تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 231 از 328 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ای که نتونه در یک محیط سالم رشد کنه و مفید باشه برای خودش و جامعه چه لذتی می تونه داشته باشه اول برای خودش بعد برای زوجتین
    فقط مفهوم این یک جمله را فهمیدم .
    بچه چرا نتونه در محیط سالم رشد کنه ؟ تمام تلاشم را میکنم که بچه در محیط سالم رشد کنه و بتونه برای خود و جامعه مفید باشه . اولویت بنده در زندگی بچه ام است و هیچ تضادی را در تربیت فرزند نمیپذیرم . تا بتونم درست تربیتش کنم

2. 2 کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

فقط مفهوم این یک جمله را فهمیدم .
    بچه چرا نتونه در محیط سالم رشد کنه ؟ تمام تلاشم را میکنم که بچه در محیط سالم رشد کنه و بتونه برای خود و جامعه مفید باشه . اولویت بنده در زندگی بچه ام است و هیچ تضادی را در تربیت فرزند نمیپذیرم . تا بتونم درست تربیتش کنم
    تلاش شما به تنهایی مفید نخواهد بود، چون جامعه مریض انسان های مریض تحویل جامعه مریض تر می دهد... دوست عزیز. نیاز به فهمیدن نیست نیاز به تفکر هست.

4. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تلاش شما به تنهایی مفید نخواهد بود، چون جامعه مریض انسان های مریض تحویل جامعه مریض تر می دهد... دوست عزیز. نیاز به فهمیدن نیست نیاز به تفکر هست.
    ایا تمام انسانها در تاریخ بد بوده اند ؟
    ایا انسانهای بسیاری در تاریخ برای بشریت و دنیا مفید نبوده اند ؟
    چگونه باید فقط نیمه خالی لیوان را ببینیم ؟

6. 3 کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

ایا تمام انسانها در تاریخ بد بوده اند ؟
    ایا انسانهای بسیاری در تاریخ برای بشریت و دنیا مفید نبوده اند ؟
    چگونه باید فقط نیمه خالی لیوان را ببینیم ؟
    دوست عزیز منظور بنده در اینجا کلیت جامعه انسانی نبود و فقط جوامع بسته و در خود مانده رو شامل می شد. خیر تمام انسان ها ابدا بد نیستند و از کودکی ظلم را یاد می گیرند و بعد از تجربه های شخصی و بلوغ فکری (که برای هرکسی در سن خاصی صورت می گیره) می توانند مفید باشند.
    برای مثال هیتلر یک ظالم نبود از لحاظ افکار بلکه مریض افکار خود شده بود و راه خوش رو گم کرده بود در نتیجه از او به عنوان یک ظالم یاد می کنند در حالی که یک انقلاب جهانی به پا کرد هرچند انقلاب ها همیشه متاسفانه ویرانی و قربانی هم دارد و...

لیوان نیمه خالی ندارد، نیمه خالی آن را فقط ما قادر به مشاهده اش نیستیم؛ بلکه چیز های دیگری هم درون آن هست من جمله هوا اکسیزن و باقیش رو نمی دونم چون سطح علمی زیستی بالایی ندارم اما می دونم هست!کمک!!

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هرگز
    یک نیاز به ازدواج را مطرح میکنم غیر از قبلی ها که نوشتم
    نوع شادی انسانها در دهه اول دوم سوم و و.. فرق میکند
    نوع شادی بچه ها برای انسانهای بزرگتر خیلی جذاب و متفاوت است و شادی خیلی زیادی برای بزرگتر ها دارد . بچه داشتن و سر وکله زدن با بچه و دیدن شادی بچه و سرو کار داشتن با نوع شادی بچه ، شادی و طراوت زیاد و غیر قابل وصفی به زندگی انسانها تزریق میکند .
    هر چند مقایسه (انواع شادی ها) از نظر اندازه کار درستی نیست ( چون ماهیتا متفاوت هستند ) اما اگر بگوییم سر و کار داشتن با بچه یکی از بزرگترین شادیهای زندگی انسان است گزاف گزاف نگفته ایم ( مثلا در مقایسه با لذت جنسی )
    ( البته به شرط اینکه بچه ها نشینن پای تبلت و خمار شن )
    بچه ها قرار نیست همیشه بچه بمونن!
    واقعا بی زارم که انگیزه م این باشه که شادی بچه ها وشاد شدنم ازش انگیزه ی ازدواجم باشه (نمیگم نظر شما اینه) این همون قد بی رحمانه س که انگیزه هایی مثل نیاز جنسی وبودن بچه هایی که تو پیری دست آدم وبگیرن و.... بی رحمانه و خودخواهانه وزشتن....
    من چند بار تو این تاپیک پست گذاشتم فکر کنم آخرین بارش یکی دوسال پیش بود... دوستان این قد بالای 30 سال بالای 30 سال نکنید...بالای 30 سال هیچ معجزه ای قرار نیست اتفاق بیفته...من الان 32 سالمه ومجرد....شاید گاهی یه کم بیشتر احساس تنهایی کنید ولی مشغله بیشتر و پختگی وسخت گیری ای که نسبت به ارتباط با ٱدمها پیدا میکنید باعث میشه که اون جور که قدیم بی هوا جلو میرفتین تواین سن وسال جلو نرید...ازدواج واقعا یه انگیزه قوی میخواد که باید به همه آرزوها وخوشی ها ومشغله های مجردیتون بچربه یا تضادی با اونها نداشته باشه...حالا غیر از کنار اومدن با انگیزه های فلسفیش وداشتن تزی برای تربیت بچه و... انگیزه چه یه دوست داشتن وجفت شدن واقعی باشه که نمیخوام اسمشو بذارم عشق که تفسیر غلطی ازش نشه وبهش انگی نخوره وچه یه قراداد مطمئن وتا حد قابل قبولی ضمانت شده باشه (چون هیچ ضمانت مطلقی وجود نداره)...کلا اگر تو سن های 20 تا 30 سال انگیزه ای بالاتر از 50 درصد برای ازدواج دارین حتما این کارو کنید وبه قول معروف تا تنور داغه کارو یه سره کنید که واقعا هر چی جلوتر میرین بی انگیزه تر وبی حوصله تر وسخت گیر تر میشین...

9. 4 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

واقعا بی زارم که انگیزه م این باشه که شادی بچه ها وشاد شدنم ازش انگیزه ی ازدواجم باشه (نمیگم نظر شما اینه) این همون قد بی رحمانه س که انگیزه هایی مثل نیاز جنسی وبودن بچه هایی که تو پیری دست آدم وبگیرن و.... بی رحمانه و خودخواهانه وزشتن....
    من چند بار تو این تاپیک پست گذاشتم فکر کنم آخرین بارش یکی دوسال پیش بود... دوستان این قد بالای 30 سال بالای 30 سال نکنید...بالای 30 سال هیچ معجزه ای قرار نیست اتفاق بیفته...من الان 32 سالمه ومجرد....شاید گاهی یه کم بیشتر احساس تنهایی کنید ولی مشغله بیشتر و پختگی وسخت گیری ای که نسبت به ارتباط با ٱدمها پیدا میکنید باعث میشه که اون جور که قدیم بی هوا جلو میرفتین تواین سن وسال جلو نرید...ازدواج واقعا یه انگیزه قوی میخواد که باید به همه آرزوها وخوشی ها ومشغله های مجردیتون بچربه یا تضادی با اونها نداشته باشه...حالا غیر از کنار اومدن با انگیزه های فلسفیش وداشتن تزی برای تربیت بچه و... انگیزه چه یه دوست داشتن وجفت شدن واقعی باشه که نمیخوام اسمشو بذارم عشق که تفسیر غلطی ازش نشه وبهش انگی نخوره وچه یه قراداد مطمئن وتا حد قابل قبولی ضمانت شده باشه (چون هیچ ضمانت مطلقی وجود نداره)...کلا اگر تو سن های 20 تا 30 سال انگیزه ای بالاتر از 50 درصد برای ازدواج دارین حتما این کارو کنید وبه قول معروف تا تنور داغه کارو یه سره کنید که واقعا هر چی جلوتر میرین بی انگیزه تر وبی حوصله تر وسخت گیر تر میشین...
    قسمت آخر رو نمی شه به کل تعمیم داد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

به نظر من اولویت استخدام ها باید با اقایون باشه تا خانم ها .

نه اینکه نذارن خانم ها کار کنند . بلکه اولویت رو به اقایون بدهند . مرد ها خرج زندگی میدهند و زندگی تشکیل میدهند .

کسانی که هم خانم و هم اقا کار میکنند بزرگترنی ظلم رو به جوانان بیکار میکنند . به نظرم باید فقط یا زن یا مرد اشتغال به کار داشته باشد .
    منم یه مدت اینطور فکر می کردم اما مشکل این نیست... مشکل از جای دیگست...

به طور کل خانوم ها هم حق زندگی انتخابی ودرامد شخصی دارن. مشکل فرهنگی و اقتصادیه نه از ما و شما و اونا و اینا!!

12. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    بنده گفتم برای این بچه دار شدم که شاد بشم ؟
    خیر
    بنده گفتم که تصور نمیکردم که بچه دار شدن اینقدر شادی داشته باشد و قبل از بچه دار شدن ادم بچه دوستی نبودم
    اما هدفم از بچه دار شدن چیست ؟
    1- بنده بسیاری آرزوهای بزرگ و انسانی دارم ( آرزوهای خودبینانه نه .بلکه آرزوهای انسانی ) که خودم به آن نرسیدم و تمام تلاشم را میکنم بچه ام به آنها برسه .
    2- کار خوبی که بچه خوب تربیت شده من بکند گویی من خودم کردم . (‌چون من تربیتش کردم . چون من به او آموختم آدم باشه )
    3- به هر حال اگر من بچه ای نداشته باشم که در خدمت بشریت باشد دیگران بچه هایی می آورند مثل هیتلر . بنابراین اینکه انسان دنیا را خراب کرده دلیلی نمیشود من بچه نیارم .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سلام
    بنده گفتم برای این بچه دار شدم که شاد بشم ؟
    خیر
    بنده گفتم که تصور نمیکردم که بچه دار شدن اینقدر شادی داشته باشد و قبل از بچه دار شدن ادم بچه دوستی نبودم
    اما هدفم از بچه دار شدن چیست ؟
    1- بنده بسیاری آرزوهای بزرگ و انسانی دارم ( آرزوهای خودبینانه نه .بلکه آرزوهای انسانی ) که خودم به آن نرسیدم و تمام تلاشم را میکنم بچه ام به آنها برسه .

- شما هنوز بچه رو محصول خودتون می دونید و می خواهید اونطوری که می خواهید بسازیدش و این تناقض دارد با افکارتون.چون من نتوانستم و نرسیدم او باید برسد او باید سرباز خواسته های من باشد...!!!

2- کار خوبی که بچه خوب تربیت شده من بکند گویی من خودم کردم . (‌چون من تربیتش کردم . چون من به او آموختم آدم باشه )

- اعمال هرکس به خودش ربط دارد چه خوب چه بد. حتی بسیاری از اعمال بد در هر ایدئولوز و فرهنگی یکجور تعبیر می شوند و دلیل بر بد یا خوب بودنشون نیست....همیشه بین خوب و بد وسطی هم وجود دارد.

3- به هر حال اگر من بچه ای نداشته باشم که در خدمت بشریت باشد دیگران بچه هایی می آورند مثل هیتلر . بنابراین اینکه انسان دنیا را خراب کرده دلیلی نمیشود من بچه نیارم .

- اما درباره هیتلر بنده فن ایشون نیستم و اعمالشون رو هم توجیه نمی کنم. اما ماهم نمی تونیم درباره تاریخ به این راحتی قضاوت کنیم. هیتلر برخلاف دیگر متصرفان و خون ریزان حداقل یک هدف مهم داشت و اونم متحد کردن کل جامعه انسانی بود هرچند از عقاید فاشیسمیش دفاع نمی کنم اما خوب تلاشش رو کرد پس این نشون می ده انسان قدرتمندی بود. در ضمن درس هایی از جنگ به ما داد که غیر ممکن بود بعد از اون اتفاقات الان کسی ارزش آزادی و بدون مرز بودن را درک کند. پس ناخواسته ایشون به بشریت هم خدمت کرده اند.
    متن نمیاد چون طبق قوانین کوجک است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

- شما هنوز بچه رو محصول خودتون می دونید و می خواهید اونطوری که می خواهید بسازیدش و این تناقض دارد با افکارتون.چون من نتوانستم و نرسیدم او باید برسد او باید سرباز خواسته های من باشد...!!!

1- بنده گفتم آرزوهای انسانی ( نه ارزوهای خودبینانه )
    2- بنده تلاشم را میکنم . بچه هم اونطوری میشود که تلاش میکند . بنابراین من نمیتوانم او را سرباز خواسته هایم کنم چون خودش اختیار دارد . اما با تربیت صحیح میتوانم در انتخابش موثر باشم و انتخابش را جهت دهم.
    - اعمال هرکس به خودش ربط دارد چه خوب چه بد. حتی بسیاری از اعمال بد در هر ایدئولوز و فرهنگی یکجور تعبیر می شوند و دلیل بر بد یا خوب بودنشون نیست....همیشه بین خوب و بد وسطی هم وجود دارد.
    3- دقیقا اعمال هر کس به خودش ربط دارد و اگر کسی باعث شود دیگری کار خوب کند ، عمل خوب تربیت انسانی دیگر را انجام داده و چه خوبی از این بالا تر است ؟
    4- در تعریف خوبی و بدی یک حدا قل هایی مشترک است . دزدی و اذیت دیگران را همه عقلا بد میدانند

- - - Updated - - -
    Last edited by mtjt258; 04-08-2015 at 17:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •