تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 251 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Greedy جان تاپیک جدید چند روزه که باز شده :
    تاپيک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M E S S I; 13-06-2013 at 09:14.

2. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شرمنده ندیدم 23 روزی adsl ما قطع بود کلا عقب موندیم از اخبار گفتما چرا این همه عکس و تریلر اومده کسی نمیذاره نگو تاپیک جدید زدید

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فقط همین و کم داشتیم

6. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از این همه پی اس بازی کردن هتوز نمیتونم پاس در غمق بدم که به بازیکنم برسه ! منظورم اینه که اگه 3 تا بازیکن داشته باشم حتی اگه فلش هم بگیرم بازیکنم توپ رو خیلی بد میندازه یا اصلا میندازه واسه کسی دیگه ! حتی نمیتونم قدرتش و جلوتر انداختنش رو تنظیم کنم . همچنین ضربه آزاد زدن هم خوب بلد نیستم . کسی کمک میکنه ؟؟

8. این کاربر از soccer 2009 update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از این همه پی اس بازی کردن هتوز نمیتونم پاس در غمق بدم که به بازیکنم برسه ! منظورم اینه که اگه 3 تا بازیکن داشته باشم حتی اگه فلش هم بگیرم بازیکنم توپ رو خیلی بد میندازه یا اصلا میندازه واسه کسی دیگه ! حتی نمیتونم قدرتش و جلوتر انداختنش رو تنظیم کنم . همچنین ضربه آزاد زدن هم خوب بلد نیستم . کسی کمک میکنه ؟؟
    سلام
    ببین این جور چیزا طوری نیست که با توضیح ما بشه خوب بفهمی و به کار بگیری باید خودت بازی کنی تا قلق کار دستت بیاد
    این مطالبم بخون البته فعلا سایتش down هست درست شد مطالبشو بخون :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینقدر بازی کن خودت حرفه ای میشه
    پاس تو عمق هم باید زمانشو تشخیص بدی کی مناسبه بعد پاس تو عمق بندازی l1+مثلث هم پاس تو عمق هوایی هست
    r2 +مثلث هم پاس تو عمق کنترل شده و میشه گفت بعضی جاها مسافت بیشتری طی میکنه

10. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام دوستان
    پاس تو عمق متاسفانه تو یه نسخه از بازی خیلی شل گرفته میشه و تو یه نسخه ی دیگه خیلی محکم!
    مثلا" تو 2011 یا 2012 به راحتی یه پاس توعمق هایی میشد داد که آدم تصورشم نمیکرد!ولی تو 2013 خیلی محکم گرفته شده این عمل و وقتی میخوای بدی باید خیلی مراقب باشی!
    شما بهتره بری از تو تنظیمات کاربری بازیت اون Assist بازی رو رو 3 تا قرار بدی !یکم سخت میشه بازی ولی به راحتی به هر طرفی یا به هر بازیکنی بخوای میتونی پاس بدیو پاسات توسط کامپیوتر کنترل نمیشه!
    بهترین راه پاس تو عمقم اینه که باید هوایی بدی تا به کسی گیر نکنه !(دکمه ی L1 رو میگیری و پاس عمقی رو تا جایی که لازمه پر میکنی!)
    البته اینم بدونی بد نیست که اگه R2 رو هم حین گرفتن L1 و پاس دادن بگیری پاسو بهتر میده همراه با کات و دقیق تر!

12. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

DATA PACK 5.0 رو دانلود کنین . تمامی نقل و انتقالات از جمله بکهام به روز میشه .

لینک دانلود :(160 MB )

یا
    یا
    یا
    یا
    روش نصب :
    * windows 7/8 copy dt0f.img in C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/download/
    *
    XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download

* if you can’t see the folder create it manually or unhide folders from windows.

توضیحات در مورد این فایل آپدیت :
    To make the football experience even more realistic, the players of each team will be updated to recreate Libertadores 2013: new kits, emblems, player additions as well as a new player list will come together with DLC 5.0. Moreover, the referee uniform, ball and emblem of the 38 main teams will be updated to the cup.

من اینو دانلود کردم ولی از بازی میادش بیرون تا حالا هیچ پچی روی بازی نصب نکردم مشکل از کحاست ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من اینو دانلود کردم ولی از بازی میادش بیرون تا حالا هیچ پچی روی بازی نصب نکردم مشکل از کحاست ؟

نه مشکلی نداره . شما یه جایی رو اشتباه انجام دادی . من خودم دانلود کردم و برای بازیم هیچ مشکلی پیش نیومده .

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بهترین روش واسه ارسال پاس تو عمق نگه داشتن RT و انداختن پاس تو عمق (Y) هست. چون باعث میشه پاس با یه کات و قدرت کنترل شده برسه به بازیکن دیگه.
    ..............
    دوستان آیا دریبلی هست که بشه هنگام دریافت پاس و بدون مکث انجام داد؟ یعنی بازیکن وقتی توپ رو میگره بدون حرکت اضافه که باعث بشه توپ از پاش فاصله بگیره یه حرکت ناگهانی انجام بده یا دریبل خلاقانه بزنه؟ (البته به جز نگه داشتن RS که توپ رو بلند میکنه)

16. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بهترین روش واسه ارسال پاس تو عمق نگه داشتن RT و انداختن پاس تو عمق (Y) هست. چون باعث میشه پاس با یه کات و قدرت کنترل شده برسه به بازیکن دیگه.
    ..............
    دوستان آیا دریبلی هست که بشه هنگام دریافت پاس و بدون مکث انجام داد؟ یعنی بازیکن وقتی توپ رو میگره بدون حرکت اضافه که باعث بشه توپ از پاش فاصله بگیره یه حرکت ناگهانی انجام بده یا دریبل خلاقانه بزنه؟ (البته به جز نگه داشتن RS که توپ رو بلند میکنه)
    نه به جز rs و جهت بالا که توپ از سر بازیکن حریف رد میکنه بعضی مواقع ، دیگه دریبلی تو این موقعیت نیست که تو 2014 حل شده قطعا
    البته سر توپ زدن هم میشه موقع گرفتن توپ انجام بدی بعضی مواقع خیلی خوب جواب میده هنوز توپ به پهت نرسیده مربع رو بزنی به محض رسیدن ضربدر بزنی با جهت مخالف بازیکن حریف
    بعضی موقع ها خیلی روش خوبیه به خصوص وقتی پاس تو عمق میدی و یه بازیکن با فاصله کمی تک تک میشید اینطوری میتونی ردش کنی

18. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •