تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 444 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کرک reloaded اومد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پروسه ای که گفتی رو کامل قبول دارم مخصوصا 13 که در واقع نسخه ای از 12 بود با رفع مشکلات
    14 رو هم هنوز نرسیدم بازی کنم ولی اون قسمت بولد شده ای رو که نوشتی به فال نیک میگیرم
    یکی از تحولات خیلی خوب یا بهتر بگم بهترین تغییری که 12 نسبت به 13 داشت (البته برای من) این بود که توی 13 بازی رو 10 دقیقه میذاشتم و برام خسته کننده نبود
    حالا این موردی که شما گفتی برای من این معنی رو میده که ایجاد موقعیت روی دروازه ها کار سختی شد و نمیشه هر حمله ای رو تبدیل به موقعیت کرد پس باید زمان بازی رو بیشتر کرد
    کلا من انتظاری که از فیفا دارم اینه که بتونم روزی بازی 90 دقیقه ای داشته باشم و اون بازی برام خسته کننده و تکراری نباشه

راستی در مورد گل زدن هم اگه سانتر و حرکت از عمق رو کنار شوت راه دور بذاریم شما چه روش کلی دیگه ای مد نظرته؟
    به قول تو یکی از نکات مثبتی که نسخه 13 داشت این بود که اگه بازی رو روی 10 دقیقه یا 5 دقیقه بازی میکردی قشنگ انگار سرعت بازی با زمان وفق پیدا میکرد . یعنی اگه توی بازی 5 دقیقه ای 10 تا موقعیت گل داشتی توی 10 دقیقه ای هم همینطور بود .
    ولی الان پشت سر هم موقعیت درست میشه . مخصوصا از طرف cpu . بازی رو اگه بزاری روی 10 دقیقه تقریبا توی هر بازی بالای 5 تا گل زده میشه . برعکس توی 5 دقیقه موقعیت زیادی گیر نمیاد .

راجع به روش گل زدن هم که این همه روش توی دنیا داره از همش استفاده میشه واسه گل زدن و توی این بازی فقط انگار با دو روش میشه گل 90% گل زد . یعنی توی این موقعیت ها 90% احتمال گل شدن هست . سانتر و پاس تو عمق (ترجیحا هوایی) .
    شوتها هم که اگه موقعیتش گیر بیاد و جهت رو درست بگیری با هر کسی میشه از راه دور و پشت محوطه گل زد . چون عملا دروازه بان ها بسیار ضعیف تشریف دارن که با ضعیفترین شوت هم گل میخورن . من با پیکه و بوسکتس و فابرگاس تا حالا از فاصله 25 - 35 متری گل زدم .

اصلا به کل من میتونم حمله رو بی خیال شم . چون همینطوریش توی هر بازی 2 یا 3 تا گل میزنم . اما من با دفاع مشکل دارم که حتی بهترین مدافعها هم راحت لایی میخورن و دریبل میشن .
    یادمه یکی از پیشرفتهایی که نسخه 13 به 12 داشت این بود که دیگه با راه رفتن معمولی از بین بازیکنها نمیشد دریبلشون زد . اما تو نسخه 13 با اومدن دریبل کشویی این مشکل حل شد که خیلی بازی رو جذاب میکرد .
    اما مثل اینکه این قابلیت دوباره برگشته و مهاجم حریف راحت با راه رفتن از بین بازیکنها به دروازه میرسه .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کرک reloaded اومد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان کرک فیک هست...همونی که قبلن چند نفر گذاشته بودند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

بروبکس یه سوال !!
    الان کرک بدون مشکل که تو کریر کرش نکنه یا سوتی نافرم نده !! اومده ؟؟ یا آپدیت ؟
    من موندم بازی رو بخرم یا نه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بروبکس یه سوال !!
    الان کرک بدون مشکل که تو کریر کرش نکنه یا سوتی نافرم نده !! اومده ؟؟ یا آپدیت ؟
    من موندم بازی رو بخرم یا نه !
    توی بازی هایی که بارون هست ، بازی خیلی زیاد لگ میزنه!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مود انلاین بازی تو محیط ایکس باکس لایو واقعا بر از باگ هستش....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    انقال اوزیل به آرسنال رو بصورت دستی انجام میدم و در شروع کریر هم گزینه squad رو customized انتخاب میکنم اما بازم اوزیل در ترکیب آرسنال نیست. وقتی هم که پیشنهاد خرید اوزیل رو به رئال میدم جواب میدن که با هیچ قیمتی حاضر به فروش نیستن. راهی نیست که بشه اوزیل رو توی کریر مود در آرسنال داشت؟
    نسخه PC رو باری میکنم. ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان شما هم در بازی هایی که بارونی هست ، لُگ دارید ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه بازی خوب بازی ایه که ازادی عمل رو بیشتر به پلیر بده نه اینکه جلوش رو بگیره .
    عملا تو این نسخه مسی تعطیل تشرف داره . دریبل هم کلا باید قیدش رو زد . اما پاس تو عمقها و فاینس شاتها و سانترها به راحتی هر چه تمام تر گل میشن .
    طبیعی کردن یه بازی وقتی خوبه که همه جنبه ها رو طبیعی کنیم نه که فقط سنگین شدن بازیکنها یا فیزیک توپ رو . این سنگین شدن ها باعث شده بیشتر گل ها رو ضربات سر و شوت های از راه دور گل بشه .
    خیر، نمیشه واقعیت ها رو بخاطر راحتی گیمر نادیده گرفت.
    تمام شبیه سازی ها رو هم نمیشه یه ساله انجام داد. برا همین هر سال بالانس تو یه مورد بهم میخوره، که به نظر من امسال دریبل زدن بطور غیرطبیعی انجام میشه و حرکات ریز نمیشه انجام داد.

در مورد فیفا 11 هم، من خودم عاشق 11 بودم، ولی واقعا غیر واقعی بود و از وسط زمین میشد دروازه بانو با توپ به تور دروازه چسبوند.
    همچنان من 14 رو در مجموع یه سر و گردن بالاتر از نسخه های قبل میبینم.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان شما هم در بازی هایی که بارونی هست ، لُگ دارید ؟
    من که سیستمم ضعیفه، تو بارونی به زور اجرا میشه.

12. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •