من برداشتم توي local users and gorup اينا رو جز گروه administrator كردم..حالا بيام چه كار كنم؟از ادمين بندازمشون بيرون؟خب باید براشون Standard Account بسازی نه Administrator. اون موقع دیگه دسترسی ندارن.
اون مشكلم با ويندوز 7 رو چه كار كنم؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
من برداشتم توي local users and gorup اينا رو جز گروه administrator كردم..حالا بيام چه كار كنم؟از ادمين بندازمشون بيرون؟خب باید براشون Standard Account بسازی نه Administrator. اون موقع دیگه دسترسی ندارن.
اون مشكلم با ويندوز 7 رو چه كار كنم؟
آره دیگه حذفشون کن.
راستش اون کمی عجیب و نا مفهوم بود واسم وگرنه جواب میدادم همونجا.اون مشكلم با ويندوز 7 رو چه كار كنم؟
يعني خلاصه بگم ميخوام با استفاده از يك يوزري كه سطحش ادمين نيست يوزر ادمين ويندوز 7 رو هم enable كنم هم روش پسورد بزارم.شدنيه؟
نه.
چون برای ایجاد تغییرات روی اکانتها نیاز به دسترسی بالا داری.
بله پینگ میکنن
سلام به همگی. کمک فووووریییییییییییییییییه شبکه راه انداختم به این صورت که اینترنت میاد توی یه سویچ 24 پورت D-link بعد با یه کابل 30 متری از سویچ 24 پورت میره توی یه سویچ 8 پورت Dlink و از این سویچ به یک دوربین ipcamera و یک کامپیوتر. حالا مشکل اینجاست که اینطوری نه کامپیوتر اینترنت داره نه دوربین و نه توی شبکه از سمت سویچ 24 پورت ping نمیشن. ولی وقتی کابلی که از سویچ 24 پورت اومده رو از سویچ 8 پورت میکشم و مستقیم میزنم به کامپیوتر اینترنت و شبکه و همه چیز درست میشه.
. گفتم شاید از سویچ 8 پورت باشه .... بردمش کنار سویچ 24 پورت و امتحانش کردم دیدم کار میکنه مثل بنز
. گفتم شاید از کابل 30 متری باشه با تستر امتحان کردم اونم به ظاهر درسته .....
، یکی کمکم کنه ..... یه هتله ...... کارم بدجوری گیره ....
![]()
کابلی که از یه سوئیچ به یه سوئیچ دیگه وصل میشه فرق میکنه
بهش میگن crossover یا کراس
رنگ بندیش فرق میکنه
سلام
2 تا سوال :
1. فرقی داره مودم رو به کدوم قسمت سویچ وصل کنیم ؟
2. در مورد DHCP تقریبا یه چیزایی یاد گرفتم ؛ الان مشکل اینه که داخل تنظیمات مودم در قسمت DHCP جایی واسه اضافه کردن IP نداره و فقط یه IP رو میشه ست کرد !
سلام.
1- نه به یکی از پورتاش بزن فرقی نداره. میتونی به پورت گیگ بزنی.
2- فقط IP اول و آخر رنجی که میخوای بده رو باید بزنی.
پس نمیشه چندتا ip مشخص رو بهش داد !
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)