جانم؟آقا من اشتباه میکنم یا با 2 گُل هم کار به وقت های اضافه کشیده میشه ؟!
گل زده در خانه حریف در شرایطی 2تا حساب میشه که نتیجه رفت و برگشت برابر بشه
بازی هم فقط در شرایطی به وقت اضافه میره که رئال تو 90 دقیقه 1-4 بکنه بازی رو
جانم؟آقا من اشتباه میکنم یا با 2 گُل هم کار به وقت های اضافه کشیده میشه ؟!
گل زده در خانه حریف در شرایطی 2تا حساب میشه که نتیجه رفت و برگشت برابر بشه
بازی هم فقط در شرایطی به وقت اضافه میره که رئال تو 90 دقیقه 1-4 بکنه بازی رو
..:: بهترین بازیکن فصل رئال مادرید چه کسی است؟! ::..
رئال مادرید فصل را بسیار آرام آغاز کرد و خیلی زود هم در کورس قهرمانی لالیگا از بارسلونا عقب افتاد اما مردان خوزه مورینیو توانستند بارسا را با نمایش یک عملکرد خوب در نیمه نهایی کوپا دل ری کنار بزنند و به مرحله ی نهایی جام پادشاهی اسپانیا برسند و البته رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا نیز در جمع 4 تیم مرحله ی نیمه نهایی حاضر است.
جدایی از ناامیدی به وجود آمده به خاطر ناتوانی در دفاع از عنوان قهرمانی لالیگای سال پیش به نظر میرسد که فصل ــه رئال مادرید درست به موقع دارد رو به راه میشود مخصوصا اینکه دیگر تمام بازیکنانشان نیز روی فرم اصلی خود هستند.
لوکا مودریچ بعد از آن مدت سختی که برای هماهنگ شدن با مادرید گذراند خوب به نظر میرسد، سمی کدیرا در این شرایط خیلی پیشرفت کرده است. دیگو لوپز خرید زمستانی رئال مادرید انقلابی در درون دروازه ی مادرید بعد از مصدومیت ایکر کاسیاس به وجود آورده است و گونزالو هیگواین نیز توانسته است که به فرم اصلی خود بازگردد. مسوت اوزیل و فابیو کوئنترائو هم تا کنون نمایش خوبی از خود ارائه داده اند و سرخیو راموس نیز به خوبی توانسته رهبری خط دفاعی رئال مادرید را به عهده بگیرد.
اما در این بین فقط 3 نفر هستند که توانسته اند در طول فصل 2012/13 ــه رئال مادرید سرآمد باشند. این سه نفر ژابی آلونسو، کریستیانو رونالدو و رافائل واران هستند.
اهمیت ژابی آلونسو برای رئال مادرید در باخت 3-2 به گالاتاسرای در استانبول کاملا مشهود بود. این هافبک 31 ساله ی اهل باسک در بازی رفت یک کارت زرد دریافت کرد تا با توجه به محرومیت یک جلسه ای اطمینان حاصل کند که در دو بازی نیمه نهایی رئال مادرید حاضر باشد و از لحاظ محرومیت دغدغه ای نداشته باشد.
در هر حال مادرید بدون او در زمین به تسلیم شدن نزدیک شد. آن ها 3-1 عقب افتادند در حالی که 18 دقیقه به اتمام بازی زمان باقی مانده بود. رئال داشت بر روی لبه ی تیغ راه میرفت تا اینکه گل دقایق پایانی رونالدو کار را تمام کرد و سند حضور رئال مادرید در مرحله ی نیمه نهایی را امضا کرد.
در حالی که مادرید کاملا به رونالدو وابسته است اما به نظر میرسد که آن ها در صورت نبود آلونسو نیز دچار مشکل میشوند و نبود او را احساس میکنند. آلونسو با بازی کردن در پست Deep-Lying Midfielder در رئال مادرید برتری را در میانه ی میدان را ازآن رئال مادرید میکند. او توپ را در تمامی قسمت های زمین بین هم تیمی های با استعداد خود پخش میکند به علاوه ی اینکه او در کار های دفاعی نیز توانمند است و با تکل های محکم و قطع کردن های توپ ــه فراوان در سازماندهی دفاعی رئال مادرید نقش مهمی را ایفا میکند. این دو جنبه ی مهم چیزهایی بودند که رئال مادرید در ترکیه نبودشان را احساس میکرد.
شاید میتوان گفت که در دنیا هیچ هافبکی که شبیه آلونسو باشد را نمیتوان یافت در حالی که این روز ها رونالدو در رئال مادرید نقش نفر اول را بازی میکند، ژابی آلونسو نفر دوم ــه مادریدی ها از نظر اهمیت است. بدون او مادرید فقط نمیتواند خودش باشد.
کریستیانو رونالدوی 28 ساله با دوبل ــی که مقابل اتلتیک بیلبائو به ثمر رساند تبدیل به بازیکنی شد که توانسته است در سه فصل متوالی در همه ی مسابقات 50 گل یا بیشتر به ثمر برساند.
البته این پرتغالی مشکلات خاص خودش را هم در مادرید داشت، زمانی که او در اوایل فصل ابراز نارضایتی کرده بود اما بعد از کریسمس او در بالاترین فرم ــه خودش است و توانسته است میانگین گلزنی خود در هر بازی را به بالاتر از "1" برساند. او توانسته است در لیگ قهرمانان فقط در 10 بازی 11 گل به ثمر برساند و همینطور در کوپا دل ری هم در 6 بازی 6 گل برای تیمش زده است در حالی که دو مهاجم تیم یعنی بنزما و هیگواین با بالا پایین های خود در طول فصل مادرید را دچار مشکل کرده اند، گل های رونالدو نقش مهمی را در رئال مادرید داشته است مخصوصا در موفقیت نیم فصل دوم رئال مادرید در این فصل نقش رونالدو اساسی است.
اینکه این فصل رئال مادرید چند جام خواهد برد مشخص نیست اما دو گل ــه رونالدو در بازی سوپرکاپ مقابل بارسلونا آن جام را در ابتدای فصل ازآن مادرید کرد و به خطرناکترین بازیکن مادرید در مقابل مدافعان حریف بودن ادامه داد. رونالدو در رقابت رئال مادرید برای رسیدن به La Decima نقشی اساسی خواهد داشت.
رافائل واران فقط دو فصل در مادرید احتیاج داشت تا از یک جوان با استعداد تبدیل به بازیکنی شود که مقابل بارسلونا، منچستر یونایتد و دیگر تیم های خوب ــه اروپا تبدیل به مرد ــه مورد اطمینان ــه مورینیو در خط دفاع شود.
واران وقتی در سال 2011 از لنس به مادرید آمد انتخاب پنجم مورینیو برای خط دفاع بعد از راموس، په په، آلبیول و کاروالیو بود اما او الان بعد از نشان داد چند عملکرد خارق العاده از خود به خصوص در دو بازی رفت و برگشت مقابل بارسلونا در نیمه نهایی کوپا دل ری که در هر دو بازی هم توانست گلزنی کند و چند عملکرد خارق العاده ی دیگر در لیگ قهرمانان اروپا بدون هیچ شک و شبهه ای بهترین مدافع حال حاضر ــه باشگاست.
این مرد ــه فرانسوی که فقط 19 سال سن دارد در لالیگا تنها 11 بار برای مادرید به میدان رفته است و دلیل آن آماده نگاه داشتن او برای بازی های مهم ــه فصل است به خصوص در راهی که رئال مادرید در لیگ قهرمانان و کوپا دل ری برای رسیدن به افتخار در حال طی کردن است. بعد از نمایش های خیره کننده ای که واران اخیرا در مادرید داشته انتظارات از او بالاست و همه آینده ی درخشانی را برای او متصورند. با توجه به توانایی های حال حاضر ــه واران تصور کردن سال های آینده ی او سخت است و نمیتواند با قاطعیت نظر داد که واران بعد از پیشرفت تبدیل به چه مدافع بزرگی خواهد شد.
فوتی کلاب
اشتبا شد بردیا
سوالم این بود : با 3 گُل بازی واردِ وقتِ اضافه میشه که جوابم رو گرفتم![]()
اینم برای دوستان رئالی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز مصاحبه ی زیبایی داشته و سعی کرده عموم رو برای بازی برگشت تهییج کنه:
"من از همه مردم تقاضای کمک می کنم، سه شنبه مهم ترین بازی فصل هست"
"باخت 1-4 در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان دردناکه، اما رختکن با علم به اینکه هنوز بازی برگشتی در کار هست، کاملا تهییج شده"
"هم ما و هم هوادارا باید شرایط رو کاملا درک کنیم، اونها باید بدونن که این بازی تا چه اندازه مهمه "
"این بازی حتی مهم تر از دربی در پیش رو هست، ما باید در زمین جان بدیم! چون فینال در ومبلی در گرو (این بازی) هست"
"البته که دربی (روز شنبه) مهمه" ، "اتلتیکو 14 ساله که پیروز نشده، ولی بازی مقابل دورتموند مهم ترین بازی فصل هست!"
کاسیاس در مورد شرایط فعلی و نیمکت نشینی:
"از نظر حرفه ای، احترام زیادی برای مورینیو قائلم" ، "و همون طور که ژابی قبلا گفته بود، اولویت با تیم هست(نه شخص)"
"من به کمک کردنم به تیم به واسطه ی رختکن ادامه میدم، من به شکل دیگه ای کمک می کنم ولی من اونجا (با تیم) هستم و مثل همیشه تمرین می کنم"
منم همین نظر کریس رونالدو رو دارم نمیدونم این حس الکی هست یا واقعی ولی یه چیزی درونم میگه نتیجه رو رئال بر میگردونه
کریستیانو :" سه شنبه صحبت می کنم
کریستیانو رونالدو به بازگرداندن نتیجه امیدوار است . مهاجم پرتغالی با ناراحتی وست فالن را ترک کرد و از شرایط به شدت ناراحت بود . اما امیدوار است که سه شنبه با حمایت مادریدیسموها تیم شکستش را جبران کند .
کریستیانو پس از شکست 4-1 نپذیرفت که با مطبوعات صحبت کند و صرفا گفت :" سه شنبه صحبت می کنم . " حرفهایی که نشان از انگیزه ویژه او برای بازی برگشت در برنابئو دارند . مسلما کریستیانو بیش از هر کسی برای حضور در ومبلی انگیزه دارد .
---------------------
ایکر :" اگر کسی یادش نیست ، می تواند 22 سال کارم در رئال را بازبینی کند "
ایکر کاسیاس ، ستاره رئال در یک مراسم تبلغیاتی شرکت کرد . وی خواستار " حمایت هواداران " برای بازی سه شنبه با بورسیا شد و آن را " مهمترین بازی فصل " خواند و از هم تیمی هایش خواست که به بهترین شکل برایش آماده شوند .
وی گفت :" ناراحتی ها را درک می کنم اما از آنها می خواهم که حمایت کنند . امیدوارم که از دربی هواداران آماده حمایت شوند و سه شنبه در بزرگترین بازی فصل پشت ما باشند . سخت است که قبلش باید یک دربی مقابل اتلتیکو در کالدرون باشیم به دربی فکر کنیم چرا که آنها پس از 14 سال نبردن رئال خیلی انگیزه دارند . البته فکر نمی کنم این بازی تاثیر چندانی روی فینال کوپا باشد . ذهن ما بیشتر روی بازی سه شنبه است تا بازی شنبه . "
انتظار برای فرصت :" روبراه هستم . خوب تمرین می کنم . تا جایی که بتوانم به تیم کمک می کنم . طبیعتا این اتفاق با 14 سال گذشته فرق دارد اما در خدمت تیم هستم . مثل قبل از مصدومیتم کار می کنم . خرسند هستم چرا که پس از آن که از نظر پزشکی مرخص شدم دستم شرایط خوبی پیدا کرد و حالا منتظر فرصتم هستم ."
