سلام ...
... معرفت در گرانیست به هرکس ندهند *** پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند ...
.
سلام ...
... معرفت در گرانیست به هرکس ندهند *** پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند ...
.
کسی که به آبادانی می کوشد جهان از او به نیکی یاد می کند
اگر کسی ترا آنطور که میخواهی دوست ندارد، به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد
علم امروز دارد انسان را به یک حیوان قدرتمند تبدیل میکند تو هرچه میخواهی باشی باش اما ... آدم باش (دکتر علی شریعتی)
Last edited by 10; 16-04-2010 at 19:48.
بسیاری از دین ها به شیشه پنجره می مانند. راستی را از پس آنها می بینیم، اما خود، ما را از راستی جدا می كنند.
جبران خلیل جبران
هدف زندگی و راه سرور و رهایی همانا نزدیکی دائمی به خداوند است. انسان باید دائما و در هر لحظه، در مسیر نزدیکی به خداوند، حرکت کند. او می بایست در هر حال و در هر زمان به خداوند بازگشته و به او نزدیک شود. هنگام بیداری و خواب، با سکوت و تفکر، با رویا و خواب دیدن، با تغذیه و تنفس، با عمل و کلام و با کل ابعاد و اجزاء زندگی خود...
در ره منزل ليلي كه خطرهاست درآن شرط اول قدم آن است كه مجنون باشي
تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ي دانش خود حرف بزند چه سكوتي بر دنيا حاكم ميشد
برای زندگی كردن دو چیز لازم است قلبی كه دوستت بدارد و قلبی كه دوستش بداری.
محبت ساده ترین کلام و قدرتمندترین ابزار در دنیا است.
خوشا دلي كه مدام از پي نظر نرود به هردرش كه بخوانند بي خبر نرود
چارلي چاپلين : خوشبختي فاصله اين بدبختي است تا بدبختي ديگر
با همه چيز درآميزو با هيچ چيز آميختخه مشو که در انزوا پاک ماندن نه سخت است ونه با ارزش !دکتر شريعتي
به یاد داشته باش من نباید چیزی باشم که تو می خواهی . من را خودم از خودم ساخته ام و به یاد داشته باش منی که من از خود ساخته ام آمال من است ، تویی که تو ازمن می سازی آرزوها و یا کمبودهایت هستند
(مهاتماگاندی )
شاید امروز فردایی بوده که نمیخواستی ولی فردا میتواند فردایی باشد که میخواهی
(arzeva)
Last edited by Hasan.M; 20-04-2010 at 17:25. دليل: اشتباه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)