تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 468 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من رو سیستم کاسپر ندارم ولی میخوام دیسک نجاتش رو داشته باشم اما مشکل ابدیت کردن اون هست
    اگه اشتباه نکنم اگه kav یا kis رو سیستم نصب باشه دیسک نجات رو ابدیت میکنه اما من ندارم باید چیکار کنم؟ میدونم از داخل محیط خود دیسک نجات میشه انلاین ابدیت کرد اما ایا اون به فایل ایزو اضافه میشن تا بشه روی یه سیستم دیگه که به نت وصل نیست استفاده کرد؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تا جایی که من اطلاع دارم لازم نیست حتما کسپر نصب باشه فقط باید اینترنت شما با کابل Lan به دستگاه بیاد و Auto connect باشه. دوم هم کلید کسپر دریافت کنید و روی بخشی از هارد قرار بدید تا از بوت بتونید اون رو مسیر دهی کنید.
    موفق باشید

3. 2 کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تا جایی که من اطلاع دارم لازم نیست حتما کسپر نصب باشه فقط باید اینترنت شما با کابل Lan به دستگاه بیاد و Auto connect باشه. دوم هم کلید کسپر دریافت کنید و روی بخشی از هارد قرار بدید تا از بوت بتونید اون رو مسیر دهی کنید.
    موفق باشید
    ایشون میخواد آپدیت رو در کنار فایل iso داشته باشه تا برای اسکن در سیستمی که اینترنت نداره استفاده کنه.

5. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره میخوام ابدیت توی فایل ایزو باشه که فکر کنم یا باید با خود کاسپر فایل ایزو رو ابدیت کنم یا اینکه انلانی فایل ایزو رو ابدیت کنم اولی رو چون کاسپر ندارم نمیتونم دومی هم نمیشه ابدیت رو به فایل ایزو اضافه کرد
    میگم این برنامه کاسپر ابدیتر چطوری هست؟ اخرین ورژنش چند هست و از کجا میشه دانلود کرد؟
    اگه ابدیت ها رو با این دانلود کنم چطوری به فایل ایزو اضافه کنم؟ چون دیدم دانلود ابدیت برا دیسک نجات هم داره فقط اون ورژنی که من دانلود کردم ورژن جدید دیسک نجات رو نداشت و ظاهرا باید ورژن جدیدیش رو دانلود کنم
    یه سوال دیگه هم راجع به کاسپر ابدیتر این هست که مثلا اگه من ابدیت ها تا امروز رو گرفتم هفته دیگه بزنم ابدیت بشه ابدیت های این هفته رو اضافه میکنه یا اینکه از اول ابدیت میکنه؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام این نرم افزار رو نصب کنم همون اولش با این مشکل مواجه میشم این چیه؟

ممنون میشم کمک کنید چون واقعا 5 روز تو این مشکل دارم

خیلی ممنون

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی ممنون
    skip رو بزنید

9. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی ممنون
    این مشکلی که شما باهاش مواجه هستین، مشکل عدم سازگاریه آنتی ویروس با برنامه ای هستش که نصب کردین
    شما قبل نصب آنتی ویروس، برنامه ای که کسپر به شما پیغام عدم سازگاری رو زده را پاک کنید و دوباره به نصب آنتی ویروس اقدام کنید

11. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashokrany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی ممنون
    البته دوست عزیز چون از نوع check point هست بهتره همونطور که دوست عزیز Jolan57 فرمودند، skip رو بزنید بهتره، موفق باشید .

13. این کاربر از ashokrany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این مشکلی که شما باهاش مواجه هستین، مشکل عدم سازگاریه آنتی ویروس با برنامه ای هستش که نصب کردین
    شما قبل نصب آنتی ویروس، برنامه ای که کسپر به شما پیغام عدم سازگاری رو زده را پاک کنید و دوباره به نصب آنتی ویروس اقدام کنید
    ببخشید تشکر پیدا نکردم بزنم

اما عزیز هیچی نیست مشکل همینه حتی من تازه ویندوز عوض کردم و برنامه ای با این مشخصات اصلا نیست

15. این کاربر از hosi02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

البته دوست عزیز چون از نوع check point هست بهتره همونطور که دوست عزیز Jolan57 فرمودند، skip رو بزنید بهتره، موفق باشید .
    skip میکنم توی نصب ارور میده و میره برای دانلود kaspersky remove tool یه چی تو این مایه ها درسته؟ باید اینجوری نصب بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •