علتش هم اینکه چون سرویس ها بدون محدودیت حجمی هست برای جلو گیری از کاهش شدید سرعت و حفظ کیفیت برای همه ( نه فقط کسایی که دانلود می کنن) میاد محدودیت می زاره تا ترافیک رو بتونه کم کنه و کیفیت رو حفظ کنه.....ان مواقع هم بجای داونلود بزارین تورنت به صورت سید کار کنه تا نسبت شیر رو ببرین بالا ( تو وقتی محدودیت رفع شد بتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین.).
من که همش این کارو می کنم تا هم جبران زمان رفته رو کنم هم ترافیک نزارم هم ip هایی که میوفته دستم تو لیست ترکر ها به عنوان سید بره بالا و اولویت دریافت بالاتری داشته باشه.
البته یک راه حل یکی از بچه ها در این مورد داده بود چند صفحه قبل که شاید بتونه تو این ساعت ها سرعت رو افزایش بده ولی هنوز نتیجه کارش رو در نیومده.
این قسمت رو متوجه نشدم میشه راهنمایی بفرمایید؟ان مواقع هم بجای داونلود بزارین تورنت به صورت سید کار کنه تا نسبت شیر رو ببرین بالا ( تو وقتی محدودیت رفع شد بتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین.).
من که همش این کارو می کنم تا هم جبران زمان رفته رو کنم هم ترافیک نزارم هم ip هایی که میوفته دستم تو لیست ترکر ها به عنوان سید بره بالا و اولویت دریافت بالاتری داشته باشه.
ممنون
سلام zed2 عزیز؛
من یه سوال داشتم: اونم اینه که ما ip دینامیک داریم. پس هر دفعه ip مون عوض میشه. پس این نسبت share ratio چه طور میتونه تاثیر داشته باشه؟
سوال بعدیم اینه که تا حالا مردم توی ایران که از تورنت استفاده میکنن و اکثرا هم نسبتی بسیار کمتر از 1 دارن، چه طور روی دانلود ما تاثیر نذاشته؟ منظورم اینه که ipهای ایران همه دارای نسبت پایینی هستند.
من خودم بعد از چند روز دانلود میخام بذارم برای سید فقط. اما آیا واقعا تاثیر داره؟
یعنی تنظیمات نرم افزار رو زمان بندی می کنم که در ساعات اداری و ترافیک فقط سیدر باشم و چیزی دانلود نکنم.
نرم افزارت چیه؟
ببینم چند نفر رو دیدی تا حالا تورنت باز باشن...من تا حالا هر چی تورنت باز دیدم کسایی بودن که 70 درصدشون خصوصی کار هم بودن ( و هستن).... و شیرینگ 1 رو می کنن ...روی ما داره تاثیر می زاره ولی هنوز محصوص نیست ...تو تورنت های شلوغ اگر یک موقع بیوفتید ( من زیاد از این تورنت ها دارم ) این مورد رو کاملا می بینید....ip هم عوض شه بالاخره یک شرکت که 4 میلیارد ip نداره
....تو هر مرکز یک لیست ip رو ست کرده و از انها استفاده می کنه( باور نمی کنه هر روز لیست ip هایی که می گیری رو چک کن اخر ماه ببین چند بار ip هات تکرار شده ) ...نتیجه اخلاقی سیدر های خوبی باشین تا بتونین در زمانی که تورنت های خوبی ندارین حداکثر سرعت رو داشته باشین
( فرهنگ تورنت همینه)
سلام و ممنونعنی تنظیمات نرم افزار رو زمان بندی می کنم که در ساعات اداری و ترافیک فقط سیدر باشم و چیزی دانلود نکنم.
نرم افزارت چیه؟
از میکرو تورنت 1.8 استفاده میکنم utorrent ضمنا دانلودم که تموم میشه تا نسبت 500 بیشتر نمیزارم سید کنه
Last edited by hajikhan; 13-03-2009 at 18:27.
خوب بچه بدی هستی شما
من الان تو عمومی ها همه رو بین 0.9 تا1.1 رسوندم خصوصی ها هم تا جای ممکن دارم می زارم سید بمونه.
تو یوتورنت اگر فارسی داری بخش تنظیمات زمانبدنی رومی تونی ببینی و تنظیم کنی بر اساس 4 نوع عادی محدود فقط سید و ممنوع که چه طور کار کنه....من اینشکلی تنظیم کردم تا بیشتری بهره رو ببرم.
سلام
بابا چرا خودت رو اذیت می کنی
یا پورتها رو فوروارد کن
یا از وی*پی*ان استفاده کن
که در هر دو حالت سرعتت به حالت اولیه بر میگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)