تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 456 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیم برای بازی با بیلبائو آماده می شود.

تمام ترکیب تیم گواردیولا به جز پدروی مصدوم، در زمین تمرین سیوتات اسپورتیوا، برای بازی سخت پیش رو مقابل بیلبائو، به تمرین پرداختند.

صبح امروز، پس از برد سه شنبه شب در لیگ قهرمانان و استراحت روز گذشته، ترکیب اصلی برای بازی پیش رو مقابل بیلبائو به تمرین بازگشت. تمرین امروز، مانند هوای معمولا بارانی باسک، زیر ابرهای خاکستری و باران برگزار شد.

بازی مقابل بیلبائو از این جهت اهمیت دارد، که آخرین بازی پیش از فراخوانی بازیکنان برای تیم های ملی ست.

19 بازیکن، بعلاوه کوئنسا

تیم پشت درهای بسته، در زمین شماره 1 سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداخت (تمرینات اخیرا در زمین شماره 2 برگزار می شد) و مردان گواردیولا با 19 بازیکن ممکن از تیم اول، بعلاوه آیزاک کوئنسا از بارسا ب به تمرین پرداختند. پدرو به دلیل مراقبت های بعد از مصدومیت، بصورت جداگانه از سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.

مترجم: حسین رزاق نژاد / FCBarcelona.ir

2. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مسی در حال شکستن رکورد تمامی بزرگان فوتبال است

مهاجم ۲۴ساله تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا رکوردهای گلزنی اسطوره‌های جاودانه‌ای چون مارادونا، رونالدو، بابی چارلتون و جورج بست را شکسته است.

به گزارش جام نیوز به نقل از برنا، لیونل مسی به عنوان یک نابغه در تاریخ فوتبال، رکوردهای گلزنی اسطوره‌های جاودانه‌ای چون مارادونا، رونالدو، بابی چارلتون و جورج بست را شکسته و با انگیزه فراوان به سمت فتح رکوردهای تیری هانری و یوهان کرایف حرکت می‌کند.
    مسی ۲۴ ساله فوتبال را در بارسلونا آغاز کرد و تاکنون هشت فصل پیاپی برای این باشگاه توپ زده است. وی در بازی با ویکتوریا پلاژن به رکورد ۲۰۰ گل زده برای بارسا دست یافت. از این تعداد ۱۳۲ گل در لالیگا، ۱۷ گل در کوپل دل‌ری، ۴۲ گل در لیگ قهرمانان اروپا، ۸ گل در سوپرجام اسپانیا، یک گل در سوپر جام اروپا و ۲ گل هم در جام باشگاه‌های جهان ثبت شده است.
    این در حالی است که در سن ۲۴ سالگی دیگو مارادونا ۱۹۶، رونالدوی برزیلی۱۵۳، بابی چارلتون ۱۳۳ و جورج بست ۱۷۹ گل به ثمر رسانده بودند. یوهان کرایف اسطوره هلندی و تیری هانری بازیکن تیم ملی فرانسه هم در این سن هر کدام به ترتیب ۲۲۹ و ۲۲۶ گل در کارنامه ورزشی خود داشتند و مسی قادر است این رکوردها را بشکند.
    این مهاجم آرژانتینی همچنین تاکنون ۱۷ جام را بر بالای سر برده است که عبارتند از: پنج جام لالیگا، یک جام کوپا دل ری، سه جام قهرمانی اروپا، ۲ سوپر جام اروپا، پنج سوپر جام اسپانیا و یک سوپر جام باشگاه‌های جهان.

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

والدس: گواردیولا من را در مسیر پیروزی قرار داد

این دروازه‌بان 29 ساله مخالف نظرات زلاتان ایبراهیموویچ درباره گواردیولا است.

سایت گل – ویکتور والدس، دروازه‌بان بارسلونا از پپ گواردیولا، مربی تیمش ستایش کرده و گفته او بود که ذهنیت پیروز را در تیم غالب ساخت.
    زلاتان ایبراهیموویچ، بازیکن سابق بارسا در زندگی‌نامه‌اش به شدت به گواردیولا تاخته و والدس به سرعت به دفاع از مربی تیمش برخاسته.
    او می‌گوید: «به من یاد داده‌اند مربی فردی است که باید در تیم به او احترام گذاشت. او فردی است که باید بیش از همه از او پیروی کنید.
    گواردیولا من را در مسیر جاده پیروزی قرار داد و امیدوارم تا زمان بازنشستگی این ذهنیت را داشته باشم. من از نظر تاکتیکی پیشرفت کرده‌ام و می‌خواهم هر روز برنده شوم. من چیزهای جدیدی در تمرین آموخته‌ام، این همان چیزهایی است که او به من یاد داده.»
    این دروازه‌بان 29 ساله همچنین به هم‌تیمی‌هایش هشدار داد که اتلتیک بیلبائو را دست کم نگیرند: «باید بازی یکشنبه در سن‌مامس را ببریم. می‌دانیم که اتلتیک با مارسلو بیلسا چه تیم قدرتمندی شده است.»

چلسی و آرسنال به دنبال مهاجم بارسا

باشگاه بارسلونا امیدوار است بتواند قرارداد جرارد دلوفو را تمدید کند و او را در نوکمپ نگه دارد

سایت گل- به گزارش نشریه دیلی میل، باشگاه های چلسی و آرسنال همچنان شرایط جرارد دلوفو، مهاجم جوان بارسا،را که در حال مذاکره برای تمدید قرارداد با باشگاه کاتالانی است، زیر نظر دارند.
    دلوفو از اینکه نتواند فرصت چندانی در بارسا برای بازی پیدا کند، نگران است اما از سوی دیگر می خواهد در لالیگا بماند. با این وجود اگر تیمی به او تضمین دهد که فرصت بیشتری برای بازی پیدا خواهد کرد، حاضر است اسپانیا را ترک کند.
    هر دو باشگاه لندنی چلسی و آرسنال شرایط دلوفو را زیر نظر دارند، به ویژه آرسنال که همچنان سیاست جذب ستاره های جوان را دنبال می کند.
    از سوی دیگر باشگاه بارسلونا امیدوار است بتواند قرارداد این بازیکن 17 ساله را تمدید کند و او را در نوکمپ نگه دارد.

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نایب رئیس باشگاه بارسلونا: زلاتان ومدیر برنامه هایش عقل درست و حسابی ندارند
    روز گذشته روزنامه سوئدی آفون بلادت بخش های از زندگی نامه او را منتشر کرد که در آن زلاتان به شدت به گواردیولا تاخته و اعلام کرده بود او مرد نیست و از مورینیو می ترسد.
    سایت گل- انتشار بخش های جنجالی از زندگی نامه زلاتان ابراهیموویچ که زمان حضور او در بارسا اختصاص داشت، باعث واکنش کارلس ویلا روبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا شد.

ستاره سوئدی میلان در تابستان 2009 از اینتر به بارسا پیوست اما تنها بعد از یک فصل حضور نوکمپ، به سری آ بازگشت.

روز گذشته روزنامه سوئدی آفون بلادت بخش های از زندگی نامه او را منتشر کرد که در آن زلاتان به شدت به گواردیولا تاخته و اعلام کرده بود او مرد نیست و از مورینیو می ترسد. او همچنین ستاره های بارسا، مسی، ژاوی و اینیستا، را به بچه مدرسه ای هایی تشبیه کرده بود که هر حرف سرمربی را بدون مخالفت می پذیرفتند.

اما امروز ویلا روبی در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که در آخرین جلسه ای که بین زلاتان و مدیر برنامه هایش با ساندرو روسل انجام شده، این مهاجم سوئدی از ترک بارسا ابراز ناراحتی کرده بود.

" زلاتان به روسل گفت اگر می توانست حتی در کنفرانس مطبوعاتی هم همراهی گواردیولا می رفت."

ویلا روبی اعلام کرد حتی رایولا از روسل خواسته که فرصت دیگری به این بازیکن بدهند تا بتواند توانایی هایش اثبات کند.

نایب رئیس بارسا سپس به شدت به زلاتان و رایولا تاخت و آنها را آدم هایی کم عقل توصیف کرد.
    " من مطمئنم که این بازیکن عقل درست و حسابی ندارد. مدیر برنامه هایش همین هستند."
    منبع : goal.com

8. 3 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خلاصه ای از فصل اول کتاب زلاتان / من فراری هستم نه فیات ،آقای گواردیولا

پپ به ایبرا می گفت که در بارسلونا نباید مغرور بود و این باشگاه نمی خواهد که بازیکنان تیم برای حضور در تمرینات تیم سوار پورشه یا فراری شوند

سایت گل - فصل 2010-2009 برای زلاتان ایبراهیموویچ در بارسلونا یک جهنم به تمام معنا بود. مهاجم سوئدی به حدی در بارسلونا احساس بدی داشت که حتی در آن مقطع زمانی به فکر خداحافظی ازفوتبال هم افتاده بود.

همه چیز را روایت می کنم
    به گزارش گل به نقل از قدس ایبراهیموویچ همان طور که در کتاب بیوگرافی خود اعتراف کرده، در آن دوره بارها و بارها مقابل پپ گواردیولا مربی بارسلونا ایستاده و با الفاظ تند خطاب به او گفته که از مورینیو وحشت دارد. ایبرا در کتاب "همه چیز را روایت می کنم" که 2 هفته دیگر در ایتالیا و سوئد منتشرخواهد شد، با صراحت هرچه تمام واقعیت ها و حرف های ناگفته خود را نوشته و به اطلاع عموم رسانده است.
    "آفتونبلادت" مهم ترین روزنامه سوئد روز پنجشنبه فصل اول این کتاب را به طور کامل منتشرکرد. در این فصل زلاتان از فصلی که در بارسلونا سپری کرده حرف زده است. اما برداشت او از تیمی که از نگاه خیلی ها بهترین تیم دنیاست و از پپ گواردیولا مربی این تیم، چندان جالب نیست.

من مثل یک دیوانه رانندگی می کن
    مهاجم سوئدی میلان حس خود را از ثبت قرارداد با بارسلونا در تابستان سال 2009 مثل قدم زدن روی ابرها توصیف کرده است. اما از اولین لحظه برخورد با گواردیولا متوجه شده که شرایط آنگونه که تصور می کرده هم نخواهد بود. در واقع رابطه مربی بارسلونا ومهاجم سوئدی هرگز اوج نگرفت. پپ به ایبرا می گفت که در بارسلونا نباید مغرور بود و این باشگاه نمی خواهد که بازیکنان تیم برای حضور در تمرینات تیم سوار پورشه یا فراری شوند و باید سطح زندگی خود را در حد معمول نگه دارند. زلاتان در کتاب خود می پرسد:" چرا باشگاه باید در مورد اینکه بازیکنان سوار چه ماشینی شوند، تصمیم گیری کند؟" ایبراهیموویچ درکتاب می نویسد:" من مثل یک دیوانه رانندگی می کنم. یک بار با سرعت 325 کیلومتردر ساعت می رفتم و پلیس پشت سرم بود. دیوانگی های زیادی کردم که حتی جرات نمی کنم به آنها فکر کنم" .
    او یک بار در اسپانیا بعد از اینکه برف سنگینی باریده بود، با سرعت زیاد به یک دیوار کوبید.

از آدم های شلوغ و سرتق خوشم می آید
    ر مدت زمان حضورش در بارسلونا، رابطه او با گواردیولا روز به روز بدتر شد. او رختکن بارسلونا را به صورت مکانی که همه در آن ساکت و آرام و به نوعی تسلیم شده بودند، توصیف می کند. زلاتان نوشته که مسی، چابی و اینیستا مثل شاگردهایی بودند که در مدرسه فقط از دستور معلم اطاعت می کنند و هیچگاه اعتراض نمی کنند." اما من پسری هستم که از آدم های شلوغ و سرتق خوشم می آید."
    زلاتان در این کتاب روایت کرده که به جای مبارزه کردن، سعی کرده خود را با شرایط وفق دهد و کار به جایی رسیده که دیگر حتی خودش را هم نمی شناخته است. به عبارتی دیگراو در بارسلونا مجبور به تغییر دادن شخصیت خود شده بود." بیش از اندازه خوب شده بودم"

