مشخصات کامل سیستمتون چیه؟؟
مشخصات کامل سیستمتون چیه؟؟
ببین دفعه اول اجراش کردم تنظیمات الترا بود و حتی یه زره لگ هم نزد 3 مرحله هم رفتم
الان کلی کاراکتر ها رو لود نمیکنه مثلا مرحله هواپیماش که خلبان میاد یه سری حرف میزنه
کاراکتر خلبانه اصلا لود نمیشه صداش میاد ولی در دیوار معلومه
یا تو قطاره باید الکی تیر اندازی کنم تا بفهمم دشمن کجاست
گرافیکم 450GTS
رم کورسایر 4 گیگ 1600
سی پی یو پنتیوم دی 950 هست
دقیق نمیشه گفت مشکل از چیه ولی کلا این کارهایی رو که میگم انجام بده ببین به نتیجه میرسی:
اول از همه نرم افزار EVGA Precision رو دانلود و اجراش کن بعد قبل از اینکه بری توی بازی task manager ویندوز رو هم باز بگذار بعد برو توی بازی...حین بازی برنامه EVGA Precision میزان استفاده از gpu و رم گرافیک رو نشون میده اگه دیدی gpu اور کرده که هیچ یا کارت گرافیک داره کم میاره یا اینکه درایور گرافیکت ممکنه با بازی مشکل پیدا کرده باشه ولی اگه میزان استفاده از gpu پایینه از بازی بیا بیرون و از طریق task manager چک کن ببین حین بازی وضعیت cpu و رم در چه حال بوده اگه اون دو هم حین بازی زیر ماکزیمم بودند پس میتونه مشکل یا از سیستم باشه که دچار بد افزاری یا چیزی شبیه این شده یا اینکه کلا بازیت دچار مشکل شده که با توجه به اینکه پاک و دوباره نصبش کردی و مشکل برظرف نشده بعیده!
سلام من تو مرحله بمباران بعد از جت گير ميکنم وقتی که می خواد یک ماشین رو منفجر کنه هر چي میزنم عمل نمیکنه لطفا کمکم کنید
سلام
من بازی رو با کرکش تو ویندوز سون نصب کردم
اما ارور d3dcompiler_43.dllداد
ارور دانلود کردم و گذاشتم در پوشه نصب
بازهم ارور میده
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من بازی و نصب کردم توی لپ تاپم اما ارور stop working میده لپ تاپم acer travelmate 4750 هست
Intel core i5 2.4 ghz
intel hd graphics 3000
4gb ram
os win 7 64 bit sp1
اگر میشه کمک کنید
با تشکر
با سلام
من بازی و نصب کردم توی لپ تاپم اما ارور stop working میده لپ تاپم acer travelmate 4750 هست
Intel core i5 2.4 ghz
intel hd graphics 3000
4gb ram
os win 7 64 bit sp1
اگر میشه کمک کنید
کسی نیست اینجا جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین نسخه دایرکت ایکس و درایور جدید کارت گرافیکت رو نصب کن، احتمالا جواب میگیری.
سلام
من لپ تاب دارم گرافیکم INTER 3000 و سی پی یوام I5 میتونم bf3 رو بازی کنم
چون وقتی بازی باز میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد
Last edited by MAHDI 3303; 16-06-2012 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)