روابط با مورینیو :" سرد نیست ، صادقانه است . روابط حرفه ای خوبی داریم . "
انتقادات :" هر کسی می تواند نظر بدهد . من 22 سال است که در رئال هستم که 14 سالش در تیم اصلی بوده است . اگر کسی یادش نیست می تواند روند کارم را دوباره مطالعه کند . "
آینده اش : "فعلا به سه شنبه فکر می کنم . بیشتر رئال برایم مهم است تا آینده من . اسم ها مهم نیستند ، باشگاه مهم است .
مرجه خبری
رونالدو شهرآورد مادريد را از دست داد
کريستيانو رونالدو به دليل مصدوميت پاي چپ شهرآورد مادريد را از دست داد. ورزش 3
کريستيانو رونالدو به دليل مصدوميت نميتواند تيمش را در بازي شهرآورد مادريد همراهي کند.
به گزارش ايسنا،مهاجم پرتغالي به دليل مصدوميت از ناحيه ران پاي چپ قادر نخواهد بود تا در بازي رئال مادريد و آتلتيکو مادريد، تيمش را همراهي کند، اما مشکلي براي همراهي رئال مادريد در بازي حساس برابر بوروسيادورتموند در ليگ قهرمانان ندارد.
رونالدو در بازي رفت بوروسيادورتموند نيز از ناحيه پاي چپ خود احساس ناراحتي ميکرد.
رئال مادريد و آتلتيکو مادريد فردا (شنبه) در هفته 33 ليگا به مصاف هم ميروند. اين ديدار براي هر دو تيم حائز اهميت است، زيرا هر دو تيم مادريدي در تلاش براي تصاحب رتبه دومي ليگا و حضور مستقيم در رقايت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان هستند.
/////////////////
همینو کم داشتیم![]()
البته با توجه به اختلاف سه امتیازی دو تیم و نتیجه بازی رو در رو رفت یعنی 0-2 به سود رئال، فقط در صورتی که با نتیجه ای بدتر از 0-2 شکست بخوریم(که حتی با فرض اینکه شکست بخوریم خیلی بعیده)رئال مادريد و آتلتيکو مادريد فردا (شنبه) در هفته 33 ليگا به مصاف هم ميروند. اين ديدار براي هر دو تيم حائز اهميت است، زيرا هر دو تيم مادريدي در تلاش براي تصاحب رتبه دومي ليگا و حضور مستقيم در رقايت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان هستند.
رده ی دوم رو به اتلتیکو میدیم، هر چند که جایگاه دوم یا سوم برای صعود مستقیم به CL تفاوتی نداره و صرفا مسئله ی حیثیتی هست، مورد دیگه اینکه شکست نخوردن به مدت 14 سال در دربی، در صورتی
که اتلتیکو پیروز بشه می تونه از نظر روانی پون مثبت بزرگی برای اتلتیکو در فینال CDR پیش روز باشه، ولی با همه این حرف ها از نظر اهمیت به هیچ وجه قابل قیاس با بازی سه شنبه نیست.
+
خوشبختانه رونالدو برای رسیدن به بازی سه شنبه مشکلی نداره،
به مناسبت دربی فردای شهر مادرید
ضربه ی ایستگاهی فوق العاده عجیب و دوست داشتنی رونالدو به اتلتیکو در یکی از حساسترین مقاطع فصل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)