تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 457 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام چطور میشه از تنظیمات comdo برای مهاجرت به نسخه جدید بکاپ گرفت؟
    انشاءالله سربلند باشید

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام چطور میشه از تنظیمات comdo برای مهاجرت به نسخه جدید بکاپ گرفت؟
    انشاءالله سربلند باشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان مکافاتی کشیدم روی نصب این نسخه 6.3
    من شاید 5 بار همه لینکهایی که اینجا دوستان قرار دادن رو دانلود کردم . نسخه قبلی رو طبق روشی که علی گفته بود حذف کردم . بعد از نصب هر نسخه می دیدم باز هم نسخه 6.2 هست چند بار مجبور به حذف و نصب دوباره شدم که سستم به هم ریخت و اصلا نصب نمی شد یکی از کارشناسای کومودو به سیستم وصل شد اما هر کاری کرد نتونست نسخه جدید رو نصب کنه ارور می داد که نسخه قدیمی تر توی سیستم نصب هست ولی توی لیست برنامه ها اثری از کومودو نبود
    بالاخره خودم از سیف مود وارد شدم تا تونستم ابزار cis . cleanup رو انجا هم اجرا کنم بالاخره نصب شد ولی الان هم میزنه نسخه 6.2 و ابدیت جدیدی هم نداره
    من در properties همه نسخه هایی که دانلود کردم نگاه می کنم توی قسمت detail میزنه
    نسخه 6.2
    مثلا نسخه امضای علی

حالا به نظر شما مشکل از کجاست
    با تشکر

5. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با سلام
    دوستان مکافاتی کشیدم روی نصب این نسخه 6.3
    من شاید 5 بار همه لینکهایی که اینجا دوستان قرار دادن رو دانلود کردم . نسخه قبلی رو طبق روشی که علی گفته بود حذف کردم . بعد از نصب هر نسخه می دیدم باز هم نسخه 6.2 هست چند بار مجبور به حذف و نصب دوباره شدم که سستم به هم ریخت و اصلا نصب نمی شد یکی از کارشناسای کومودو به سیستم وصل شد اما هر کاری کرد نتونست نسخه جدید رو نصب کنه ارور می داد که نسخه قدیمی تر توی سیستم نصب هست ولی توی لیست برنامه ها اثری از کومودو نبود
    بالاخره خودم از سیف مود وارد شدم تا تونستم ابزار cis . cleanup رو انجا هم اجرا کنم بالاخره نصب شد ولی الان هم میزنه نسخه 6.2 و ابدیت جدیدی هم نداره
    من در properties همه نسخه هایی که دانلود کردم نگاه می کنم توی قسمت detail میزنه
    نسخه 6.2
    مثلا نسخه امضای علی

حالا به نظر شما مشکل از کجاست
    با تشکر
    سلام
    اول: برای حذف کومودو که البته لازم نیست حتما پاکش کنیم برای نصب نسخه جدید! از نرم افزارهای حذف پیشرفته استفاده کنین. مثل Your Uninstaller. هرگونه ردپایی توسط این نوع برنامه ها پاکسازی میشه.(هنگام پاکسازی گزینه Normal Mode رو انتخاب کنین)
    دوم:
    مشکل شما رو من در نسخه قبلی داشتم. که دقیقا مثل شما بود و نسخه قبل تر به جای نسخه جدید در اون زمان دانلود شده بود و دلیلش هم بعضی اوقات مشکلاتی توی سرور پیش میاد که بهش میگن عدم Sync شدن فایل جدید در سرور. که ممکنه پیش بیاد در ساعات اولیه آپلود فایل. پس وقتی نسخه جدید منتشر میشه. یه مدتی رو صبر کنید. بعد دانلود کنید. من همین کار رو کردم و به مشکل شما برنخوردم.
    Last edited by pcsoft; 26-09-2013 at 12:36.

7. 8 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    نسخه ای که از سایتش دانلود میکنیم نزدیک 200 مگ حجم داره ولی من این نسخه رو که دانلود میکنم 92 مگ حجم داره و همون اینترنت سکوریتی هست
    سلام

نسخه 92 مگی مربوط به سیستمهای 32 بیتی است و نسخه 64 بیتی هم 100 مگ هست.

اون نسخه 200 مگی هم روی ویندوز 32 و هم 64 بیتی نصب میشه.

بنابراین حجم نسخه اینترنت سکیوریت کومودو 100 مگ هست.... البته من نسخه 200 مگی را ترجیح میدم... دیگه یه دفعه با یک دانلود کارو یکسره میکنم

=====

از توضیحات اقا رضا هم ممنون..... متاسفانه تجربه ثابت کرده سرورهای کومودو در ساعات اولیه انتشار نسخه جدید دچار گرفتاری میشه....

9. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام دو سه روزی هست که این مشکل پیدا شده که باعث میشه سیستم چند ثانیه بدون explorer میشه بعد بر میگرده کمودو 6.2 و ویندوز 8

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دو سه روزی هست که این مشکل پیدا شده که باعث میشه سیستم چند ثانیه بدون explorer میشه بعد بر میگرده کمودو 6.2 و ویندوز 8
    توی عکس دسترسی explorer به پروسه کومودو مسدود میشه....

در حالت نرمال خیی نباید این اتفاق بیافته..... در این چند روزه برنامه جدیدی نصب کردید؟... چیزی شبیه یه برنامه امنیتی یا یک ابزار پروسس منیجر/آنالیزر...؟

12. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

نه نصب نکردم همچین چیزی یه دفعه ای شد یه سوال دیگه من دسترسی kmplayer تو فایروال block کردم نمیشه کاری کرد جلوی ثبت لاگش گرفته شه همینطور ثبت میکنه

14. 3 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نه نصب نکردم همچین چیزی یه دفعه ای شد یه سوال دیگه من دسترسی kmplayer تو فایروال block کردم نمیشه کاری کرد جلوی ثبت لاگش گرفته شه همینطور ثبت میکنه
    سلام

در مورد اون تصویر بالایی احساس میکنم بهتره کمی صبر کنید.... البته همیشه آلودگی سیستم مد نظرم هم هست... ولی اینجا به اعتقاد بنده سیستم مشکلی از این لحاظ نداره.... به هر حال عوامل دیگری فرمان دسترسی پروسه explorer به حافظه و پروسه کومودو را صادر کرده...که به اعتقاد بنده منبع امن هست.... کومودو هم صرفاً به دلیل حفاظت از پروسه خودش این نوع دسترسی ها را مسدود میکنه و در واقع در دنیای کومودو عمل غیر طبیعی ای رخ نداده... منتها مگر اینکه منبع صدور فرمان برامون مهم باشه که البته من در پست قبلیم حدسیاتم را گفتم.

در نهایت سر این رشته را میتونی بگیری> سیستم را با مالواربایتس اسکن بکن.... لیست امن کومودو را چک بکن....آخرین برنامه های نصب شده را بررسی کن.... تنظیمات بخش HIPS را نگاهی بیانداز..... البته اگر برنامه خاصی بود میتونستم بگم چجوری اجازه دسترسی را بهش بدی... ولی در مورد explorer چون تیم کومودو به صورت پیشفرض اجازه این دسترسی را در CIS قرار نداده، منم میترسم بگم!

====

در مورد KM Player یا هر برنامه دیگری که در فایروال مسدودش میکنید.... اگر قانون "مسدود" را براش انتخاب کنید، به واسطه اینکه قانون "مسدود" یک قانون از پیش ساخته شده هست بصورت پیشرض ثبت موارد مسدودی برای این قاتون تعریف شده است. یعنی برای هر برنامه ای که این قانون را تعریف کنید، موارد مسدود شده مربوط به اون برنامه در قسمت گزارشات ثبت میشه.(البته این قانون پیشفرض قابل ویرایش هست ولی بهتره این مورد را دستکاری نکنید، چون باید و یا حداقل بهتره موارد مسدودی برنامه ی مسدود شده ثبت بشه)

اما اگر از یک برنامه ای به میزان زیاد استفاده می کنید و اون برنامه هم دائماً قصد برقراری با شبکه را داره و طبیعتاً ثبت موارد مسدود شده مربوط به اون برنامه باعث حس ناخوشایندی در شما و پر شدن بی دلیل بخش وقایع فایروال میشه.... بهتره خودتون برای اون برنامه قانون بسازید و مسدودش کنید ولی با این تفاوت که گزینه ثبت وقایع را فعال نکنید.

در عکس کاملاً توضیح دادم:

قانون را طبق عکس بسازید.... فقط تیک اون قسمت که نشون دادم را بـردارید.

Last edited by Jadda; 26-09-2013 at 21:57.

16. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام

.
    .

در مورد KM Player یا هر برنامه دیگری که در فایروال مسدودش میکنید.... اگر قانون "مسدود" را براش انتخاب کنید، به واسطه اینکه قانون "مسدود" یک قانون از پیش ساخته شده هست بصورت پیشرض ثبت موارد مسدودی برای این قاتون تعریف شده است. یعنی برای هر برنامه ای که این قانون را تعریف کنید، موارد مسدود شده مربوط به اون برنامه در قسمت گزارشات ثبت میشه.(البته این قانون پیشفرض قابل ویرایش هست ولی بهتره این مورد را دستکاری نکنید، چون باید و یا حداقل بهتره موارد مسدودی برنامه ی مسدود شده ثبت بشه)

سلام
    یک سوال!
    بعضی برنامه ها "تا وقتی مطمئن به قطع یا وصل بودن اینترنت نشند از ادامه فعالیت خودشون جلوگیری میکنن و منتظر میمونن تا تکلیفشون با اینترنت معلوم بشه" حتی اگر شما با فایروال اون رو مسدود کنید باز هم گیر میکنن و منتظر میمونند. این "بعضی" برنامه ها خیلی کم هستن. نمونه VMWare Workstation من تست کردم اینطوری بود.
    برای اینا راه حلی هست یا کومودو فکری کرده؟
    Last edited by pcsoft; 26-09-2013 at 22:51.

18. 7 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •