دوست عزیز الان بحث عوض شدن اسم تجاری شرکت نیست!!در مورد قیمت شما کدوم شرکتو دیدید که طی ماه های اخیر قیمت هاش بدون تغییر بودن؟؟
در مورد پینگ تایم هم الان به جرات می تونم بگم که های وب یکی از بهترین هاست توی قضیه پینگ تایم!!با توجه به وضعیت پینگ شرکتای دیگه،این که چند وقتی پینگ های وب رفته بالا دلیل نمیشه که بگیم کلا بده!!چون این وضعیت موقتی هست
در مورد بازه رایگان هم دقیقا مشابه شرکتای دیگه این اتفاق افتاده!!یعنی شرکتا برای اینکه افزایش قیمت خیلی به چشم نیاد هم قیمت رو زیاد کردن و هم اومدن بازه رایگان رو کمتر کردن،های وب تنها شرکتی نیست که این اتفاق براش افتاده
در مورد این که من واقعا توی های وب کار می کنم یا نه دلیلی نمی بینم که دروغ بگم،البته این هم که شما باور کنید که من کارمند های وب هستم یا نه واسه من اهمیتی نداره!قصد توهین ندارم اما دارید کم لطفی می کنید،توی چندین پست هم گفتم که من اگه چیزی میگم فقط برای اطلاع رسانی و برای حل شدن مشکلات شما دوستان هست،وگرنه اگه شما بیاید های وب یا جمع آوری کنید هیچ فرقی برای من نمیکنه،پس دلیلی نداره که بخوام الکی تعریف کنم!
و در پایان در مورد گیگ فشفشه من فکر کردم شما توجیه شدید!!!!ولی این طور که معلومه هنوز رو حرفه خودتون هستید!!!!!!!!

و اگر یه درصد واستون مهمه که ثابت شه من تو های وب کار می کنم یا نه یوزرتون رو پ.خ کنید شنبه باهاتون تماس می گیرم و تمام ابهاماتتون رو در حد توانم رفع می کنم