چرا با حرف آخرت موافقم من که به شخصه حوصلم نمیرسه PES6 قدیمی رو بازی کنم حالا 12 هم بد نیس هرچی باشه جدیده دیگه
چرا با حرف آخرت موافقم من که به شخصه حوصلم نمیرسه PES6 قدیمی رو بازی کنم حالا 12 هم بد نیس هرچی باشه جدیده دیگه
رفقا من چطوری با بازیکنهای اصلی تیم ها
مسترلیگ رو شروع کنم؟
منظورم بازیکنای اصلی هست مثلا مسی توی بارسا؟
باید از داخل extra content بخریش.....
اینو بریز تو آدرسی که گفته خودش همه چیزا رو آزاد میکنه ......
http://downloads.moddingway.com/file/15044.html
دوستان کسی نمیتونه این پک کفشارو که با کیفیت خود کونامی هستش رو مستقیم کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آها ! یعنی ما خودمون اصلا PES6 بازی نکردیم؟ چون بقیه میگن خوبه ما هم کورکورانه میگیم خوبه؟!
سلام
من میخوام pes 2012 رو دانلود کنم
دقیقا کدوم ورژن اصلی و کدوم آپدیت های رسمی رو دانلود کنم؟
اگه میشه لینک هم بدید ( resume داشته باشه خیلی خوبه)
سلام
یکم را بیاین دیگه
بازی به این روونی
خوب سخت بشه کیف داره . . .
نه اینکه بتونی مثل آتاری بازی کنی . . .
مثلا داریم PC بازی میکنیما . . .
هرچی سخت تر بشه بازیکن حرفه ای تر پیدا میشه
به نظر من شماهایی که شکایت میکنید فقط دوست دارین بازیرو ببرین . . .
دنبال لذت از بازی طبیعی نیستین
موفق باشید
من که می خوام ویندوز عوض کنم احتمالاً بعدش دو باره نصب می کنم چون از سر بی کاری هم شده بشینیم بازی کنیم . کامپیوترم بازی دیگه ای رو نمی کشه
ولی این بازی طبیعی نیست که آدم بخواد لذت ببره !! بازی طبیعی بازییه که با رئال یا بارسا بازی می کنی تلاش کنی مسی و رونالدو رو بگیری (توی فوتبال واقعی هم همینه) با man marking یا دفاعی بازی کردن سعی کنی جلوی مسی و رونالدو رو بگیری .
ولی اینی که الان اینا ساختن طبیعی نیست . ربطی به مسی و رونالدو و رئال و بارسا نداره . کلاً با هر تیمی بازی می کنی بازیکن کامپیوتر از وسط زمین من توپ رو بر میداره میاره می زنه تو گل ! 4 تا دفاعم رو با 4 تا بازیکن حمله حریف man marking می کنم اما اصلاً انگار نه انگار !!!!
سخت بشه ولی منطقی سخت بشه، PES2012 دچار یه نوع افراط و تفریط شده
این چه سخت شدنیه که تیم مقابلت چه بارسا باشه چه آپوئل قبرس تو حالت سوپراستار هر چی ضربه آزاد میزنه صاف میره تو گل؟ خیلی شانس بیاری میخوره زیر دیرک افقی و میلی متری گل نمیشه، کم و بیش این حالت در تاپ پلیر هم وجود داره
این چه سخت شدنیه که دفاع آخر حریف در همه تیمها تا وسط زمین همه رو جا میذاره و هیشکی جلودارش نیست؟؟؟ کلا قدرت نفوذ همه بازیکنها به یک اندازه بالاست و راحت میتونن نفوذ کنن
این چه سخت شدنیه که تو هر بازی 10 تا توپ میخوره به دیرک دروازه؟؟؟ آخه کدوم فوتبال رو دیدید که تو یه بازی اینهمه توپ بخوره به دیرک؟؟؟
بازی کلا بد نیست نقاط قوت هم داره مثلا سانترها فوق العاده خوب و طبیعی طراحی شدن یا اکثر عکس العملهای دروازه بانها خوب طراحی شدن
اما یه سری از چیزها هستن که اساسی میرن رو اعصاب مخصوصا تک به تک ها یا میخوره به دروازه بان یا اگه از دروازه بان هم توپ رد بشه 99% میره بیرون، البته قبول دارم همین مورد باعث هیجان انگیزتر شدن بازی میشه ولی آخه چطور ممکنه همه بازیکنا به یه شکل همه توپ ها رو بزنن بیرون یا همه به یه شکل توپ رو خراب کنن و دروازه بان بگیره؟؟؟
یا هرچی تکل میزنم بطرز شگفت انگیزی نه به پای حریف میگیره نه به توپ، من واقعا موندم مثلا پیکه با اون پاهای درازش چطور ممکنه از فاصله نیم متری یه بازیکن تکل بزنه و تکلش خالی بره؟ عملا تکل کاربردی در این بازی نداره.
Last edited by urumchi; 18-11-2011 at 13:21.
نه عزیزم من نمیگم شما بازی نکردی فقط میگم افتاده تو دهن همه که PES 6.آها ! یعنی ما خودمون اصلا PES6 بازی نکردیم؟ چون بقیه میگن خوبه ما هم کورکورانه میگیم خوبه؟!
بله این فوتبال زمان خودش خیلی عالی بود ولی الان دیگه واقعا نمیدونم چجوری بعضی ها به 2012 ترجیحش میدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)