گواردیولا به من نگاه نمی کرد
    کریسمس 2009 زلاتان برای اسکی کردن با اعضای خانواده اش به سوئد رفت. او در آن روزها به خاطر شرایط حاکم در بارسلونا خیلی افسرده بود و حتی به فکر خداحافظی از فوتبال هم افتاد. برای اینکه شروع او در بارسلونا خوب بود ولی وقتی مسی با گواردیولا حرف زده و خواهان نقش دیگری در زمین بازی شده، همه چیز تغییر کرده و گواردیولا ترجیج داده مهاجم آرژانتینی را راضی نگه دارد.
    بعد ازمدت کوتاهی ایبرا خواهان ملاقات با گواردیولا می شود و به او می گوید:" من یک فراری هستم ولی تو مثل یک فیات از من استفاده می کنی" بعد از آن ملاقات، شرایط به مراتب وخیم ترمی شود. گواردیولا حتی دیگر در صورت زلاتان هم نگاه نمی کرد. تیری آنری که متوجه این قضیه شده بود یک بار به شوخی در مورد گواردیولا به ایبراهیموویچ گفت:" سلام زلاتان، امروز گواردیولا بهت نگاه کرده؟" و ایبراهیموویچ هم به او جواب داده:" نه، من پشت سراو بودم" آنری با ابراز آرزو برای بهترشدن اوضاع به این گفتگو خاتمه داده است.

تو مربی ترسویی هستی. ازمورینیو می ترسی
    ایبراهیموویچ که همواره عادت داشته در تیم هایش به موفقیت دست یابد، روز به روز در بارسلونا شرایط بدتری داشت.
    او در بیوگرافی اش اعتراف کرده که در درون حرص وجوش زیادی می خورده و به دوستان قدیمی اش در شهر مالمو سوئد زنگ می زده تا با آنها مشورت کند. ایبراهیموویچ در آن مقطع زمانی به لطف حضور خانواده اش تسکین پیدا کرده بود.
    او در تعریف و تمجید از مورینیو مربی مورد علاقه اش هم در این بیوگرافی حرف زده و توضیح داده که رابطه او و گواردیولا دقیقا زمانی که ایبرا سر پپ این گونه فریاد زد به طورکامل تمام شد:" تو مربی ترسویی هستی. ازمورینیو می ترسی" درآن لحظه وداع او از بارسلونا تقریبا اجتناب ناپذیربه نظر می رسید. میلان اولین تیمی بود که خواهان در اختیارگرفتن او شد و درآگوست سال 2010 زلاتان به این تیم رفت و به گفته خودش الان دوباره احساس می کند که درخانه خودش زندگی می کند.

10. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مارچلو لیپی: بارسلونا بهترین تیم تاریخ است

سرمربی ایتالیایی معتقد است آبی و اناری ها بهترین تیم تاریخ فوتبال جهان هستند

سایت گل – مارچلو لیپی سرمربی اسبق تیم ملی ایتالیا معتقد است بارسلونا بهترین تیم تاریخ فوتبال جهان است.
    لیپی که با ایتالیا در جام جهانی 2006 قهرمان شد از تیم پپ گواردیولا تمجید کرد و شور و هیجان این تیم را برای کسب عناوین مختلف ستود.
    لیپی در گفتگو با روزنامه آ.اس گفت:" به نظر من بارسلونا بهترین تیم تاریخ است. در تاریخ فوتبال تیم های بزرگی مثل آژاکس، میلان و منچستریونایتد در دوره های مختلف تیم های بزرگی بودند اما بارسلونا همه عناوین ممکن را کسب کرده و تیم ملی اسپانیا هم با بازیکنان این تیم یورو 2008 و جام جهانی 2010 را فتح کرده است."
    لیپی همچنین در مورد رئال و ژوزه مورینیو سرمربی این تیم گفت:" مورینیو تیم خوبی درست کرده و آنها نسبت به فصل گذشته سریعتر، تاکتیکی تر و در کل بهتری بازی می کنند."
    "اما بدشانسی مورینیو این است که حریفش بهترین تیم دنیاست. مورینیو سرمربی بسیار خوبی است و می داند چگونه از بازیکنانش حمایت کند."
    رئال یکشنبه با اوساسونا دیدار می کند و بارسلونا نیز به مصاف اتلتیک بیلبائو می رود.

12. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض الکسیس و بیئلسا، استاد و شاگرد دوباره در سن مامس.

