اقایون سلام خسته نباشید کسی این کارهارو روی کا 810 انجام داده یا نه ممنون
اقایون سلام خسته نباشید کسی این کارهارو روی کا 810 انجام داده یا نه ممنون
بله . k810 جزو گوشی هایی که هک شدن و نام آن رو در نرم افزار مخصوص هک (setool2lite) می تونید ببینید.
ولی مشخصات گوشی شما نیز تعیین کننده خواهد بود مثل ( cid(49,50,51,52 یا (color(red,brown یا db2010 or db2020 که ممکن روش کار هر کدوم متفاوت باشه. برای مثال پچ های مربوط به یک گوشی با یک فریمور رو روی همون گوشی با فریمور دیگه نمی توان نصب کرد.( فریمور فایلهای به سیستمی گوشی گفته می شود مثل ویندوز برای کامپیوتر)
البته می بخشین که من جواب دادم
Last edited by mymail; 07-01-2008 at 18:54.
اقا سلام و با تشکر اینهایی که گفتی لینکشو بزار پیدا نکردم
لینک آموزش :
نسخه های جدید هم اومده مثل 1.10 و1.11 که تو کلوپ پچ توضیحاتی داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/SIZE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
Last edited by mymail; 12-01-2008 at 15:56.
نمی دونم چرا با گوشیم بعضی مواقع نمی تونم زنگ بزنم یا نمیشه بهش زنگ زد ، ریطی به آنتن دهی نداره .
(باید چند بار بگیرم تا زنگ بزنه)
در ضمن گوشیم K750
وتازه اینجوری شده
یه چیز میگم نخندی ها
ممکنه از سرما باشه
ماله من امروز صداش درنمیومد گذاشتم رو بخاری گرم شد صداشم در اومد!
با فار منیجر همراه با پلاگین db2020 به راحتی میشه به Fs این گوشی دسترسی داشت ولی نمیشه از فایلهای Fs بک آپ گرفت و پچ نصب کرد.برای تغییر منو و آگوستیک و ... خیلی عالیه.دردسرش از Setool2lite هم کمتره.
توحید جون 1000 پسته شدنت رو تبریک میگم.
ایشاله مدیر بشی![]()
ممنونم ایمان جون.انشالله تو هم کاربر فعال بشی.
چون واقعا حقته.مدیران این بخش که اینجا رو ول کردن به امون خدا!!!
آقا یه سوال....من مبتدیم.وقتی می خوام w700 رو بهش وارد شم میگه پیدا نمیشه.مشکل چیه؟
وقتی enter the matrix رو میزنم و خاموش کردم گوشی رو بعد c رو گرفتم هیچی پیدا نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
شدیدا به کمک احتیاج دارم و می خوام منو رو عوض کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)