بیشتر گوشیهای ما اصل و رسمی هست...!!
اگر منظور از اصل اینه که اسمبل مال مالزی باشه باید به رقم هفتم و هشتم imei دقت کنی ..
اگر رقم هفتم و هشتم 00 باشه یعنی دو صفر باشه گوشی شما مال مالزی و اسنبل شده مالزی هست
حالا اگر رقم هفتم و هشتم پشت گوشی 01 باشه گوشی شما اصلی هست ولی با اجازه شرکت در چین اسمبل شده... این نکته خیلی مهمه که پشت گوشی هم نوشته باشه made in malesia
پس موقع خرید دقت کنید
1_سریال imei رقم هفتم و هشتم ان 00 یا 01 باشه اگر 00 باشه بهتره ولی کم گیر میاد ولی 01 هم که من دارم اصلا مشکلی نداره....
این که میگن پس چرا اصلیها کی پد فارسی داره دلیل نمیشه چون اولا اون کی پد فارسی نیستو عریبه در ضمن کشور سازنده گوشی همه نوع کی پد به شفارش خریداراش میزنه...
2_پشت گوشی زیر باطری نوشته شده باشه made in malesia
3_در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
در واقع باطری از یه استیل براق پوشیده شده که روش با یه برچسب که همان برچسب مشخصات و علائم اخطار دهنده باطری هست چسبیده شده...
باطری madi in korea finishid malesia هم از نظر کارایی همینه و خوبه
تو خود سایت sony ericsson عکس همین باطری رو زده شما چه طور میگید که باطری چینی اصل نیست ؟
به استیل کنار بر چسب دقت کنیذ که براقه.....
این از باطری....
4_در مورد رمشم که رو آبی خیلی بهتره و دنبال رو ابی باشید چون مشکیها رو خودشون روش میندازن...
5_ در مورد شارژر گوشی هم حتما ببینید که پشت شارژر صافه صاف باشه و روش چیزی ننوشته باشه و طرف دیگر شارژر هم که نوشته هاش باید تو رفتگی داشته باشه و الا شارژر شما اصل نیست..
6_ ملحقاتشم که باید دو کابل باشه یه کابل استریو و یه کابل usb و یه هندفری با دو تا کله پلاستیکی اضافه
و یه cd مشکی اصلی و دفترچه راهنما.......
موفق باشید