بازیکن بارسا، الکسیس سانچز، تاکید کرد که بسیاری از مهارت های خود را از این مربی آرژانتینی آموخته است. مربی حال حاضر اتلتیک بیلبائو از امضای قرارداد الکسیس با بارسا تمجید کرد.

پروفسر بیئلسا بود که استعداد چیکو ماراویا -کودک عجیب- را کشف کرد. الکسیس سانچز، بار دیگر به سن مامس باز خواهد گشت. هر دوی آن ها از آگوست 2007 تا نوامبر 2010 در شیلی با هم بودند. در حال حاضر الکسیس به یکی از بهترین مهاجم های بال جهان تبدیل شده و بدون شک دلیل عمده پیشرفت او تعلیمات بیئلسا است.

الکسیس، سپاسگزار از تعالیم استاد

در طول سه سالی که این مربی هدایت تیم ملی شیلی را بر عهده داشت، بیئلسا به پرورش استعداد خام الکسیس پرداخت؛ تا جایی که این بازیکن به اودینزه پیوست. اروپایی شدن سبک بازی الکسیس، با 24 بازی ای که تحت مربیگری بیئلسا انجام داد، پرورش یافت. بازیکن بارسا در وصف این مربی، او را آبی و اناری خواند و گفت: «من می خواهم از تمام کسانی که در طول راه پیشرفتم به من کمک کردند تشکر کنم. من چیز های زیادی از پروف یاد گرفتم. در آن زمان من تصور این را نمی کردم که به این مقدار پیشرفت کنم، اما کم کم شروع به درک حرف های او کردم و چیز های زیادی از او آموختم».

بیئلسا: «الکسیس به خوبی خود را در بارسا نشان خواهد داد»

بیئلسا پس از این که به عنوان سرمربی جدید اتلتیک بیلبائو انتخاب شد صحبت کوتاهی در مورد الکسیس انجام داد و به تمجید او پرداخت: «من از اینکه الکسیس در بارسلونا است بسیار خوشحال هستم. من فکر می کنم آن ها در کنار هم عالی باشند. من می دانم که الکسیس می تواند کیفیت بازی خود را در مانند هر باشگاهی که قبلا در آن بازی کرده است برای بارسا نیز به نمایش بگذارد، چرا که او بازیکنی عالی است».

مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فراموش شدگان

روز جمعه مستند «فراموشی فراموش شدگان» پخش خواهد شد و پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا بدینوسیله حمایت خود را از این مورد مهم اعلام کرد.

«فراموشی فراموش شدگان» داستان های شگفت انگیز یک مرد آفریقایی به نام «جورج آهونگ بانون» است که تصمیم به وقف زندگی خود برای نجات افریقایی های دچار معلولیت ذهنی -جامعه فراموش شده آفریقا- گرفت.

مردان، زنان و کودکان اسیر زنجیر هستند. بسیاری از آنها در زمان کودکی محروم از آب و غذا هستند و برخی از آنها مرتبا مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. برخی دیگر در شهرها توسط خانوادها یشان رها شده اند. این مستند وضعیت غیر قابل تصور بسیاری از مردم آفرقایی را که اکثر آنها از بیماری های روانی رنج می برند و مبتلا به اسکیزوفرنی حاد و صرع هستند را نشان می دهد.

مترجم: امید اکبری / FCBarcelona.ir

16. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آماده سازی ها برای اتلتیک بیلبائو ادامه دارد.

19 بازیکن تیم اصلی به علاوه آیزاک کوئنسا جمعه صبح برای بازی مقابل اتلتیک بیلبائو تمرین کردند. پدرو رودریگز هنوز به خاطر آسیب دیدگی اش تحت درمان است.

بخش دوم تمرینات قبل از سفر سخت روز یکشنبه به سن مامس، پشت درهای بسته برگزار شد. همانند روز پنج شنبه، زمین تمرین خوان گمپر سیوتات اسپورتیوا، در ابتدا مرطوب بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    20 بازیکن فراخوانده شده

همان بازیکنانی که روز قبل، در زمین شماره 2 در سنت خوان دسپی بودند، شامل 19 بازیکن ثابت تیم اصلی به علاوه آیزاک کوئنسا، بازیکن کناری بارسا ب. پدرو رودریگز آسیب دیده، برنامه درمانی خود را به صورت جدا از سایرین ادامه داد.

بارسلونا بار دیگر روز شنبه ساعت 11 در زمین سیوتات اسپورتیوا تمرین خواهد کرد. پپ گواردیولا نیز کنفرانس مطبوعاتی خواهد داشت.

مترجم: کوثر موسوی / FCBarcelona.ir

18. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض والدز: «گواردیولا مرا در مسیر موفقیت قرار داد».

دروازه بان بارسا اذعان داشت، این مربی بوده که نکات تاکتیکی را به او آموزش داده است. او اختلاف بین ویا و مسی را انکار کرد و هدف از بیان چنین اظهاراتی را تنها بی ثبات کردن تیم دانست.

ویکتور والدز در مصاحبه مطبوعاتی امروز با همان خونسردی همیشگی اش در هنگام دروازه بانی سخن گفت. او این هفته توانست رکورد میگوئل رینا را در بسته نگه داشتن دروازه بارسا بشکند. اما والدز خود را تنها عامل کسب این عنوان نمی داند و معتقد است علت همه ی این ها پپ گواردیولا است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ادای احترام به مربی

والدز به دنبال داستان های مطبوعاتی اخیر پیرامون انتقاد شدید ابراهیمویچ از گواردیولا، مربی سابقش، به دفاع از گواردیولا پرداخت: «به من آموخته اند که مربی در تیم قابل احترام است و او فردی است که باید از دستوراتش اطاعت کرد. من همیشه این کار را انجام داده ام تا به یک بازیکن حرفه ای تبدیل شوم. تا زمانی که او در کنار من باشد شاگردش خواهم بود و امیدوارم تا زمان بازنشستگی در کنارش بمانم».

یادگیری روزانه

والدز گفت: «قبل از این که گواردیولا به تیم بیاید من نسبت به وقایع دید تاکتیکی نداشتم از لحاظ بازی با پا اما پیشرفت زیادی کردم و می خواهم که این ها را حفظ کنم، همچنان در تمرینات به یادگیری نکات جدیدی بپردازم و همه ی این کاراها را گواردیولا در حق من انجام داده است».
    والدز افزود: «او باید برای همیشه اینجا بماند. گواردیولا ثابت کرده است که رمز موفقیت تیمش است».

ایستادگی در برابر دروغ ها

والدز یکی از چهار کاپیتان تیم، درباره شوخی مطبوعات مبنی بر اینکه مسی و ویا با یکدیگر کنار نمی آیند نیز صحبت کرد: «این کذب محض است. شما باید به چگونگی رفتار آنها در داخل و خارج زمین دقت کنید. مطبوعات همواره زمانی که همه چیز روبه راه است چنین سخنانی را بیان می کنند تا تیم را بی ثبات جلوه دهند. ما اولین کسانی هستیم که باید در برابر این هجمه ایستادگی کنیم چون می دانیم که این صحبت ها کاملا نادرست اند».

باشگاه اتلتیک بیلبائو

والدز بیشتر نگران سفر پیش رویشان به سن مامس بود: «برد در این بازی بسیار مهم است. ما می دانیم که اتلتیک تحت مربیگری بیلسا چه سخت تلاش می کند و آنها فشار زیادی به ما خواهند آورد. مهارنشدنی بازی خواهند کرد». او تقابل سختی را در برابر تیمی که همیشه آنها را «سرزنده و خوب» می داند پیش بینی کرد.

اهمیت بیشتر تیم نسبت به جوایز

ویکتور والدز زیاد به جوایز علاقه ای ندارد و این در حالی است که هشت تن از هم تیمی هایش در لیست دریافت توپ طلا حضور دارند. «این چیزها هیچ وقت برایم مهم نبودند و آنچه که اهمیت زیادی دارد بازی در روزهای یکشنبه برای بارسا، برنده شدن آنها و کسب جام است. اگر این اتفاق رخ دهد من کاملا خوشحال خواهم بود که در هیچ لیستی حضور نداشتم. من همیشه عشق هوادارانم را حس می کنم و این تنها موضوعی است که اهمیت دارد. من هم سعی خواهم کرد با انجام بازی های خوب پاسخ عشقشان را بدهم».

مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir

20. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •