تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 231 از 1547 اولاول ... 1311812212272282292302312322332342352412813317311231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام. یک سوال دارم. برای مدیریت مصرف در سرویس ارت و جلوگیری از دیرتر محدود شدن، میخواستم بدونم فرض من میخوام یک فایل یک گیگی رو دانلود کنم، بهتره که با سرعت حداکثر دانلود کنم و حدودا دو ساعت طول بکشه، یا سرعت را روی نصف محدود کنم و مثلا چهار ساعت طول بکشه؟
    یعنی میخوام بدونم بهتره در مدت زمان کمتری کل پهنای باند رو بگیرم یا مدت زمان طولانی تری نصف پهنای باند ( برای دانلود یک فایل).
    ممنون
    والا نمیدونم دقیق سیستمشون چیه ! یه بار پشتیبانی گفت فرقی نمیکنه اما 2-3 تا پشتیبانی هم گفتن 1 گیگ رو تقسیم کن تو روز مثلا 200 مگ الان 300 مگ 2 ساعت دیگه منظور اینکه 4 ساعت پشت هم دانلود نزن. تا اون اعدادی که تو سایت نوشته که مشکلی نیست هر جور خاصی مصرف کن برای بعدش اینجوری باید مدیریت کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من 1سالی هست از شاتل 128 نامحدود دارم ولی 5ماه از ساعت 1شب به بعد پکت لاسم میره 50 درصد و نمیشه آنلاین بازی کرد و سایت yahoo , google رو بعد از 2دقیقه لود میکنه ولی بقیه سایتها مثل ورزش3 به راحتی باز میشه ولی پینگم همون قبلیه و ثابت کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
    لطفا یکی جواب منو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

5 ماهه این وضعیت و دارید ؟
    سرعت دانلودتون الان و 1 شب به بعد از سرور خارجی چنده ؟ نه داخلی
    جواب پشتیبانی چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سرعت دانلودش تو روز همونه یا اونم پایین تره
    128
    http://www.speedtest.net/my-result/4546046921

5. این کاربر از mehdi_np بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من ميخوام سرويس آرت سه رو بگيرم
    ميانگين اين سرويس با چند گيگ دانلود محدود ميشه؟
    ميشه كج دارو مريز باهاش ماهي سي گيگ دانلود داشت؟

[emoji266]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من ميخوام سرويس آرت سه رو بگيرم
    ميانگين اين سرويس با چند گيگ دانلود محدود ميشه؟
    ميشه كج دارو مريز باهاش ماهي سي گيگ دانلود داشت؟

[emoji266]
    لظفا پستهای 2152و 2141 رو بخونید.
    سلام عزیز چندین بار من قبلا برای دوستان توضیح دادم که اینجا براتون نقل قول میکنم

اصلا حجم مشخصی نیست برای محدود کردن و به مرکز مخابراتیت که شلوغ باشه یا نباشه هم خیلی بستگی داره ( در کل یعنی باید خودت امتحان کنی )
    اما ، میگن حدودا تا 2 برابر اون حجمی که توی جدول آرت ها نوشته اوکیه و محدود نمیشی اگرم محدود شی شما از توی کنترل پنل خودت ما به التفاوت قیمتیش با یه آرت بالاتر رو پرداخت میکنی ( 7-8 تومن اختلاف آرت ها ست ) و ریست میشی و دوباره از اول دانلود میکنی با سرعت عادیت تا وقتی که محدود شی دوباره و سر ماه که رسیدی میای شما از سیستم ابتداییت شروع میکنی.
    کلا شما از آرت 1 یا 2 باید شروع کنی و هر وقت محدود شدی برو یه پله بالاتر... سرعت هم هموناس که تو سایت زده از 120-128 شرع میشه آرت 2 میره روی 160-70 و.... کلا گفتم به مرکز شما هم بستگی داره اگه خلوت باشه حتی ممکنه دیرتر محدود شی و اینکه شما باید دانلودت رو مدیریت کنی و نزاری یه صبح تا شب استفاده کنی..
    art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
    شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1- ابتدا سرور خارجی و اگه به دانلودت ادامه بدی سرور داخلی هم محدود میشه ، تقریبا در همون موقع به سرعت کاهش سرعت پیدا میکنی
    2- منم نفهمیدم این جمله که نوشتید یعنی چی
    3- چه ضرری میکنی عزیز ؟ شما شاید تو یک ماه فقط 20 گیگ مصرف کنی خوب art 1 هم میتونه جوابگوی شما باشه حالا فکر کن بری این ماه art 5 بگیری 30 هزار تومان اینا شما اضافه تر دادی شما با اینجوری پله ای ارتقا دادن به انداره ی مصرفت پول میدی. تفاوت سرعت هم اونقدر نیست art 1 ، 120 ایناست art 2 ، 160 اینا ...اونقدری اختلاف ندارن
    4-کلا ریست میشه انگار که از سر ماه شروع کردید و محدودیت برداشته میشه و دوباره تا اون 2 برابر حالا art جدیدی که ارتقا دارید میتونید مصرف کنید ( تقریبا 2 برابر ، شاید زودتر محدود شید این 2 برابر از روی تجربس و برای مناطق مخابراتی و... متقاوته یا کمتر یا بیشتر)
    5- من خودم از قبل 1 مگ نامحدود مخابرات رو دارم و اونو خالی نکردم و شاتل روی خط ذیگمه ، اگه میخواید کنارش شاتل بگبربد در کل اون مخابرات رو از دست ندید.

--------------------------
    دوستان کاهش سرعت کاملا قانونیه و شکایت جوابی نمیده به شما ( حالا هر چقدر هم که قانون مسخره ای باشه این مصرف منصفانه اما منطورم اینه که قانونیه )
    شما وقتی با سرعت 120 دارید دانلود میکنید اینترنت 1024 دارید که به ذلیل تبدیل های بیت به بایت تقسیم به 8 شده و این سرعت رو میده به شما و در اصل ضریب اشتراک 1 به 1 هست حالا همونطوری که در توافقنامه اومده شاتل و هـــر شرکتی حق داره در صورت مصرف زیاد ضریب اشتراک رو به 8 برسونه حالا این 128 سرعت دانلود اگه تقسیم به 8 بشه سرعت 16 رو میده که همون سرعتیه که وقتی محدود میشیم داریم... در هیچ جای دنیا اینترنت 1024 سرعت 1024 برای دانلود نمیده و همون 128 هست ( البته در بقیه دنیا این سرعت اینترنت دایل آپ براشون به حساب میاد )

مصرف منصفانه و... برای همه ی شرکتها اجرا شده و اجباریه فقط مخابرات اجرا نگرده و اونم دیگه سرعت بالاتر از 512 نامحدود نمیده پس شاتل برای نامحدود به نظر من بهترین گزینست،قطعی کمتری داره و... اگرم این روش ارتقا art رو رعایت کنین تا ماهی بالای 100 گیگ هم با هزینه کمتر از شزکتهای دیگه میشه رسید

8. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون اما خيلي پيچيدس
    پارس آنلاين با همه گروني سياست كاملا مشخصي داره اما شاتل هرچي ميپرسي ميگن هيچي مشخص نيست!
    مثلا پشتيباني به هيچ عنوان آرت سه رو براي سي گيگ دانلود توصيه نكرد و گفت فوري محدود ميشيد.
    با اكو 8192 چند گيگ ميشه دانلود شبانه داشت؟
    كسي امتحان كرده؟

[emoji266]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون اما خيلي پيچيدس
    پارس آنلاين با همه گروني سياست كاملا مشخصي داره اما شاتل هرچي ميپرسي ميگن هيچي مشخص نيست!
    مثلا پشتيباني به هيچ عنوان آرت سه رو براي سي گيگ دانلود توصيه نكرد و گفت فوري محدود ميشيد.
    با اكو 8192 چند گيگ ميشه دانلود شبانه داشت؟
    كسي امتحان كرده؟

[emoji266]
    اکو هم به سرعت محدود میکنه، من اکو 512 داشتم جایی، تو 13 روز حدود 30 گیگ دانلود کرد، محدود شد و سرعت شبانم روی 5و6 بود و بعد از یک ماه هنوز هم از محدودیت در نیومد ( و شب تا صبح با اینترنت سیم کارتم میرفتم اینترنت انقدر که افتضاح بود) تا مجبور شدم سرویس رو عوض کنم تا محدودیتش از بین بره.
    Last edited by aminbadiee; 01-08-2015 at 00:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جواب پشتیبانی چیه ؟
    مثلا از کدوم سایت؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جواب پشتیبانی چیه ؟
    مثلا از کدوم سایت؟؟
    پشتیبانی میگه شما با افت شدید سرعت مواجه شدین ولی سرعت دانلود من تو ورزش3 170 هستش مثله صبح ها
    بله5ماه اینطوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •