آقا ما خودمون ... پیچ هستیم شما هم بیشتر بپیچونیدآخرش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گزینه الف و ب...
آقا ما خودمون ... پیچ هستیم شما هم بیشتر بپیچونیدآخرش چی بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گزینه الف و ب...
42 vt30 چنده؟ حالمو گرفتی
لطفا پیشنهادتونو برام PM کنید.
با توجه به قیمتی که من از گناوه و دبی گرفتم گناوه حدودا 650 تومن از دبی گرونترهو مسلما شیراز باید از گناوه گرونتر باشه
نه عزیز قیمت 42 رو نداشت .
خودتون میتونید کمو بیش حدس بزنید
2300 همین حدودا تازه بدون گارانتی
از اساتید فن سوالی دارم که چند روزی است با تحقیقات گسترده اینترنتی به جایی نرسیدم !
چند روزی است که st30 m سوار میشم , اما برفک صفحه گند زده به تصویر
نمی دونم این آنتن دیجیتال و پخش اون چقدر صحت داره , اگه پخش دیجیتال شده پس چرا تلویزیون آنالوگ 20 سال پیش هنوز داره تصویر خوبی میگیره !
یا اینکه st30m دیجیتال داخلی داره , اگه داره پس چرا برفکیه !
--- بگیرم بهتره یا ----- ؟
و سوال آخر ----- سه بعدی با جه کابلی به دیش وصل میشه که بتونه تصویر hd رو منتقل کنه ؟
به نظر من با بودجه محدود st30 با سایز 50 اینچ بدون گارانتی خوبه ! شیراز که 1850 هست اگه کسی بتونه بره گناوه یا بانه که چه بهتر !
به هر حال vt30 هم بعد از ورود به بازار مثل همه وسایل الکترونیکی دیگه افت قیمت پیدا می کنه . من تا عید صبر می کنم و اگه vt30 50 اینچ تا 2500 رسید حتما همین رو می خرم البته st30 هم واقعا پنل کاملی هست و خیلی از مدل های گرون تر از خودش با برند های دیگه رو هم راحت شکست می ده![]()
شما لازم نیست تا عید صبر کنید قیمت 50vt30 همین الان تو گناوه 2500
داداش گیرنده ی داخلی( ----t) که شبکه های استانی رو دیجیتال میگیره سری st30M نداره و بخاطر همینه برفک دارن تصاویرت
همون کابلهای rf coaxial که واسه رسیورهای معمولی استفاده میشه کافیه.فقط جنس خوبشو بگیر افت سیگنال نداشته باشی کابل باختر بهترینه
با سلام
قيمتهاي نماينده بانيان در مشهد :
st30 42" 1,900,000
st30 50" 2,380,000
همراه كارت تخفيف و دو عدد عينك كه داخل خود كارتن هست.
به نظر شما اساتيد مناسبه يا پايينتر ميياد؟
كسي جايي تو مشهد سراغ نداره بدون گارانتي و ارزانتر؟
ضمنا من ميخوام گاهي اوقات براي تنوع تصوير كامپيوترم رو تو اين تي وي بندازم وبا اينترنت كار كنم مشگلي كه نداره؟ چون تا حالا پلاسما نداشتم مي پرسم !
Last edited by smith-xy; 23-10-2011 at 07:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)