Greedy جان تاپیک جدید چند روزه که باز شده :
تاپيک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Greedy جان تاپیک جدید چند روزه که باز شده :
تاپيک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M E S S I; 13-06-2013 at 09:14.
شرمنده ندیدم 23 روزی adsl ما قطع بود کلا عقب موندیم از اخبارگفتما چرا این همه عکس و تریلر اومده کسی نمیذاره نگو تاپیک جدید زدید
![]()
سلام دوستان
بعد از این همه پی اس بازی کردن هتوز نمیتونم پاس در غمق بدم که به بازیکنم برسه ! منظورم اینه که اگه 3 تا بازیکن داشته باشم حتی اگه فلش هم بگیرم بازیکنم توپ رو خیلی بد میندازه یا اصلا میندازه واسه کسی دیگه ! حتی نمیتونم قدرتش و جلوتر انداختنش رو تنظیم کنم . همچنین ضربه آزاد زدن هم خوب بلد نیستم . کسی کمک میکنه ؟؟
سلامنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این جور چیزا طوری نیست که با توضیح ما بشه خوب بفهمی و به کار بگیری باید خودت بازی کنی تا قلق کار دستت بیاد
این مطالبم بخون البته فعلا سایتش down هست درست شد مطالبشو بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر بازی کن خودت حرفه ای میشه
پاس تو عمق هم باید زمانشو تشخیص بدی کی مناسبه بعد پاس تو عمق بندازی l1+مثلث هم پاس تو عمق هوایی هست
r2 +مثلث هم پاس تو عمق کنترل شده و میشه گفت بعضی جاها مسافت بیشتری طی میکنه
پاس تو عمق متاسفانه تو یه نسخه از بازی خیلی شل گرفته میشه و تو یه نسخه ی دیگه خیلی محکم!نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا" تو 2011 یا 2012 به راحتی یه پاس توعمق هایی میشد داد که آدم تصورشم نمیکرد!ولی تو 2013 خیلی محکم گرفته شده این عمل و وقتی میخوای بدی باید خیلی مراقب باشی!
شما بهتره بری از تو تنظیمات کاربری بازیت اون Assist بازی رو رو 3 تا قرار بدی !یکم سخت میشه بازی ولی به راحتی به هر طرفی یا به هر بازیکنی بخوای میتونی پاس بدیو پاسات توسط کامپیوتر کنترل نمیشه!
بهترین راه پاس تو عمقم اینه که باید هوایی بدی تا به کسی گیر نکنه !(دکمه ی L1 رو میگیری و پاس عمقی رو تا جایی که لازمه پر میکنی!)
البته اینم بدونی بد نیست که اگه R2 رو هم حین گرفتن L1 و پاس دادن بگیری پاسو بهتر میده همراه با کات و دقیق تر!
من اینو دانلود کردم ولی از بازی میادش بیرون تا حالا هیچ پچی روی بازی نصب نکردم مشکل از کحاست ؟
نه مشکلی نداره . شما یه جایی رو اشتباه انجام دادی . من خودم دانلود کردم و برای بازیم هیچ مشکلی پیش نیومده .
بهترین روش واسه ارسال پاس تو عمق نگه داشتن RT و انداختن پاس تو عمق (Y) هست. چون باعث میشه پاس با یه کات و قدرت کنترل شده برسه به بازیکن دیگه.نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............
دوستان آیا دریبلی هست که بشه هنگام دریافت پاس و بدون مکث انجام داد؟ یعنی بازیکن وقتی توپ رو میگره بدون حرکت اضافه که باعث بشه توپ از پاش فاصله بگیره یه حرکت ناگهانی انجام بده یا دریبل خلاقانه بزنه؟ (البته به جز نگه داشتن RS که توپ رو بلند میکنه)
نه به جز rs و جهت بالا که توپ از سر بازیکن حریف رد میکنه بعضی مواقع ، دیگه دریبلی تو این موقعیت نیست که تو 2014 حل شده قطعا
البته سر توپ زدن هم میشه موقع گرفتن توپ انجام بدی بعضی مواقع خیلی خوب جواب میده هنوز توپ به پهت نرسیده مربع رو بزنی به محض رسیدن ضربدر بزنی با جهت مخالف بازیکن حریف
بعضی موقع ها خیلی روش خوبیه به خصوص وقتی پاس تو عمق میدی و یه بازیکن با فاصله کمی تک تک میشید اینطوری میتونی ردش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)