متوسط رو به عالی؟
سطح سوالات تغییر چندانی نداشت؟!!!
با 70 درصد سطحت عالیه. مطمئن باش رتبتو خیلی میاره پایین.
متوسط رو به عالی؟
سطح سوالات تغییر چندانی نداشت؟!!!
با 70 درصد سطحت عالیه. مطمئن باش رتبتو خیلی میاره پایین.
درسته نمی شه بگی تراز عالی میده یا خوب یا متوسط ولی قطعا از سال پیش سخت تر بود،
شما میتونید از کارشناسان درس زیست بپرسید ....
با 70 درصد رتبه رو میاره پایین. من هم همین رو گفتم دوست عزیز ...
اندکی سختتر بود ولی نه اونقدر که تفاوت زیادی با سطح سختی کنکور سال قبل داشته باشه ...
اندکی؟داداش یا شما معنی اندکو نمیدونی یا.... همین که 5-6 سوالاش ازون جاخالیای چند عبارت درسته چند تا غلطه خودش یه تنه 2برابر سختش کرده بود چون پارسال 2-3 تا بود تازه بقیه سوالاش هم سختی از نظر ابهام داشت با 70% تقریبا رتبه زیر 800 قطعیه دوست عزیز
![]()
یه باور عمومی در زمینه کنکور وجود داره که داوطلبان کنکور، سوالات کنکور رو تو اون سالی که امتحان میدن سخت ترین سوالات ممکن می دونن و بخصوص تا زمان اعلام نتایج همه فکر می کنن که بله امسال درصد ها میاد پایین و ... ولی نتایج اولیه که اعلام میشه می بینیم که خیلی ها تونستند تو همین کنکور به اصطلاح المپیادی و فضایی هم در صدهای بالا بزنن .
در کل تا نتایج اولیه نیاد روی هیچ درصدی نمیشه با قاطعیت نظر داد. در ضمن درجه سختی سوالات کنکور هیچ وقت یه صعود یا یه سقوط ناگهانی و شدید نداره و کنکوری که در یه سال معین برگزار می شه هیچوقت به فرض خیلی خیلی سخت تر یا خیلی خیلی آسونتر از کنکور های سالهای قبل خودش نمیشه.
تا اومدن نتایج و کارنامه ها خودتون رو خیلی در گیر رتبه ها نکنید. چون درصد های شما و بخصوص رقبای شما معلوم نیست.
کنکور کلاً سخت تر شده. صرفا برای مثال نگاهی به درک مطلب زبانها بندازید. درک مطلب عربی های 84 در برابر 91 زنگ تفریحه. یا درک مطلب های انگلیسی قبلا یکی در هر آزمون بود الان چند ساله دوتاست...
کنکور هنر گفته شما رو نقض میکنه. سال 90 یه کنکور بسیار راحت و درست سال بعدش یعنی 91 یه کنکور فوق العاده سخت که به همه شوک جدی وارد کرد!...
اما این دو مورد رو اگر فاکتور بگیریم کلا بنظر من کنکور به سمت سخت تر شدن رفته دلیلش هم شاید این باشه که کتابها و کلاسها پیشرفت میکنن و بچه ها هر سال تکنیک های بیشتری رو برای تست زدن یاد میگیرن در دروس مختلف...
خب این نظر من بود. امیدوارم دیگرانم تو این بحث شرکت کنن و نظرشون رو درمیون بذارن![]()
کنکور 91 تجربی رو با 92 درباره ی درجه سختی مقایسه ای می کنم:
بر اساس نظر خودم و نظرات مشاهده شده در سایت های مختلف و تحلیل های مختلف:
ادبیات:سخت تر از 91
عربی:هم سطح 91
دین و زندگی:آسان تر از 91
زبان انگلیسی:سخت تر از 91
زمین شناسی:سخت تر ار 91 (من خودم نزدم).
ریاضی:هم سطح 91
زیست شناسی:سخت تر از 91
فیزیک:سخت تر از 91
شیمی:سخت تر از 91
اینو همه قبول دارن؟
داداش من تقریبا با همه حرفا که زدی موافقم بجز ریاضی وفیزیک ... چون ریاضی اومده بودند یسری مباحث خوب تست آور متل مشتق و ماتریسو نداده بودند و بودجه بندی داغون بود پس ریاضی ازین لحاظ یکوچولوووو سخت بود
اما خدایی فیزیک هم همینطور بود اما راحت تر![]()
كاملا قبول دارم
نمرات و تراز درسها معلوم ميكنه كه شما با نمره ي فلان كجاي اين تراز ها قرار داريد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)