سلام
بنده گفتم برای این بچه دار شدم که شاد بشم ؟
خیر
بنده گفتم که تصور نمیکردم که بچه دار شدن اینقدر شادی داشته باشد و قبل از بچه دار شدن ادم بچه دوستی نبودم
اما هدفم از بچه دار شدن چیست ؟
1- بنده بسیاری آرزوهای بزرگ و انسانی دارم ( آرزوهای خودبینانه نه .بلکه آرزوهای انسانی ) که خودم به آن نرسیدم و تمام تلاشم را میکنم بچه ام به آنها برسه .
- شما هنوز بچه رو محصول خودتون می دونید و می خواهید اونطوری که می خواهید بسازیدش و این تناقض دارد با افکارتون.چون من نتوانستم و نرسیدم او باید برسد او باید سرباز خواسته های من باشد...!!!
2- کار خوبی که بچه خوب تربیت شده من بکند گویی من خودم کردم . (چون من تربیتش کردم . چون من به او آموختم آدم باشه )
- اعمال هرکس به خودش ربط دارد چه خوب چه بد. حتی بسیاری از اعمال بد در هر ایدئولوز و فرهنگی یکجور تعبیر می شوند و دلیل بر بد یا خوب بودنشون نیست....همیشه بین خوب و بد وسطی هم وجود دارد.
3- به هر حال اگر من بچه ای نداشته باشم که در خدمت بشریت باشد دیگران بچه هایی می آورند مثل هیتلر . بنابراین اینکه انسان دنیا را خراب کرده دلیلی نمیشود من بچه نیارم .
- اما درباره هیتلر بنده فن ایشون نیستم و اعمالشون رو هم توجیه نمی کنم. اما ماهم نمی تونیم درباره تاریخ به این راحتی قضاوت کنیم. هیتلر برخلاف دیگر متصرفان و خون ریزان حداقل یک هدف مهم داشت و اونم متحد کردن کل جامعه انسانی بود هرچند از عقاید فاشیسمیش دفاع نمی کنم اما خوب تلاشش رو کرد پس این نشون می ده انسان قدرتمندی بود. در ضمن درس هایی از جنگ به ما داد که غیر ممکن بود بعد از اون اتفاقات الان کسی ارزش آزادی و بدون مرز بودن را درک کند. پس ناخواسته ایشون به بشریت هم خدمت کرده اند.