تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 288 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام من اهوازم و از Nano station استفاده میکنم بهترین شرکت توی منطقه ی گلستان یا شهرک برق کدومه ؟
    رفاتک که فوقولاده افتضاحه - یارو کارشناسش اومده دکل نسب کنه نیم ساعت داشت با موبایل با دوست د..خ.ت.ر.ش حرف میزد. بعدشم تا ساعت 10 شب نتونست وصلش کنه.
    فردا باز یه نفر دیگه میاد یه نانو استیشن دست دوم میاره میگه نانوی شما مشکل داره از این استفاده کنید . 2 روز قبل از خودشون خریده بودم همون نانو استیشنو
    بعذشم که وصل کرد . به محض اینکه یارو رفت . هر 1 دقیقه یه بار 5 تا 10 تا time out میده یا به محض اینکه site باز میکنم time out میده.
    به خدا بیشتر از 10 باز زنگ زدم بهشون مدام میگن روشن خاموش کنید ایندفعه دیگه درست میشه . اکانتتونو reset کردیم یا میگه چند لحظه گوشی ....... بعد 2 - 3 دقیقه میگه نانو رو روشن خاموش کنید ایشالا درست شده. به قرآن دیگه من روم نمیشه زنگ بزنم بهشون.
    Last edited by lifealley; 10-04-2015 at 15:52.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام من اهوازم و از Nano station استفاده میکنم بهترین شرکت توی منطقه ی گلستان یا شهرک برق کدومه ؟
    رفاتک که فوقولاده افتضاحه - یارو کارشناسش اومده دکل نسب کنه نیم ساعت داشت با موبایل با دوست د..خ.ت.ر.ش حرف میزد. بعدشم تا ساعت 10 شب نتونست وصلش کنه.
    فردا باز یه نفر دیگه میاد یه نانو استیشن دست دوم میاره میگه نانوی شما مشکل داره از این استفاده کنید . 2 روز قبل از خودشون خریده بودم همون نانو استیشنو
    بعذشم که وصل کرد . به محض اینکه یارو رفت . هر 1 دقیقه یه بار 5 تا 10 تا time out میده یا به محض اینکه site باز میکنم time out میده.
    به خدا بیشتر از 10 باز زنگ زدم بهشون مدام میگن روشن خاموش کنید ایندفعه دیگه درست میشه . اکانتتونو reset کردیم یا میگه چند لحظه گوشی ....... بعد 2 - 3 دقیقه میگه نانو رو روشن خاموش کنید ایشالا درست شده. به قرآن دیگه من روم نمیشه زنگ بزنم بهشون.
    اگه جلوی گیگ شهرک برق به طرف خیابون بوستان با ایستی و اون رو ساعت ۱۲ فرض کنید تو همون جهت دکل تپش رو می تونی ببینی
    به سمت ساعت ‍ ۱ نزدیک ترین دکل رفاتک هستش که معمولا اسمش بصورت وایمکس ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ تو سرچ پیدا میشن تو همین جهت دکل ابتکارنت هم به فاصله ۲۰ متری رفاتک قرار داره
    ساعت ۱۰ هم دکل های راصد و اداک رایانه طرف فروشگاه برزگ گلستان قرار دارند
    دکل اذرخش هم توی ساعت ۸ یا ۹ ات هست
    اگه شانس داشته باشی می تونی تو ساعت ۲ و طرف پارک قوری دکل های الفانت و نیمادنت (بیمارستان گلستان) رو پیدا کنی
    Last edited by arash59b; 10-04-2015 at 18:03.

3. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kioto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام

دقیقا همون بلایی که سر من اومد برای شما هم پیش اومده

بدترین شرکت همون رفاتک هست که فقط پول میگیرنو در میرن

اینترنت من هم اینجوری بود که 2 دقیقه وصل میشد و بعد 1 دقیفه قطع

90 هزار تومان هم رفت تو جیبشون و خدا از شون نگذره که اینجوری سر ملت کلاه میذارند

الان هم که راصد 2 مگ دارم بعضی شبها از 7 عصر تا 4 صبح داغونه و بعضی وقتها هم عالی میشه

ودر کل تو این دور و زمونه شرکتی بهتر و منظم تراز راصد توی اهواز پیدا نمیکنید

با تشکر

5. این کاربر از kioto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آرش جان ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلام

دقیقا همون بلایی که سر من اومد برای شما هم پیش اومده

بدترین شرکت همون رفاتک هست که فقط پول میگیرنو در میرن

اینترنت من هم اینجوری بود که 2 دقیقه وصل میشد و بعد 1 دقیفه قطع

90 هزار تومان هم رفت تو جیبشون و خدا از شون نگذره که اینجوری سر ملت کلاه میذارند

الان هم که راصد 2 مگ دارم بعضی شبها از 7 عصر تا 4 صبح داغونه و بعضی وقتها هم عالی میشه

ودر کل تو این دور و زمونه شرکتی بهتر و منظم تراز راصد توی اهواز پیدا نمیکنید

با تشکر
    Kioto داداش سرعت دانلود شبانتون با توجه به اینکه سرویسه 2MB دارید چقدره ؟ موقعی که ترافیک رایگان میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با تشکر این دستگاه بهتره یا نانو استیشن 5؟؟؟
    آیا این دستگاه کارمو راه میندازه؟؟ تا چقدر برد ساپورت میکنه؟؟
    آیا مدل رادیو در سرعت دانلود و پینگ و پکت لاس تاثیر گذاره؟؟اگه آره چقدر مثلا؟؟
    با تشکر
    با سلام خدمت آقای imanparsa
    لطفا جواب منو بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

با سلام خدمت آقای imanparsa
    لطفا جواب منو بدین
    سلام خدمت عزیز دل.
    عملکردش اگر از نانو استیشن 5 بهتر نباشه بدتر هم نیست.
    بنظر من نسبت به قیمتش خوبه.
    خیلی ها گفتن لینک 6 کیلومتر هم باهاش زدن
    تنها بدیش اینه که توی حالت اکسس پوینت قرار نمیگیره چون کلاس سطح 3 اس ایکس تی هست که این ویژگی به کار شما هم نمیاد.
    مدل رادیو اگر بتونه کیفیت سیگنال رو بالا ببره قطعا پینگ و پوکتلاست ناشی از ضعیف بودن سیگنال از بین میره پس میتونه مدل تاثیر گذار باشه.
    بنظر من نو همین دستگاه رو 200 تومان بخرید . دست دوم هم به شرط سلامت 160.000 تومان می ارزه.
    و در آخر باید بگم برای استفاده خانگی این دستگاه کار شما رو راه میندازه

10. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

256 نامحدود فارانت

12. 2 کاربر از amin-farahmand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راصد سرویس الماس یه مگ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان دوباره به حالت خوب برگشته. منتها پینگ ۴.۲.۲.۴ رو ۱۲۰ه
    بعد از دو رور و دو شب افتضاح دوباره خوب شده. درد من اینه که وقتی قراره داغون بشه توو ساعات غیررایگان هم داغون میشه. ینی اصن غیرعادی بد میشه.
    یه روز خوبه خوب، یه روز هر یه دیقه دیسکانکت. تاریخ روزهایی که خراب میشه رو میخوام بنویسم رو کاغذ که آخر ماه که طرحم تمام شد یادم نره. انصافا با این پولی که راصد میگیره زور داره هی داغون شه.
    ویرایش: اینم اضاف کنم امروز کلا نسبت به زورهای خوب قبلیش پینگش نوسان بیشتری داره. تایم‌اوت نداره ولی بعضی وقتا که رسیو شدید داریم پینگش یه نمه میره بالا.
    [SPOILER]الان که خوبه، خوب بمونه، نوشابه و چایی و اینا گرفتم تا صبح بکشم بیدار بمونم[/SPOILER]
    Last edited by mohammadmohan; 10-04-2015 at 21:31.

داره خودمونی میشه kioto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرعت 2 مگ الماس روی 256 تا 270 ساعات رایگانش هست

الان هم که در حال دانلود هست روی 270 میچرخه

و به قول برادر خوبمون امروز از اون روزهای عالی راصد هستش که از ساعت 7 عصر که شروع دانلود رایگان هست سرعتش بسیار عالی شده و قطعی هم نداشته

امیدوارم که راصد همیشه اینجوری بمونه

با تشکر

15. 2 کاربر از kioto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •