چرا چيپست چابگر لكسماركe260dزود مي سوزه؟ آدرس براي خريد چيپست بهم بديد.
چرا چيپست چابگر لكسماركe260dزود مي سوزه؟ آدرس براي خريد چيپست بهم بديد.
با سلام خدمت دوستان گرامی
مدتیه که قطد دارم برای مصرف خونگی یک 3 کاره بگیرم (یا اگه شد 4 کاره) چون به میزان متوسط رو به پایین از همه امکاناتش استفاده میکنم
بعد از یسری تحقیق با ابن نتیجه رسیدم که سری MF سه کاره های Canon برای من مناسب هستن . اما مدل های زیادی از این سری وجود داره که همشون هم شبیه همن (بجز یکی 2 مدل) . من نتونستم توی یک سایت خارجی همشون رو با هم پیدا کنم تا از دید یک مرجع مقایسشون کنم .
این مدل ها بترتیب قیمت از کم به زیاد :
Canon MF-4010
Canon MF-4320d
Canon MF-4120
Canon MF-4330d
Canon MF-4340
Canon MF-4350d
مدل 4010 فاقد فکس هست اما بعضی از مدل ها مثلا 4330 فکس هم داره .
از دوستان ممنون میشم تا با توجه به نیاز و بودجه من (حدود 250 تا 270) یک مورد مناسب که شارژش راحت باشه و مشکلات نداشته باشه رو بهم معرفی کنن
ضمنا این رو هم یخواستم بپرسم که Canon رو توی ایران چه شرکت هایی گارانتی میکنن و کدومشون معتبر تر و بهتره
با تشکر از تمامی دوستانی که وقتشون رو صرف پاسخ دادن به اینجانب یا حتی خوندن متن بنده میکنن
Printer Epson TX200
HP Laserjet P1006
samsung ML-1915
printer brother HL-2140
Printer Canon LBP 3010B
دوستان به نظر شما کدام بهتره؟؟؟؟
Last edited by zanes; 29-01-2010 at 10:06.
خب فکر میکنم اگر کسی بلد باشه جواب میده.....چرا هیچ کس جوابی نمیده؟؟؟
دوستان من یه پرینتر ml1640 خریدم که حدود دویست برگ باهاش پرینت گرفتم اما حالا نمی تونه پرینت بگیره .یه بار خطا می ده که cover open یه بار میگه usb رو نمی شناسه کابل usb دیگه ای رو امتحان کردم.تو نوار پایین که ایکنش می اد یه علامت ضربدر روی کابله زده.روی اون ایکن وقتی کلیک می کنم یه قسمت هست که قبلا نوشته بود black و نوار جلوش سیاه بود اما حالا سفید شده .منو راهنمایی کنید لطفا اطلاعاتی در زمینه پرینتر ندارم
پس این 231 صفحه الکیه؟؟؟؟
سلام دوستان عزيز اگر كسي در مورد صفر كردن كنتور پرينتر هاي اپسون معلومات و آموزش داره ممنون ميشم برام بزاره اپسون آر 290 به بالا البته آموزش اگه با نرم افزار باشه بهتره بازهم ممنون و ابراز سپاس
با سلام خدمت دوستان عزیز مشهدی عرض کنم کلاس تعمیرات پرینتر دوره جدید خصوصی و نیمه خصوصی داره برگزار میشه هر کسی که دوست داره تعمیرات انواع پرینتر ها رو بصورت تخصصی یاد بگیره در خدمتشون هستیم شماره تلفن این جانب 09151597291
سلام .میخام یه پرینتر بخرم برای مصرف خانگی.میخام پرینتر لیزری باشه و سیاه و سفید.اسکنر هم دارم با مارک hp.شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟با چه قیمتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)