علوم کامپيوتر روزانه دانشگاهی که ميخواستم قبول شدم! فقط دلم ميخواستم مهندسی کام باشه که خب نشد
يه خبر مهم: امروز از دو تا علومی پرسيدم گفتند که فقط 7-8 تا واحد بين علوم و مهندسی کام اختلاف هست! من که از خوشحالی داشتم بال در اوردم
علوم کامپيوتر روزانه دانشگاهی که ميخواستم قبول شدم! فقط دلم ميخواستم مهندسی کام باشه که خب نشد
يه خبر مهم: امروز از دو تا علومی پرسيدم گفتند که فقط 7-8 تا واحد بين علوم و مهندسی کام اختلاف هست! من که از خوشحالی داشتم بال در اوردم
نه من اصن واسه پرونده به مدرسه نرفتم
فقط یادمه وسطای سال مشاورمون اومد دوتا برگ ( یکی همین برگی که نمرات 3 سال توش بود ، با یکی دیگه -فکر کنم گواهی موقت- بود ) به بچه ها داد گفت اینارو نگه دارید واسه ثبت نام لازم میشه
علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر اونقد که من میدونم زمین تا زیرزمین باهمدیگه فرق میکنن چون با دانشجوهای هر2رشته صحبت کردم.من it پیام نور دراومدم
پس شک نکن تو مدرسه س و اصلیش رو ندادن بهت
نه دیگه شهر هرت نیس- یا بدبخت شدم :|
من خودم دفترچه انتخاب رشته رو که دیدم عقل و هوشم پرید. چون نوشته بود کد رهگیری میخواد و من نداشتم. بعد دیدیم با همون اسمو فامیلم میشه.
هیچ طور نیس
مشاور مدرستون شکر زیادی خرده گواهی موقت اصلا مهم نیست من خودم برای معافیت گفتن برو ازش کپی برابر اصل بگیر حوصله نداشتم به معاون مدرسمون زنگ زدم گفتش همونه اصلش رو بده مهم نیست اگر یکسال از دیپلمتون گذشته باشه احتمالا اصل دیپلمتون حاضر میتونید با معرفی نامه از دانشگاه اصل رو از مدرسه تحویل بگیرید
منم امیدوارم همینطوری باشه . در هر صورت مرسی
فردا برم ببینم چی میشه
راستی این گواهی ماقبل دیپلم چیه تو سایت سنجش گفته برید بگیرید
آخه واسه خوده منم سواله مگه میشه مدرسه اطلاعات ما ( که هنوز پرونده هامون اونجاس ) رو از رو هارد پاک کنه
ممنون .
همون گواهی موقت هست که عکست رو بالا سمت چپ زده و معدل کتبی رو به عدد و حروف نوشته و نوشته که فارغ التحصیل شده.درضمن ریزنمرات 3ساله رو هم حتما ببر.اینو امروز هزاربار به همه گفتم بازم میگم از مدارکتون کپی برابر اصل بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)