تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 346 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض منم موافقم

والا منم عاشق اینجور کارا هستم اما پلیر اینچنینی نیست . ماینکراف برا این ساخته نشده که خونه بسازی و الماس جمع کنی و شاپ درست کنی.
    توی این بازی قبیله ایجاد میکنن و با قبیله های دیگه میجنگن....
    توی یک سرور خارجی دیدم که عین جنگ های صلیبی با هم میجنگن و یکدیگر رو نابود میکنن و برای قبیله ای که برنده میشه جایزه و ... میدن.
    این بازی تکی نمیشه بازی کرد.
    من الان توی سرور خانگیم.خودم قلعه و ... میسازم اگه افرادی باشه که مثل خارجی ها بازی کنن منم میام و با جون و دل بازی میکنم و هزینه هم میدم اما حیف.!
    من با این سبک میگی موافقم ولی میدونی چیه اولا این کار ادم خیلی میخواد بعدم فرهنگ باهم همکاری میخواد که ایرانیا ندارن ولی اگه میشد یه سرور 200 نفر زد و به این سبک بازی میکردن پیش رفت میکردن خیلی حال میداد مثلا سرور من 4 نفر یه دوست عزیز دارم تو تونم سرور 4-5 نفر تو سرور مهران اینا یه 20 نفر مثلا من اینقدر تبلیغ سرور مو میکنم یکی نیومد ببین اصلا توش چه شکلیه اصلا نمیتونن باهم همکاری کنن حتی الان که ما چهار نفریم نمیتونیم با هم هم کاری کنیم با این که خلاف قانون مجارات مرگ با اتش بازم برا خودشو بای میکنن کرا خودشونو میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

یه سری به این سایت بزنین به بینین چه طوری با همکاری می کنن

تو کف این موندم و مردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

الان که فکر میکنم میبینم ماینکرافت یه بازیه مسخره واسه چند تا بچه است که دلشون خوشه میان بازی میکنن حالا این وسط هم چند نفر میخوان یه پولی در بیارن . یا مثله مهران و یکی دو نفر دیگه اکانت پرمیوم بخرینو جدی بازی کنین یا اصلا بازی نکنین چون واقعا اشتباه بزرگیه

منکه گذاشتم کنار میرم همون دوتا و دوتا2 خیلی هم فایدش از ماین کرافت واسه من بیشتره

4. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

الان که فکر میکنم میبینم ماینکرافت یه بازیه مسخره واسه چند تا بچه است که دلشون خوشه میان بازی میکنن حالا این وسط هم چند نفر میخوان یه پولی در بیارن . یا مثله مهران و یکی دو نفر دیگه اکانت پرمیوم بخرینو جدی بازی کنین یا اصلا بازی نکنین چون واقعا اشتباه بزرگیه

منکه گذاشتم کنار میرم همون دوتا و دوتا2 خیلی هم فایدش از ماین کرافت واسه من بیشتره

من DotA2 جز بهترین بازی های عمرم بوده و با هیچ چیز عوضش نمیکنم ولی جمله اولتون کاملا غلطه.Minecraft نه مسخرست و نه واسه بچه ها !
    دلیلتون برای گفتن این حرف ها درباره Minecraft چیه؟

6. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوتا رو با ماینکرفت مقایسه می کنی ؟ مثله این میمونه که pes با takken مقایسه کنی ماینکرفت برا من 20 ساله کلی خاطرست از اولین بار که بلد نبود غذا درست کنم میرفتم رستوران ارشیا تو بازیکرفت گرفته تا الان که ... کلا نمی دونم چرا این حرف رو زدی ولی کاملا در اشتباهی ماینکرفت فور اور

من DotA2 جز بهترین بازی های عمرم بوده و با هیچ چیز عوضش نمیکنم ولی جمله اولتون کاملا غلطه.Minecraft نه مسخرست و نه واسه بچه ها !
    دلیلتون برای گفتن این حرف ها درباره Minecraft چیه؟
    ایول یه ناظر پیدا شد ماین بزنه

8. 3 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوتا رو با ماینکرفت مقایسه می کنی ؟ مثله این میمونه که pes با takken مقایسه کنی ماینکرفت برا من 20 ساله کلی خاطرست از اولین بار که بلد نبود غذا درست کنم میرفتم رستوران ارشیا تو بازیکرفت گرفته تا الان که ... کلا نمی دونم چرا این حرف رو زدی ولی کاملا در اشتباهی ماینکرفت فور اور

ایول یه ناظر پیدا شد ماین بزنه
    اینا که بزرگ کردن رو بخون !!!!! سپهر واقعا اینو خودت گفتی ؟! ایول بازگشت سپهر به ماین کرافت

آقایون با تشکر از استقبال شما از سرور mcMMo ( PVP - Factions - Grief در حاله اوکی شدنه رم سرور هم ماشالا دیگه نمیکشه زیره 20 نفر پلیر نیست شاید 2 روز یا 1 روز دیگه 2 گیگ رم دوباره اضافه کردیم به سرور ( 1 روز به دلیل این که اقای وی پی اس فروش گفت آف میشه برای ارتقا )

Ding Ding Mehran News
    Last edited by mehrankhanhoy; 13-04-2013 at 16:30.

10. 2 کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Field Marshal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کوهستان

پيش فرض

بدرود.....

12. این کاربر از Field Marshal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه همه پرسی میخوایم بزاریم ببینم این کاری که میخوایم بکنیم خوب یا نه یه سرمایه گذار پیدا کردیم که حاضر یه سرور 200 نفری بزن ولی چنتا سوال به نظرتون بزنیم اصلا میگره این کار و دو این که میخوایم شهر توش بسازیم ایا شهر بسازیم اماده بیاین بازی کنید یا واسی با خود بچه ها بسازیم و چه امکاناتی توش باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حاضر یه سرور 200 نفری بزن
    عمیقا تمنا دارم ، وی پی اسی که توانایی ساپورت این همه افراد رو داره ( من 100 تا هم راضیم ) به من معرفی کنین چون یقین داریم همچین وی پی اسی در ایران وجود نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عمیقا تمنا دارم ، وی پی اسی که توانایی ساپورت این همه افراد رو داره ( من 100 تا هم راضیم ) به من معرفی کنین چون یقین داریم همچین وی پی اسی در ایران وجود نداره
    جدی در همین حد نظر داری خوب مثل بگو 100 به هر حال هر چی تو سولی که پرسیدم جواب بده همین کارا رو میکنید ادمو بی انگیزه میکنید دیگه که ادم بگه حیف مفتی پول خرج کیا کنم یکی مثل شما که جا نظر دست میندازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •