لطفا تنظیمات دستی رو بزارین منم مشکل دارم ایرانسلم این روزا قاط زدهر چی کد می دی می گه تنظیمات گوشی شما در شبکه نیست گوشی من ک 800 است
لطفا تنظیمات دستی رو بزارین منم مشکل دارم ایرانسلم این روزا قاط زدهر چی کد می دی می گه تنظیمات گوشی شما در شبکه نیست گوشی من ک 800 است
Last edited by aminkohan; 16-09-2008 at 17:58.
من هر دو رو زدم.ولی تو هر 2 میزد سیستم گوشیت رو ما نداریم.یا یه همچین چیزی.اگه میشه تنظیمات دستیش رو بگید ممنون میشم![]()
راستی بچه ها اگه دکمه منو درست کا رنکنه و دو سه بار بزنی تا منو رو باز کنه مشکل چیه تو گوشی ک 510 یک نفر می گفت ممکنه ماله ای سی باشه درسته این
من منتظرما.
Connection Name: Irancell-GPRS
APN: mtnirancell
Bearer: GPRS
WAP Proxy: 010.131.026.138
Port: 8080
Service: CO-WSP
Home page: http://google.com
برای یوزرنیم و پسورد هیچ چی وارد نکنید.
در ضمن دقت کنید که حروف بزرگ و کوچک رو درست وارد کرده باشید.
اگر در گوشی شما تنظیماتی مونده که اینجا نیست و با وارد نکردن اونها هم کانکت نمیشید، بگید ببینیم چیکار میکنیم.
موفق باشید
نه دوست عزیزم، به طور 100 کهنمیشه گفت از IC هست.
احتمال داره کیبورد خراب شده باشه.
احتمال داره برد گوشی صدمه دیده.
همچنین احتمال ضعیف وجود داره که از فلش گوشی باشه. (یعنی فلش کردن احتیاج باشه. (احتمال ضعیف))
یکی از احتمال هایی که وجود داره اینه که شما گفتید (از IC باشه)
و عوامل دیگه . . .
موفق باشید![]()
ببخشید اشتباه شد
Last edited by EASPORTS-FIFA; 17-09-2008 at 01:37.
ببین من همه ی چیزایی که میزنه رو مینویسم.
میرم تو سیتینگ connectivity یعد تو internet setting بعدش وقتی وارد میشم میرم رو internet profiles بعد وارد اون میشم باید یه پروفایل جدید درست کنم.وقتی میزنم درست بشه این میاد:
name:
connect using:
وقتی میری توی connect using نوشته new account بعد میون یکی از ps data و cs data باید یکی رو انتخاب کنی.حالا ما اگه بریم رو ps data میزنه:
name:
بعدش 3 تا چیز میاد که نوشته:
apn:
username:
pasword:
بعدش یه چیزی ساخته میشه.حالا من نمیدونم این اسما رو چی بزنم
حالا اگه برم رو cs data بازم مثل ps data هست همه چیزاش.ولی من نمیدونم رو کودوم برم
اگه فهمیدی چی گفتم لطفا بهم کمک کن![]()
ببین دوستمون راست می گه ps data رو بریم جلو یا اون یکی که رفیقمون گفت
دوستاااااااااااااااان. (با خوشحالی)
اونها رو ولش کنید. یه راه جدید پیدا کردم. امروز در یک K800 هم امتحان کردم جواب داد. به راحتی هم کانکت شد به اینترنت. این کاری رو که میگم به دقت انجام بدین.
دوستانی که سیمکارت ایرانسل دارن و نتونستن تنظیمات GPRS و MMS را انجام بدن، به حرفهای پشتیبانی ایرانسل توجهی نکنند، شما فقط کافیه که یک SMS به شماره 2225 بفرستید که توش مشخصات گوشیتون به اینصورت نوشته باشید:
S sony ericson k800i
(به فاصله ها دقت کنید. و بعد از وارد کردن مدل گوشی، " i " رو هم بزنید. (فقط در K800 ها))
به عبارتی دیگر:
1. به قسمت پیغام های متنی رفته و این عبارت را تایپ کنید؛
اول یک S بنویسید بعد یک فاصله و سپس نام برند گوشی مثلا nokia یا samsung یا sonyericson و … مجدد یک فاصله و در آخر مدل گوشی مثلا 6600 یا n73 یا k800i و …
2.این SMS را به شماره 2225 بفرستید، (ممکن است کمی در فرستادن مشکل داشته باشید و پیغام شما را نفرستد ولی شما سعی خود را بکنید) (2225 ، همون مرکز ارسال دیتای GPRS هست. پس از بابت شماره، نگران نباشید.)
3.سپس برای شما یک پیغام و یک SMS می آید، پیغام را در گوشی توسط منو save کنید و sms را خوانده و طبق دستور داده شده در sms عمل کنید.
من همین الان امتحان کردم در یک K800 جواب داد.
یک مطلب هم بگم که در برخی از مناطق شهر های مختلف، GPRS کار نمیکنه. برای اینکه بدونید در اون منطقه ای که شما واقع هستید، GPRS کار خواهد کرد، باید علامت G در صفحه نمایش گوشی شما دیده شود.
موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)