تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 427 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قبلا یادمه که بعی از دوستان میگفتن که پشت
    w810 سه تا بلندگو داره که یکیش بسته هست و واسه همینم هست که صداش کمه !!1
    واسه همینم کرمم گرفت و گوشیمو باز کردم حالا شما پشتشو بیبنید که این طور نیست !!!!!!!!

-------------------
    [/SIZE]
    دوست من تغریبا درست شنیده بودید ولی راه یکی از اون توری ها بسته است نه یکی از اسپیکرا(خودش یک
    اسپیکر داره و یه توری که سه قسمتش سوراخه یکی از اون سه قسمت بسته است) ولی فکر
    نکنم همین طوری بشه بکنیش آخه جز اسکلت بندی گوشیه ازش جدا نیست که بشه بکنیش اگه بخای
    یه عکس ازش میزارم

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام عزیزان من میخوام w810 بخرم از کجا بفهمم که اصله ؟ اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
    برا اصل بودن دوستان درست گفتند اما یه چیز رو اشتباه کردن ریجیستر اصلی بودن یا نبودن که نشونه اصلی یا تقلبی بودن گوشی نیست (البته شاید من دارم اشتباه میکنم ولی به احتمال زیاد به نظر من ربطی نداره)

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

بیشتر گوشیهای ما اصل و رسمی هست...!!

اگر منظور از اصل اینه که اسمبل مال مالزی باشه باید به رقم هفتم و هشتم imei دقت کنی ..

اگر رقم هفتم و هشتم 00 باشه یعنی دو صفر باشه گوشی شما مال مالزی و اسنبل شده مالزی هست

حالا اگر رقم هفتم و هشتم پشت گوشی 01 باشه گوشی شما اصلی هست ولی با اجازه شرکت در چین اسمبل شده... این نکته خیلی مهمه که پشت گوشی هم نوشته باشه made in malesia

پس موقع خرید دقت کنید

1_سریال imei رقم هفتم و هشتم ان 00 یا 01 باشه اگر 00 باشه بهتره ولی کم گیر میاد ولی 01 هم که من دارم اصلا مشکلی نداره....
    این که میگن پس چرا اصلیها کی پد فارسی داره دلیل نمیشه چون اولا اون کی پد فارسی نیستو عریبه در ضمن کشور سازنده گوشی همه نوع کی پد به شفارش خریداراش میزنه...

2_پشت گوشی زیر باطری نوشته شده باشه made in malesia

3_در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
    در واقع باطری از یه استیل براق پوشیده شده که روش با یه برچسب که همان برچسب مشخصات و علائم اخطار دهنده باطری هست چسبیده شده...

باطری madi in korea finishid malesia هم از نظر کارایی همینه و خوبه

تو خود سایت sony ericsson عکس همین باطری رو زده شما چه طور میگید که باطری چینی اصل نیست ؟

به استیل کنار بر چسب دقت کنیذ که براقه.....

این از باطری....
    4_در مورد رمشم که رو آبی خیلی بهتره و دنبال رو ابی باشید چون مشکیها رو خودشون روش میندازن...

5_ در مورد شارژر گوشی هم حتما ببینید که پشت شارژر صافه صاف باشه و روش چیزی ننوشته باشه و طرف دیگر شارژر هم که نوشته هاش باید تو رفتگی داشته باشه و الا شارژر شما اصل نیست..

6_ ملحقاتشم که باید دو کابل باشه یه کابل استریو و یه کابل usb و یه هندفری با دو تا کله پلاستیکی اضافه
    و یه cd مشکی اصلی و دفترچه راهنما.......

موفق باشید
    Last edited by POWER_CASE; 05-04-2007 at 18:29.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام.
    1- بين گوشي هاي W810i و n70 آيا مقايسه اي صورت گرفته؟ ( از تمام جهات )
    2- آيا مي شه از كامپيوتر اس ام اس وارد گوشي كرد و براي بقيه فرستاد؟ ( در W810i )
    با تشكر از دوستان

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.
    1- بين گوشي هاي W810i و n70 آيا مقايسه اي صورت گرفته؟ ( از تمام جهات )
    2- آيا مي شه از كامپيوتر اس ام اس وارد گوشي كرد و براي بقيه فرستاد؟ ( در W810i )
    با تشكر از دوستان
    1- تو این انجمن درست یادم نمیاد شده یا نه ولی یه سری به این لینک بزن اینجا هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- بله . با برنامه مای فون اکسپلولر ( که آخرین ورژنش 1.5.9 هست ) مسیج ها رو در درفت مینویسی و در

گوشی میفرستیش. حالا به قسمت درفت میری و مسیج ها رو میفرستی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

12

داداش اینجا وقتی PHONE XS Alpha 6 هست نمیشه و نمیتونی نداریم/.... هر دست کاری میشه رو گوشی کرد حتی چنجی باشه
    میشه لینک دانلود و توضیح برنامه رو بیدن ؟
    ( فرقی نمی کنه سایت فارسی باشه یا انگلیسی )

مرسی

پروفشنال lover_pc_games's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض ملت w810i دار

ملت قهرمان و باکلاس w810i دار ! لطفا راهنمائی کنید ! (بازم لطفا به همه سوالهام جواب بدین)
    من از هر نظر از دابلیو 810i خوشم اومد ولی چند تا سوال دارم ! این گوشی همه بازیهای جاوا رو اجرا میکنه یا نه ؟
    و اصلا این گوشی به در بازی کردن میخوره یا نه ؟ مثلا دکمه هاش مناسب بازی هست !
    بازیها راحت روی گوشی ریخته میشه یا با کلی جون کندن ؟
    و اینکه اگر قرار باشه به کسی یکی از این دوتا گوشی رو پیشنهاد کنید کدوم یکی رو ... (k800 یا w810i)
    پیشاپیش .................................................. ............. ممنون ! دمتون گرم !
    Last edited by lover_pc_games; 06-04-2007 at 08:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

ملت قهرمان و باکلاس w810i دار ! لطفا راهنمائی کنید ! (بازم لطفا به همه سوالهام جواب بدین)
    من از هر نظر از دابلیو 810i خوشم اومد ولی چند تا سوال دارم ! این گوشی همه بازیهای جاوا رو اجرا میکنه یا نه ؟
    و اصلا این گوشی به در بازی کردن میخوره یا نه ؟ مثلا دکمه هاش مناسب بازی هست !
    بازیها راحت روی گوشی ریخته میشه یا با کلی جون کندن ؟
    و اینکه اگر قرار باشه به کسی یکی از این دوتا گوشی رو پیشنهاد کنید کدوم یکی رو ... (k800 یا w810i)
    پیشاپیش .................................................. ............. ممنون ! دمتون گرم !
    بله همهی بازی ها رو راحت می شه روش انجام داد...نه من که با کی پدش خیلی حال می کنم..خیلی هم باهاش بازی می کنم....به راحتی اب خوردن ریخته می شه...
    الان باچیزی که از تنها ضعف 810 یعنی صداش من و سایرین فهمیدیم..عمرا کسی که 810 داره دیگه بخواد حتی 100 سال دیگه!!!گوشیشو عوض کنه...پس شک نکن بهترین انتخابه...البته اگه دوربین خیلی خیلی برات مهمه که اون بحثش جداست و باید دنبال یه دوربین3.2 مثل کا 800 بگردی دیگه
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میشه لینک دانلود و توضیح برنامه رو بیدن ؟
    ( فرقی نمی کنه سایت فارسی باشه یا انگلیسی )

مرسی
    از شما که تازه واردم نیستی بیشتر انتظار میره...کافیه چند صفحه قبل تر رو بگردی...هم لینک و هم اموزشش هست

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

بیشتر گوشیهای ما اصل و رسمی هست...!!

اگر منظور از اصل اینه که اسمبل مال مالزی باشه باید به رقم هفتم و هشتم imei دقت کنی ..

اگر رقم هفتم و هشتم 00 باشه یعنی دو صفر باشه گوشی شما مال مالزی و اسنبل شده مالزی هست

حالا اگر رقم هفتم و هشتم پشت گوشی 01 باشه گوشی شما اصلی هست ولی با اجازه شرکت در چین اسمبل شده... این نکته خیلی مهمه که پشت گوشی هم نوشته باشه made in malesia

پس موقع خرید دقت کنید

1_سریال imei رقم هفتم و هشتم ان 00 یا 01 باشه اگر 00 باشه بهتره ولی کم گیر میاد ولی 01 هم که من دارم اصلا مشکلی نداره....
    این که میگن پس چرا اصلیها کی پد فارسی داره دلیل نمیشه چون اولا اون کی پد فارسی نیستو عریبه در ضمن کشور سازنده گوشی همه نوع کی پد به شفارش خریداراش میزنه...

2_پشت گوشی زیر باطری نوشته شده باشه made in malesia

3_در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
    در واقع باطری از یه استیل براق پوشیده شده که روش با یه برچسب که همان برچسب مشخصات و علائم اخطار دهنده باطری هست چسبیده شده...

باطری madi in korea finishid malesia هم از نظر کارایی همینه و خوبه

تو خود سایت sony ericsson عکس همین باطری رو زده شما چه طور میگید که باطری چینی اصل نیست ؟

به استیل کنار بر چسب دقت کنیذ که براقه.....

این از باطری....
    4_در مورد رمشم که رو آبی خیلی بهتره و دنبال رو ابی باشید چون مشکیها رو خودشون روش میندازن...

5_ در مورد شارژر گوشی هم حتما ببینید که پشت شارژر صافه صاف باشه و روش چیزی ننوشته باشه و طرف دیگر شارژر هم که نوشته هاش باید تو رفتگی داشته باشه و الا شارژر شما اصل نیست..

6_ ملحقاتشم که باید دو کابل باشه یه کابل استریو و یه کابل usb و یه هندفری با دو تا کله پلاستیکی اضافه
    و یه cd مشکی اصلی و دفترچه راهنما.......

موفق باشید
    عزیز من باطری گوشی شما که چین هست بنا نیست که بگید چینی بهتره یا اصل هست معمولاً جنس چینی خوب نیست و هیچ جنس چینی شانسی هم خوب در نمیاد من هم چین داشتم هم کره از کره ای بیشتر راضی بودم تا چین :
    باطری چین تو 1ساعت آهنگ گوش کردن یا کمتر باطری خوابید اما کره ای تا 3 ساعت هم شد ولی به 50% هم نرسید
    باطری چینی زود داغ میکرد به طور کاملاً مشخص حالا ...............
    Last edited by masoud_ac; 06-04-2007 at 09:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •