سلام پکیج داخلی خوب اگه خواستیت بخرید ایساتیس وپکیج خارجی آریستون خریداری کنید.![]()
سلام پکیج داخلی خوب اگه خواستیت بخرید ایساتیس وپکیج خارجی آریستون خریداری کنید.![]()
یعنی یه رادیاتور میگیری مثلا 10 پره،قیمت هر پره بین 20تا 30تومانه؟اینجوری که خیلی مبلغش بالا میشه؟
با سلام، دارم درباره پکیچ های دیواری تحقیق میکنم، شما از برنده های داخلی کدوم رو پشنهاد میکنید، واز برنده های ج کدوم خارجی کدومشونو، خونه متراژش 90روی پارگینک است، در ضمن شما رادیاتورهای قرنیزی رو پشنهاد میدید؟!متشکرم
برندداخلی بوتان و خارجی آریستون که الان کمتر در بازار هست
ایساتیس هم خوبه
رادیاتور قرنیزی اصلا توصیه نمیشه و خیلی ها رو پشیمان کرده
برندداخلی بوتان و خارجی آریستون که الان کمتر در بازار هست
ایساتیس هم خوبه
رادیاتور قرنیزی اصلا توصیه نمیشه و خیلی ها رو پشیمان کرده
سلام
پکیج بوتان BN چطوره؟
با توجه به اینکه قیمتش حدود پانصد هزار تومان ارزانتر از مدل های دیگه بوتان است، از بعضی نمایندگی ها پرسیدم، هیچکدوم دلیل خوبی برای رد کردنش نداشتند
پیشنهاد میکنم نگیری . دستگاه خوبی نیست.
ممنون ولی چرا نگیرم؟ با توجه به مشخصات فنی پکیج ها که در سایت بوتان هست، تفاوت جدی با بقیه مدل هاش نداره و کار راه اندازه، پکیج هایی که قابلیت های اضافی دارند (که خیلی هاش هم به کار نمیاد) طبیعتا دردسر و خرابی هاشون هم بیشتر میشه
Last edited by talabeh3; 16-08-2014 at 00:55.
سلام پکیج داخلی اگه خواستی بخری ایساتیس واگه خارجی هم خواستی بخری آریستون بخر![]()
الان در حال حاضر بهترین پکیج در بازار ایساتیس هستش که با همه ی مارکهای دیگه متفاوت است.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)