بله میشه
فقط منتظریم تا نسخه ی نهایی ویندوز 10 بیاد و اچ پی درایورهاشو بده بیرون
بله میشه
فقط منتظریم تا نسخه ی نهایی ویندوز 10 بیاد و اچ پی درایورهاشو بده بیرون
سلام
بچه هایی که مشکل دارن با ویندوز 8 یا 8.1 قبل از نصب با احتیاط بایستون رو اول ریست و بعد آپدیت کنید
بعدش اولین کارتون این باشه که net fram work 3.5 رو نصب کنبد، اول یعنی قبل از نصب هرگونه درایور
اگه نصب نباشه می شه همین دردسری که چند روزه بش گرفتارید
بعدش فقط و فقط از درایورهای خود سایت اچ پی استفاده کنید
اگه برای دوتا کارت گرافیک یک درایور باشه، در واقع برای جفتشون هست
اگه هم برای هر کدوم به صورت مجزا بود اول درایور اینتل رو نصب کنید و بعد amd
بین نصب هرکدوم هم حتما ری استارت کنید
احتیاط در نصب بایاس هم یعنی
باتری وصل باشه
شارژر متصل باشه
حین نصب هیچ کار اضافه دیگه ای هم صورت ندین
البته شدن که میشه از لحاظ فنی، در واقع منظورم درایوراس، جایی اشاره شده که درایورا ساپورت خواهند شد از سوی اچ پی؟؟؟
نظر شما بسیار محترم است اما آقا باور بفرمایید هیچ فرقی نمی کند که کدام درایور را اول نصب کنید هیچ فرقی نمی کند.بنده صد بار این کار ها رو کردم اول اینتل بعد ای ام دی یا عکس. درایور ای ام دی وابسته به اینتل است و تا اینتل نصب نشه کار نمی کنه.حالا فرقی نمی کند اول نصب بشه یا آخر.در مورد نصب net framework 3.5 آیا شما قبل از نصب ویندوز تا به حال شده این برنامه را نصب نکید و به مشکلات گرافیکی بر بخورید؟نظر شما برایم فوق العاده مهم است. با تشکر قبلی.
Last edited by Epelem; 13-11-2014 at 00:54.
در مورد کارت گرافیک درست می گید شما
ولی هر نفر طبق حالتی جلو می ره که دیگه توی نصب بعدی براش مشکلی پیش نیاد
من توی یکی از فروم های خود سایت اچ پی دیده بودم که یکی از پشتیبان ها اشاره کرده بود که نصب اکثر درایورها به net framework 3.5 نیاز داره و بنا به توصیه اون شخص بعد از نصب ویندوزم اول net framework 3.5 رو نصب می کنم، البته بعضی ویندوزهایی که شرکت های داخلی روی دی وی دی رایت می کنن و به اسم اورجینال می فروشن توی بازار هم خودشون net framework 3.5 رو دارن
مثل 8.1 پرند
متشکرم از پاسختون اما جواب بنده رو ندادید که تا حالا برای نصب نکردن نت ۳.۵ به مشکلی بر خوردید یا نه؟ در ضمن بنده در دفعات زیاد با کارشناسان اچ پی رو در رو در اچ پی چت ساپورت بحث کردم و اون ها حتی جواب یک سوال بنده را هم نتوانستند بدهند حتی اون ها باگ اسلیپ که توی درایور قبلی ویندوز ۸.۱ بود رو هم نمی دانستند الان هم از باگ گرافیکی این لپ تاپ و عدم سویچ گرافیکی اون هم اطلاع ندارند.در آخرین صحبتم با یکی از اون ها برایش در آخر چت جمله ای نوشتم بدین مضمون: (مرد حسابی اصلا سواد داری؟).در ضمن تا اون جایی که بنده می دانم اگر نت نصب نباشه در ابتدای نصب درایور گرافیکی خود درایور پیغامی جهت نصب نت می دهد.البته به نظر می رسد که این لپ تاپ رو شما چندین سالی است که دارید .اکثر اشخاصی که در یک سال اخیر این مدل رو خریدند مشکل سویچ گرافیکی دارند.باز هم متشکرم از شما.
Last edited by Epelem; 13-11-2014 at 19:32.
چون من همیشه net framework 3.5 رو اول نصب می کردم ، قاعدتا هم به مشکل بر نخوردم
بدون نصب net framework 3.5 هیچ چیز رو نصب نمی کنم، توصیه من هم نیست، توصیه خود مسئولین فروم اچ پی هست
راجع به پشتیبانیش هم ، منم چندین دفعه سعی کردم سوالم رو بپرسم ازشون اما تا می فهمیدن از ایرانم، می گفتن نمی تونیم بتون کمک کنیم (نمی تونیم کمکتون کنیم!!! چقدر مسخره!!!)
واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و کاریش
من این لب تابو سال پیش خریدم
شما هم ضرر نمی کنین، بک دفعه net framwork 3.5 رو نصب کنین و بعد باقی مراحل رو پیش برین
البته مطمئن بشین که تیک سوییچ گرافیک توی بایاس فعال باشه
اگه با تمام این اوصاف باز هم مشکل وجود داشته باشه، می شه گفت مشکل سخت افزاری داره
البته یک چیز دیگه هم هست، اینکه شما چجور به این پی می برین که کارت گرافیکتون سوییچ نمی شه؟
سلام دوستان
هر نسخه ای از ویندوز 8 یا 8.1 که نصب میکنم ، تا چند روز خیلی راحت میتونم با وایرلس کانکت بشم اما بعد از چند روز یهویی و خودبخود یه حالتی براش پیش میاد که دیگه هیچ شبکه وایرلسی رو اطرافم پیدا نمیکنه !
سیستم رو ریست میکنم ، درایور رو مجددا نصب میکنم هیچ تاثیری نداری .. گاهی شبکه ها واسه چند ثانیه میان یهو میپرن دوباره
نمیدونم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟!؟؟!؟؟!؟
خودم که احتمال میدم بیش از70 % سخت افزاری باشه
خوب ما سه نفریم که این لپ تاپ رو تو این یک سال خریدیم(من- پسر خاله ام و دوستم)که هر سه دقیقا این مشکل رو داریم.پس مشکل نمی تواند سخت افزاری باشد.با یک سرچ ساده در وب هم متوجه خواهید شد که افراد زیادی این مشکل رو دارند.در مورد بایاس هم اگر گزینه ی سویچیبل گرافیک غیر فعال باشه اصلا برنامه ی کاتالیست به کلی از کار می افته.خوب در برنامه ی 3D mark 11 به سادگی عدم سویچ مشاهده می شه و نیز در همه ی بازی ها لپ تاپ همیشه با تنظیمات گرافیکی Low کم می آورد.در مورد صحبت با کارشناسان اچ پی :۱- آی پی خود را تغییر دهید.۲- دوباره وارد صفحه ی مشخصات شده ایمیل دیگری از خود وارد کرده و تغییر مشخصات بدید.۳- خود را فردی از کشور های دیگر مثلا امارات معرفی کنید.۴- یک شماره ی تلفن اماراتی را به آن ها بدهید با سرچ در وب شماره ی مثلا شماره ی شرکتی یا شخصی را در امارات به سادگی خواهید یافت . بنده را هم خیلی اذیت کردند و آن وقتی که گفتم ایرانی هستم و جوابم را ندادند چنان بحث سیاسی ای راه انداختم و چنان آمریکا را زیر سوال بردم که کارشناس اچ پی چنان شرمنده شد که به سوالم پاسخ داد و در آخر گفت که دیگر با من تماس نگیر چرا که اگر بفهمند من کمکت کردم به مشکل بر می خورم.تو اون لحظه حس غرور خاصی به من دست داده بود که هرگز در زندگی چنین حسی را نداشتم/.در ضمن نت را هم همیشه نصب می کنم و بار ها و بارها شده که در صورت عدم نصب هم به مشکلی بر نخوردم و اغلب برنامه ها نیز آن را به همراه خود نصب می کنند.متشکرم/.
Last edited by Epelem; 14-11-2014 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)