کرک reloaded اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک reloaded اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قول تو یکی از نکات مثبتی که نسخه 13 داشت این بود که اگه بازی رو روی 10 دقیقه یا 5 دقیقه بازی میکردی قشنگ انگار سرعت بازی با زمان وفق پیدا میکرد . یعنی اگه توی بازی 5 دقیقه ای 10 تا موقعیت گل داشتی توی 10 دقیقه ای هم همینطور بود .
ولی الان پشت سر هم موقعیت درست میشه . مخصوصا از طرف cpu . بازی رو اگه بزاری روی 10 دقیقه تقریبا توی هر بازی بالای 5 تا گل زده میشه . برعکس توی 5 دقیقه موقعیت زیادی گیر نمیاد .
راجع به روش گل زدن هم که این همه روش توی دنیا داره از همش استفاده میشه واسه گل زدن و توی این بازی فقط انگار با دو روش میشه گل 90% گل زد . یعنی توی این موقعیت ها 90% احتمال گل شدن هست . سانتر و پاس تو عمق (ترجیحا هوایی) .
شوتها هم که اگه موقعیتش گیر بیاد و جهت رو درست بگیری با هر کسی میشه از راه دور و پشت محوطه گل زد . چون عملا دروازه بان ها بسیار ضعیف تشریف دارن که با ضعیفترین شوت هم گل میخورن . من با پیکه و بوسکتس و فابرگاس تا حالا از فاصله 25 - 35 متری گل زدم .
اصلا به کل من میتونم حمله رو بی خیال شم . چون همینطوریش توی هر بازی 2 یا 3 تا گل میزنم . اما من با دفاع مشکل دارم که حتی بهترین مدافعها هم راحت لایی میخورن و دریبل میشن .
یادمه یکی از پیشرفتهایی که نسخه 13 به 12 داشت این بود که دیگه با راه رفتن معمولی از بین بازیکنها نمیشد دریبلشون زد . اما تو نسخه 13 با اومدن دریبل کشویی این مشکل حل شد که خیلی بازی رو جذاب میکرد .
اما مثل اینکه این قابلیت دوباره برگشته و مهاجم حریف راحت با راه رفتن از بین بازیکنها به دروازه میرسه .
دوستان کرک فیک هست...همونی که قبلن چند نفر گذاشته بودند
بروبکس یه سوال !!
الان کرک بدون مشکل که تو کریر کرش نکنه یا سوتی نافرم نده !! اومده ؟؟ یا آپدیت ؟
من موندم بازی رو بخرم یا نه !
توی بازی هایی که بارون هست ، بازی خیلی زیاد لگ میزنه!
مود انلاین بازی تو محیط ایکس باکس لایو واقعا بر از باگ هستش....
سلام
انقال اوزیل به آرسنال رو بصورت دستی انجام میدم و در شروع کریر هم گزینه squad رو customized انتخاب میکنم اما بازم اوزیل در ترکیب آرسنال نیست. وقتی هم که پیشنهاد خرید اوزیل رو به رئال میدم جواب میدن که با هیچ قیمتی حاضر به فروش نیستن. راهی نیست که بشه اوزیل رو توی کریر مود در آرسنال داشت؟
نسخه PC رو باری میکنم. ممنون
دوستان شما هم در بازی هایی که بارونی هست ، لُگ دارید ؟
خیر، نمیشه واقعیت ها رو بخاطر راحتی گیمر نادیده گرفت.یه بازی خوب بازی ایه که ازادی عمل رو بیشتر به پلیر بده نه اینکه جلوش رو بگیره .
عملا تو این نسخه مسی تعطیل تشرف داره . دریبل هم کلا باید قیدش رو زد . اما پاس تو عمقها و فاینس شاتها و سانترها به راحتی هر چه تمام تر گل میشن .
طبیعی کردن یه بازی وقتی خوبه که همه جنبه ها رو طبیعی کنیم نه که فقط سنگین شدن بازیکنها یا فیزیک توپ رو . این سنگین شدن ها باعث شده بیشتر گل ها رو ضربات سر و شوت های از راه دور گل بشه .
تمام شبیه سازی ها رو هم نمیشه یه ساله انجام داد. برا همین هر سال بالانس تو یه مورد بهم میخوره، که به نظر من امسال دریبل زدن بطور غیرطبیعی انجام میشه و حرکات ریز نمیشه انجام داد.
در مورد فیفا 11 هم، من خودم عاشق 11 بودم، ولی واقعا غیر واقعی بود و از وسط زمین میشد دروازه بانو با توپ به تور دروازه چسبوند.
همچنان من 14 رو در مجموع یه سر و گردن بالاتر از نسخه های قبل میبینم.
من که سیستمم ضعیفه، تو بارونی به زور اجرا میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)