تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 848 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

پارس جدیدا قطی و پاکت لاستاش زیاد شده
    اسن قابل قبول نیست سرویساش
    سلام. به شدت تایید میکنم. من خودم مشترک پارس هستم. تو این دو ماه به شدت ناراضی ام. اصلا شبکه اینترنت نیست اینترانت است. از هر شرکتی میخواهی بگیر ولی پارس نگیر کیفیتش خیلی خراب شده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تشکر فقط یه سوال اینکه گفتید مرکز شلوغی نداشته باشید یعنی چه؟چون ما شهر کوچیکی داریم و بعید میدونم هم اینجا نسبت به تهران از اینترنت استفاده کنند؟البته من قبلا هم 1مگ 3ماه داشتم از خود پارس آنلاین نسبت به این 2مگ قطعیش زیاد بود
    شلوغ بودن ربطی به کوچکی و بزرگی شهر نداره. عامل مهم اینه که بر اساس پهنای باند و تعداد کاربری که مثلن پارس‌آنلاین در شهر شما یا مرکز مخابراتی شما داره، به هر کاربر به طور متوسط چه مقدار پهنای باند می‌رسه.

فرض کن در شهر شما پارس‌آنلاین 100 مگابیت پهنای باند و سر جمع 5000 هزارتا مشتری هم داشته باشه. این یعنی، پارس‌آنلاین، متوسط به ازای هر کاربر حدود 20 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند داره. حالا پارس‌آنلاین برای تبلیغات یا با هدف دیگه‌ای به همه این کاربرا تا جایی که خطشون می‌کشه پهنای باند می‌ده. به خاطر فاصله از مرکز مخابراتی یا مشکلات خط تلفن همه نمی‌تونن 16 مگابیت یا حتی همون 9 مگابیت رو هم داشته باشن. اما فرض کن متوسط به هر کاربر پهنای باند 2مگابیت رو می‌ده. این یعنی داره به جای 20 کیلوبیت 2مگابیت می‌ده که حدود 100 برابر اون متوسط پهنای باند می‌شه.

حالا در نظر بگیر که از ساعت 6-7 عصر تا ساعت 12 نیمه شب، فقط 10 درصد کل کاربرای پارس‌آنلاین تو شهر شما یعنی 500 نفر بخوان هم‌زمان آنلاین باشن و مثلن دانلود داشته باشن. به خاطر این که پهنای باندشون رو شرکت روی 2مگابیت بسته اگه قرار باشه کسی افت سرعت نداشته باشه پارس‌آنلاین باید حداقل 1000 مگابیت پهنای باند داشته باشه اما در عمل فقط همون 100 مگابیت موجوده. پس به هیچ وجه امکان نداره تو اون ساعتا و با اون شرایط همه بازم همون سرعتی رو که تو ساعت خلوتی می‌گیرن داشته باشن.

این جوری، پارس‌آنلاین ناچار می‌شه روی سرویس‌ها محدودیت بذاره. اینجاست که اون تفاوت سرعت سرویس‌ها خودش رو نشون می‌ده. این یعنی برای کسی که سرویس 512 گرفته محدودیت خیلی بیشتری نسبت به اون که سرویس 2مگابیت گرفته اعمال می‌شه.

به تدریج که از ساعت‌های شلوغی رد بشه و دیگه کل پهنای باند پر نباشه، از شدت محدودیت‌ها هم کم می‌شه.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

مدتیه وقتی ترافیک یا مهلت قرار دادم به اتمام میرسه مرورگر به پارس انلاین هم متصل نمیشه و مجبور میشم باهاشون تماس بگیرم و از طریق کدی که در اختیارم میزارن خطم رو با گوشی فعال کنم!
    اما قبلا تو همچین مواقعی وقتی مروگر باز میکردم بصورت خودکار وارد سایت پارس انلاین میشد و از طریق سیستم و براحتی تمدید یا ترافیک خریداری میکردم
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدتیه وقتی ترافیک یا مهلت قرار دادم به اتمام میرسه مرورگر به پارس انلاین هم متصل نمیشه و مجبور میشم باهاشون تماس بگیرم و از طریق کدی که در اختیارم میزارن خطم رو با گوشی فعال کنم!
    اما قبلا تو همچین مواقعی وقتی مروگر باز میکردم بصورت خودکار وارد سایت پارس انلاین میشد و از طریق سیستم و براحتی تمدید یا ترافیک خریداری میکردم
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    شما باید تو سیستمتون ، یکی از dns سرور های پارس آنلاینو ( 91.98.98.98 ) ست کنین تا وارد پارس آنلاین بشید!

6. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا پارس آنلاین در حالت گیمینگ از نظر پینگ عالیه!

پینگ 4.2.2.4 ( بدون اکانت کاهش پینگ ) :

محتوای مخفی: 4.2.2.4 

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

شما اول میری طرح رو میگیری بعد میای سوال می پرسی ؟! ساعات دانلود رایگان ؟ پارس دانلود شبانه رایگان نداره.
    برام مهم نبود گفتم جهت اطلاعات خودم ... چون قبلا داشتم شبانه رایگان بود ... الان دوتا سرویس دارم و اینو بیشتر برای وبگردی گرفتم مخابرات رو هم برای دانلود ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.

- - - Updated - - -

بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای تغییر ip لازم نیست که مودمو هی خاموش روشن کنی ؛ مودمت چیه؟!
    Last edited by 4l1r3z4; 19-11-2015 at 01:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برای تغییر ip لازم نیست که مودمو هی خاموش روشن کنی ؛ مودمت چیه؟!
    مودم من zyxel هستش من بدون خاموش و روشن آیپیم تغییر کنه باید چکار کنم؟؟

یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان خوزستانی که پارس آنلاین دارن و سرویس گیمشون رو فعال کردن لطفا یه تست پینگ از سایت speedtest سرور تهران بزارن
    لطفا یه تست از آیپی زیر هم بزارید:
    ping 10.31.36.98 -t
    ping 10.201.59.50 -t
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •