من میخوام بدونم اسم فصل های ریاضی پیش تجربی چیه به ترتیب ؟
من میخوام بدونم اسم فصل های ریاضی پیش تجربی چیه به ترتیب ؟
بچه ها زود تند سریع بگین واسه امتحان دیف 2 پیش چی خوبههه
فقط نمره قبولی بیاره
الان دیدم پی دی افش رو دارم
1.احتمال
2.توابع و معادلات
3.مشتق توابع
4.کاربرد های مشتق
5.هندسه مختصاتی و منحنی های درجه دوم
6.انتگرال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، فقط می خواستم یه چیزو دوستانه بهتون بگمو برم . 2 تا چیز واسه یه کنکوری خیلی مضره ، یکی تلوزیون و یکی کامپیوتر . هر چی از این دو تا بتونی فاصله بگیری به نفع خودته.
مثلا موقع استراحتت با خودت میگی بذار تلوزیونو روشن کنم ، یه دفعه داره فیلم مورد علاقتو میده و 2 ساعت میشینی پای تلوزیون یا میگی بذار 5 دقیقه یه سر به فروم بزنم بعد میرم سر درس ، یهو میبینی 1 ساعت تو فرومی.
منو که میبینی یه چند تا پست صفحه های اول گذاشتمو از اون موقع دیگه نیمدم. امروزم رفتم کارنامه بگیرم یه سرم به اینجا زدم.
من خودم یه بار تجربه کردم که این حرفو میزنم. امتحانای خرداد همش تو فروم بودم به خاطر همین معدلم از 19.5 شد 17.5. اینم برای من درسی شد که هرچیزی اندازش خوبه. اگه میبینید تو خونه حواستون پرت میشه برید کتابخونه.
* به امید موفقیت هممون *
این چی می گه هی میاد خدافظی می کنه بره دوباره می یاد!
اینجام که خبری نیس نه کارنامه ای .نه نظری درمورد ازمونا ....منم که سرد و بی روح و خسته و افگار و ناامید و ..(ادامه بدم؟)
مرسی mhmعزیز خیلی حرفات قشنگه و پ.خ هات!الان خوندم گرچه شما 1 ماه پیش دادی!
دیگه فک کنم از حرفام کاملا تابلوه ترازم بد شده نه؟چند تا از دوستام پیگیر ترازاشون بودم دیگه نیستن تو مجله چن وقتیه چرااااااااااااااا؟!چقد غصه بخورم اخه من ؟!منتظر اوج گرفتنتون می مونم
اقا یکی (فقط یکیم کفایت می کنه)به من بگه اگه یه نفر خیلی بخونه (50 ساعت هفته ای با کیفیت)بعد ترازش بشه 7400 چی کار کنه این بی چاره؟سرشو بکوبه دیوار همه چی درس می شه؟؟
دوستان عزیزی که در ارتباط بودیم مایلم ببینم چه کردین این ازمونو.و گزینه ازمون داش امروز ؟داشت اگه بگین رتبه؟اینجا نمی گین پ.خ بدین.منتظرم
صرفا جهت امید دهی :
." ما به بیمارانی بر می خوریم که در اثر یک حادثه 90 درصد توان مغزی خود را از دست می دهند، اما با همان 10 درصد باقی مانده می توانند زندگی عادی داشته باشند. حتی می توانند در کنکور تمام درسهای خود را بالای 80 درصد بزنند." منبعش
فک نکنم به روزی 7 ساعت خوندن بشه گفت خیلی میخونه ها!هستن بچه هایی که دارن واس 16 ساعت تلاش میکنن(که من اصلا توصیه نمیکنم) ولی خوب 7 ساعتم بازم خوبه ولی سعی کن یک تا 2 ساعت به مرور به ساعت مطالعت اضافه کنی
ببین دوست من تو باید بیای آزمون خودتو بررسی کنی دیگه،فک میکنم به مقدار زیاد این حرف مشاورارو شنیدی که میگن بعد از آزمون،بشینین به علت جواب ندادن و یا غلط جواب دادن و یا ... هر سوال فک کنین،یعنی آزمونتونو تحلیل کنین.
تا همین حد بسه چون تکراریه اما اگه خواستی بیشتر توضیح میدم
آره،بکوبی درس میشه
گنگ توضیح دادی ولی اونجور که متوجه شدم شما یه واحد دانشگاه آزاد قبول شدی و چون تا شهریور نتونسته بودی مدرک بگیری یه ترم جاتو رزرو کردی و حالا باید یه امتحان هندسه تحلیلی بدی؟
درسته؟
همین دی امتحان هندسه داری دیگه نه؟
خوب اینکه استرس نداره خواهره من،تحلیلی زیاد سخت نیس،یکم وقت بذاری میتونی نمره قبولی بیاری و بری واسه ثبت نام،مطمئن باش ظرفیت دانشگاههای آزاد و پیام نور خالیه،برای همین واس بدست آوردن پول بیشتر حتما جاتو واست نگه میدارن.
ســـــلام به همگی
من ســـارا دانشجوی پیام نورم . این ترم رو مرخصی میگیرم تا بخونم برا کنکور ، دلایلش بماند . . .
یعنی تازه میخوام شروع کنم ؛ 1 سئوال مهم دارم : چقدر کتاب ها تغییر داشته نسبت به سال قبل ؟ از کجا میتونم این تغییرات رو گیر بیارم ؟
راستی برا دین و زندگی : کتاب تست درست و حسابی ، کدوم یکی از انتشارات بهتره بنظرتون ؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین .
همگی موفق باشین
من دو هفته قبلو 50 خوندم این هفته 10 ساعت.چون خیلی ناامید بودم.کلا همیشه ناامیدم
..........................
Last edited by sanijoon92; 21-01-2012 at 12:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)