تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 827 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فدراسيون فوتبال ايران، آماده اجراي طرح ويژن آسيا است
    ---------------------------------------------------------------------
    كنفدراسيون فوتبال آسيا بعد از خاتمه سفر دو روزه رييس فدراسيون فوتبال ايران به كوالالامپور طي اطلاعيه‌اي اعلام كرد: فدراسيون ايران براي اجراي پروژه "ويژن آسيا" در اين كشور آماده است. دكتر "محمد دادكان" در نطق افتتاحيه خود در كارگاه آموزشي دو روزه‌اي كه در مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا در كوالالامپور برگزار شد، ضمن تقدير از تلاش‌هاي "محمد بن همام" رييس‌اي اف سي، اظهار داشت: ما گام‌هاي نخست براي شروع موفق پروژه "ويژن آسيا" در ايران را برداشته‌ايم و به‌خوبي واقف هستيم كه براي رسيدن به اهداف خود بايد برنامه مذكور را به طور كامل اجرا كنيم. "پيتر ولاپان" دبيركل كنفدراسيون فوتبال آسيا و مدير پروژه ويژن آسيا نيز با بيان اينكه "آينده فوتبال، متعلق به ايران است" ادامه داد: كارگاه آموزشي دو روزه در كوالالامپور مي‌تواند اولين گام براي آغاز فصلي نوين در فوتبال ايران باشد. وي افزود: "ايران كشوري خاص در قاره آسياست و به عنوان ملتي ورزش دوست، همتا ندارد. ايران صاحب بهترين تيم فوتبال آسياست كه پتانسيل پيوستن به جمع بهترين‌هاي جهان را نيز داراست." به اعتقاد دبيركل‌اي اف سي "پروژه توسعه فوتبال ايران، اين كشور را به مدارج بالاتري ارتقا خواهد داد. دولت يكي از سهامداران و صاحبان اصلي فوتبال است و بايد فوتبال را به عنوان ابزار آموزش نسل جوان بكار گيرد." كارگاه دو روزه كوالالامپور با هدف تعيين راهكارهاي كاربردي توسعه شامل اصلاح قوانين، آموزش مديران، توسعه رقابت ميان برترين ها، باشگاهها، سطوح پايه و نوجوانان، آموزش سرمربيان و داوران، برگزار شد. هيات اعزامي ايران به كوالالامپور به رياست دكتر محمد دادكان عبارت بودند از علي اكبر عرفانيان دانشور رييس "ويژن ايران"، فريدون معيني نماينده بخش آموزش سرمربيان، مسعود عنايت نماينده كميته داوران، علي كاظمي نماينده كميته اجرايي، خشايار عزيزي نژاد هماهنگ‌كننده . بنابراين گزارش، هيات ايراني همچنين علاقمندي خود را براي توسعه فوتسال در اين كشور اعلام كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پله:نگران برزيل هستم
    بايد با ترکيه برخورد شود
    ------------------------------------
    پله گلزن بزرگ تاريخ فوتبال جهان هم اکنون در کشور قطر به سر مي برد. او که به همراه مارادونا وارد اين کشور شده با حضور در يک کنفرانس خبري پاسخگوي خبرنگاران رسانه هاي گروهي منطقه بود.
    در كنفرانس مطبوعاتي كه روز جمعه با حضور پله جادوگر فوتبال جهان در دوحه برگزار شد به رغم تلاش فراوان روزنامه نگاران و خبرنگاران ورزشي بسياري از سوالات مهم به دليل كمبود وقت بي پاسخ ماند.
    قبل از شروع اين مصاحبه مطبوعاتي و ارائه سوالات از سوي خبرنگاران ، پله به يادماندني ترين ستاره فوتبال در جهان اظهار داشت: از اينكه در ميان مردمي به سر مي برم كه به من عشق مي ورزند بسيار مسرورم. اين كشور جايي است كه خاطرات دهه هفتاد را براي من زنده مي كند رابطه بسيار زيبايي ميان من و اين كشور وجود دارد و امروز خوشحالم كه بار ديگر به اين سرزمين بازگشتم.
    پله در قسمتي از اين گفتگو به مسئله نژادپرستي در فوتبال اشاره کرد و گفت : اولين بار در سن هفده سالگي در مسابقات جام جهاني شركت كردم. اين مساله برايم بسيار خوشايند بود در طول دوران حيات ورزشي ام به كشورهاي زيادي سفر كردم و اولين سفري كه به اروپا داشتم سفر به سوئد بود در آن زمان تيم ملي برزيل در مكاني نزديك به محل برگزاري تمرينات دو تيم ملي سوئد و انگليس تمرين مي كردم هنگامي كه براي تماشاي تمرين بازيكنان اين دو تيم رفتم با اتفاق جالبي مواجه شدم. در اين دو تيم يك بازيكن سياه پوست هم وجود نداشت طبعا اين مساله حادثه اي عجيب براي من بود.
    پله در ادامه سخنانش افزود: تيم ملي برزيل تيمي است كه همه بازيكنانش سياه پوست هستند. چه قبل و چه در حال حاضر اما بعدها در سفرهايم ديدم كه اين مساله يعني حضور بازيكنان رنگين پوست در تيم هاي اروپايي بسيار عادي شده است.
    اسطوره برزيلي فوتبال جهان همچنين تاكيد كرد: از اينكه عضوي از خانواده فوتبال هستم بسيار خوشحالم. فوتبال خانواده اي بزرگ در جهان است. وي در خصوص آشوب هاي اخير در جريان ديدار تيمهاي ملي سوئيس و تركيه از سري مسابقات مقدماتي جام جهاني آلمان اظهار داشت: من نمي توانم در مورد اين مشكل حكمي صادر كنم و قضاوت کنم اما مي توانم بگويم كه حقيقتا تا به حال چنين صحنه هايي مشاهده نكرده ام.
    نمي دانم دلايل اين حادثه چيست اما مي توانم بگويم كه فيفا بايد مسببين چنين حوادث و اتفاقاتي را مجازات كند تا چنين مسائلي ديگر تكرار نشود.
    پله در پاسخ به اين سوال كه چه شباهت هايي ميان نسل هاي فوتبال در دهه هفتاد و نسل حاضر وجود دارد گفت: مقايسه اين دو نسل ظلمي آشكار است تفاوت هاي زيادي ميان نسل هاي گذشته و تيم هاي حال حاضر جهان وجود دارد كه اصلا قابل قياس نيست.
    وي جواب به اين سوال كه چه تيمي در حال حاضر بهترين تيم فوتبال در جهان است گفت:‌اگر هشت ماه پيش اين سوال را از من مي كرديد مطمئنا مي گفتم تيم ملي برزيل اما مطمئنا بايد بگويم بسيار نگران تيم ملي كشورم در رقابتهاي جام جهاني هستم با وجود اينكه برزيل هنوز هم بهترين تيم جهان است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ و آمار ال کلاسيکو دربی

نبرد براي زنده ماندن

زمين هيپو درومو كه بعدها با نام سانتياگو برنابئو معروف شد يك بعدازظهر آفتابي در حالي كه خيابان‌هاي مادريد از پوسترهاي تبليغ اين بازي سنگفرش شد شاهد بود که بارسلونا در آن روز بزرگ سه بر يك رئال مادريد را شكست داد. اين در حالي بود كه بارسا در آن ديدار ۶ بازيكن خارجي داشت و حالا ديگر فيفا و فدراسيون آن بازيکنان را به رسميت نمي‌شناسند.
    ال كلاسيكو داربي امشب در ورزشگاه دن سانتياگو برنابئو برگزار مي‌شود. ۱۴ توپ استاندارد لاليگا هر كدام با ۸۰۰ گرم وزن و ۱۵ توپ جمع‌كن از تيم نوجوانان رئال مادريد براي اين داربي در نظر گرفته شده است. ۴ پرچم گوشه زمين توليدي فروشگاه برنابئو، همه سپيد و با آرام كوچك رئال مادريد در ۴ گوشه نصب شده‌اند. ۴ برد الكترونيكي براي اعلام شماره تعويض‌ها و زمان تلف شده، يكي اصلي و سه تا رزرو! ۲۳۰ سرباز تعليم ديده ويژه گاردامنيتي مادريد در برنابئو مستقر خواهند شد و ۷۰۷ سرباز عادي در داخل و خارج از برنابئو و خيابان‌هاي اطراف گشت مي‌زنند. ۴۰۰ پليس فدرال نيز در جايگاه ويژه، كناره جايگاه هواداران و اطراف درهاي ورودي و خروجي ديده‌باني مي‌كنند. ۱۲۰ نيروي خاص امنيتي نيز وظيفه محافظت از جان مقامات عاليرتبه حاضر در ورزشگاه را دارند. ۱۵۰۰ سپر پلاستيكي براي نيروهاي پليس در نظر گرفته شده است.۱۱۰۰ بطري آب آشاميدني رايگان در محل‌هاي اصلي قرار دارد و ۲۵۰۰ ساندويچ گرم به صورت رايگان بين دو نيمه پخش خواهد شد.
    5 هزار پرچم سپيد رئال مادريد قبل از بازي بين هواداران مادريدي پخش مي‌گردد. ۶۰ عضو از صليب سرخ براي ال داربي داخل و خارج از برنابئو حضور دارند و ۱۰ عضو ارشد گارد شهري در كنار آنها خواهند بود. ۶ آمبولانس در جاي جاي برنابئو و دو خيابان اطراف ورزشگاه حضور داشته و روشن باقي مي‌مانند.
    ۱۶۱ گل در كل ميهمان نوازي‌هاي مادريد به ثمر رسيده كه سپيدپوشان آنها را در تاريخ به ثبت رسانده‌اند و بارسلونا ۷۷ گل را پاسخ داده است. دي استفانو، خنتو، سانتيانا و رائول چهار نفر اول ركورددار اين گلزني هستند.
    از 75 ديدار برگزار شده در برنابئو، مادريد در 48 بازي پيروز بوده، در 13 بازي شكست خورده و در 14 بازي تن به تساوي داده است. آخرين پيروزي باارزش مادريد در برنابئو به سال 1994 بازمي‌گردد،‌ زماني كه مادريد با گلزني والدانو و مردان خط هافبك، 5 بر صفر به پيروزي رسيد.
    خلاصه تاريخچه جدال مادريد و بارسا در برنابئو از اين قرار است:
    سال 1928: رئال مادريد صفر-بارسلونا يك
    سال 1929: رئال مادريد 5-بارسلونا يك
    سال 1930: رئال مادريد صفر-بارسلونا صفر
    سال 1931: رئال مادريد 2-بارسلونا صفر
    سال 1932: رئال مادريد 2-بارسلونا يك
    سال 1933: رئال مادريد 4-بارسلونا صفر
    سال 1934: رئال مادريد 8-بارسلونا 2
    سال 1935: رئال مادريد 3-بارسلونا صفر
    سال 1939: رئال مادريد 2-بارسلونا يك
    سال 2000: رئال مادريد 2-بارسلونا يك
    سال 2001: رئال مادريد 2-بارسلونا صفر
    سال 2002: رئال مادريد يك-بارسلونا يك
    سال 2003: رئال مادريد يك-بارسلونا 2
    سال 2004: رئال مادريد 4-بارسلونا 2
    بدون شكست در نيوكمپ
    دو تيم فصل متفاوتي را پشت سر گذشته اند. بارسا با چهار برد و يك تساوي در نيوكمپ بدون شكست بوده و دو برد،دو تساوي و يك شكست كارنامه بارسا در بازي‌هاي خارج از خانه است.اين در حالي است كه تيم رئال مادريد چهار بار مزه شكست را چشيده است.دو بار در خانه و دو بار خارج از خانه.در واقع چهار برد خانگي،چهار برد خارج از خانه و آمار بدون تساوي رئال سبب شده تا اين تيم در كورس قهرماني با بارسا همراه باشد.
    گل‌هاي بيشتر
    بارسلونا در اين فصل پنج گل بيشتر از رقيب پايتخت نشين به ثمر رسانده است، 27 گل (شش گل روي كارهاي فردي، ده گل روي بازي تيمي،پنج گل با استفاده از شروع‌هاي مجدد،سه پنالتي و سه گل ديگر)، هر دو تيم يازده گل دريافت كرده اند. 9 بازيكن بارسا تا به حال موفق به گلزني شده‌اند در حالي كه هفت بازيكن رئال پايشان به گل باز شده است. همچنين ساموئل اتوئو از بارسا با 10 گل بالاتر از بهترين گلزن رئال يعني رونالدو 7 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد.
    ساموئل اتوئو بازيكني است كه هميشه دوست دارد به تيم سابقش گل بزند. رئال مادريد به خوبي مي‌داند كه او در چهار بازي از بازي‌هايي كه در برنابئو مقابل رئال قرار گرفته موفق به گلزني شده است و تنها يك بار عضو تيم بازنده بوده (رئال4-2بارسا بازي برگشت فصل قبل) تاكنون اين مهاجم كامروني شش بار دروازه رئال را بازكرده است و در ليست ركورد‌هاي شخصي او رئال مادريد بعد از اوساسونا در مقام سوم قرار دارد كه او به آن تيم هفت بار گل زده است. بتيس تيمي‌است كه اتوئو راه دروازه آن را بهتر از هر تيم ديگري مي‌شناسد و تاكنون هشت بار از اين بازيكن گل خورده است.
    اخطارها
    از نظر عملكرد اخلاقي اختلاف قابل توجهي بين دو تيم وجود دارد. بارسلونا هنوز بازيكن اخراجي نداشته در حالي كه رئال با پنج بازيكن محروم ( 2 كارت قرمز و 3 بازيكن كه در يك بازي 2 كارت زرد دريافت كردند) در اين مورد از بارسا پيشي گرفته است.بازيكن‌هاي بارسلونا تا به حال بيست كارت زرد دريافت كرده در حالي كه تيم مادريد بيست و نه بار كارت زرد را در مقابل بازيكنان خود ديده است.
    تعويض‌ها
    بارسلونا عملكرد بهتري در زمينه بازيكنان تعويضي كه گل زده اند، دارد. چهار گل بارسا توسط بازيكنان تعويضي به ثمر رسيده ( 2 گل لارسن و يك گل از ژولي و اسكرو ) در حالي كه مخيا تنها بازيكن گلزن تعويضي رئال محسوب مي‌شود.
    Iturralde دومين ال كلاسيكو را سوت خواهد زد
    اين داور اهل بيلبائو طي 11 سال داوري در لاليگا 17 بازي براي بارسلونا 22 بازي براي رئال مادريد و تنها يك ال كلاسيكو سوت زده است. اولين قضاوت اين داور 38 ساله باسكي در ال كلاسيكو به فصل99ـ98 و 14 فوريه بر مي‌گردد كه در آن بازي بارسلونا توانست در نيو كمپ رئال مادريد را با 2 گل از لوئيس انريكه و 1 گل از ريوالدو 3-0 شكست دهد.
    بارسلونا در 17 بازي كه Iturralde Gonz?lez براي آنها قضاوت كرده است به 11 پيروزي 5 تساوي و 1 شكست دست يافته است و رئال مادريد در 22 بازي كه او براي آنها سوت زده است به 13 پيروزي 2 تساوي و 7 شكست رسيده اند.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دربي اسكاتلند به سود سبز ها تمام شد

سلتيك 3 گلاسكورنجرز 0

تيم فوتبال سلتيک در يک بازي حساس و در ورزشگاه اختصاصي خود مقابل گلاسکو به برتري دست يافت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا اين بازي حساس شنبه شب در ورزشگاه سلتيک پارک سهر گلاسکو برگزار شد و تيم سبزپوش داربي حساس اسکاتلند را با نتيجه سه بر صفر به پايان رساند.هارتسون ، گلده و مک گدي گل هاي تيم ميزبان را در اين بازي به ثمر رساندند.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد محمدي، بهروز رهبري فرد، علي انصاريان و سهراب انتظاري به علت سرماخوردگي شديد، تيم پرسپوليس را در سفر به مشهد همراهي نمي کند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پيش از اين اعلام شده بود پرسپوليس در ديدار با ابومسلم عليزاده و سيدعباسي را به علت محروميت و اسدي را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد ولي با توجه به بيماري شديد چهار بازيکن ديگر، پرسپوليس با غيبت هفت بازيکن خود به مشهد سفر خواهد کرد.
    در اين شرايط کادر فني پرسپوليس مجبور است در اين مسابقه از بازيکنان ذخيره خود برابر ابومسلم استفاده کند که شانس فرشيد کريمي، نيک نظر و مقداد قباخلو بيش از ساير نفرات است.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 3d
    ناصر شفق مدير عامل باشگاه پرسپوليس مي شود
    خبرگزاري فارس: مذاكرات براي انتخاب مدير عامل باشگاه پرسپوليس به مراحل نهايي نزديك مي شود و احتمالا ناصر شفق اين پست را برعهده خواهد گرفت.
    ------------------------------------------------
    مذاكراتي روز پنجشنبه با وي صورت گرفت تا اين عنوان را بر عهده گيرد، اما خواهان داده شدن فرصتي بيشتر براي ارزيابي اين پيشنهاد شد. شفق در تماسي كه امروز با وي گرفته شد موافقت ضمني خود را اعلام داشت تا به عنوان مدير عامل معرفي شود.
    قرار است در نشست امروز هيئت مديره باشگاه پرسپوليس كه در مشهد برگزار مي شود اين موضوع بررسي نهايي شود تا خبر هر چه زودتر اعلام شود. البته هنوز توافق پاياني صورت نگرفته و احتمال مطرح شدن گزينه اي جديد وجود دارد.
    گفتني است، تمامي اعضا در اين جلسه حضور خواهند داشت، اما شفق در تهران هست و نمي تواند به مشهد سفر كند.
    ناگفته نماند، محمد حسن انصاري فرد (سخنگوي پرسپوليس) اين خبر را تاكيد نكرد.
    احتمال مدير عاملي محمد حسن انصاري فر درپرسپوليس قوت گرفت.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا ) پس از جلسات هيات مديره جديد ، اعضاي هيات مديره در مورد مدير عاملي محمد حسن انصار يفر که پيش از اين به سمت سخنگويي باشگاه پرسپوليس گمارده شده بود به اجماع رسيدند که در جلسه فرداي هيات مديره اين موضوع نهايي و اعلام خواهد شد.
    يک مقام آگاه با تاييد خبر مدير عاملي انصاري فر به خبرنگار گروه فوتبال خبرگزاري ايپنا گفت : موضوع مدير عاملي انصاري فر در هيات مديره بحث شده است و تقريبا تمام اعضا با آن موافق هستند، به هر حال اين موضوع پس از بررسي بيشتر در جلسه هيات مديره فردا اعلام مي شود.

محمد حسن انصاري فر بازيکن دهه 60 و اوائل 70 پرسپوليس است که در سالهاي اخير نيز فعاليت خود به عنوان سرمربي تيم ملي فوتسال متمرکز کرده بود. او با حکم علي آبادي ، رييس سازمان ورزش به همراه سعيد لو ، مايلي کهن ، نژاد فلاح و مالکي اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس شد و پس از تشکيل اولين جلسه سخنگوي باشگاه نيز را برعهده گرفت.

داره خودمونی میشه pcboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من که اساسی حال کردم . بابا این تیم کوچه ما از رئال بهتر بازی میکرد.
    آقا عجب بازیکنیه این رونالدینیو اساسی زد تو حال این رئال .

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

12 له شدن رم توسط یوونتوس کبیر

سلام دوستان من
    یوونتوس مثل همیشه این تیم رم رو له کرد
    گزارش کامل بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما من گلزنها و نتیجه رو میزنم

یوونتوس 4-1رم
    گلهای یووه را ترزگه دوبار و زلاتان و ندود به ثمر رساندند
    گل رم را هم طوطی روی پنالتی چرت که اصلا پنالتی نبود به ثمر رساند
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حرف هاي اتوئو در زمين فوتبال
    ------------------------------------
    ساموئل اتوئو مهاجم موفق بارسلونا در فصل جاري انگيزه زيادي براي حضور در بازي حساس اين تيم مقابل رئال مادريد داشت.
    پيش از ال کلاسيکو داربي بازيکنان رئال حملات زيادي عليه مهاجم کامروني صورت داده بودند و البته اتوئو پاسخي به اين گفته ها نداده بود.
    الگه را مدافع مياني رئال گفته بود که اتوئو براي او هيچ است و در اين بازي هيچ کاري انجام نمي دهد. باپتيستا هم ادعا کرده بود که رونالدو خيلي بهتر از اتوئو است و ميان اين دو بازيکن نبايد مقايسه کرد!
    اتوئو در پاسخ به اين گفته ها اظهار داشت که هيچ حرفي نمي زند و حرف هايش را در زمين بازي مي گويد.
    او در اين جدال حساس اولين گل بارسا را به زيبايي وارد دروازه رئال کرد تا حرف هايش را به اين شکل گفته باشد!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كاسياس: آنها فوق العاده بودند
    ------------------------------------------
    ايكر كاسياس دروازه بان ملي پوش رئال مادريد در جريان ال كلاسيكو، قريب به 10 موقعيت مسلم بارسلونا را مهار كرد هزچند سه بار در برابر مهاجمان اين تيم تسليم شد.
    کاسياس بعد از اين بازي گفت: بارسلونا عالي بازي كرد. آنها فوق العاده بودند و ما هيچ حرفي براي گفتن نداشتيم. من چندين موقعيت مسلم را مهار كرديم و البته اين وظيفه من بود اما اميدوار بودم، بقيه هم تيمي ها نيز، به وظايف خود عمل كنند كه هرگز چنين اتفاقي رخ نداد.
    رونالدينيو و اتوئو مرا شكست دادند و من عادت ندارم پس از شكست، به دنبال توجيه يا بهانه بگردم. من قبول مي كنم كه بازي كودكانه اي داشتيم و بارسلونا فوق العاده نسبت به ما خوب بازي كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •