تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 339 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومي: وقتي 4 دربي را بردم پاداش دادند كه حالا دنبال جريمه كردن هستند

مظلومي از برخي اقدامات فتح‌الله‌زاده ناراحت است و شايد بعد از پايان ليگ حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد

سايت گل – علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل استقلال يك ساعت بعد از شكست اين تيم مقابل پرسپوليس، در حالي كه در كشور آذربايجان به سر مي‌برد، كادرفني را جريمه كرد كه البته اين موضوع چندان براي پرويز مظلومي خوشايند نبود.
    به گزارش سايت گل چند روز پيش استقلالي‌ها به دليل شروع ايام دهه فجر به حرم امام خميني(ره) رفتند و نكته جالب اين بود كه اعضاي كادرفني در اتوبوس در مورد جريمه‌هايي كه براي آنها در نظر گرفته شده بود حرف مي‌زدند. مظلومي هم از اين تصميم فتح‌الله‌زاده ناراحت بود و مي‌گفت:« من 4 دربي را بردم ولي هيچ خبري از پاداش نبود ولي حالا كه يك بازي را باختيم مي‌خواهند جريمه كنند. مگر آن زمان چيزي به ما دادند كه حالا دنبال جريمه كردن هستند.»
    مظلومي از برخي اقدامات فتح‌الله‌زاده ناراحت است و شايد بعد از پايان ليگ حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد. البته فتح‌الله‌زاده در مصاحبه‌اي گفته بود كه به دليل 4شكست خانگي كادرفني را جريمه كرده است.

ميداوودي: زانويم چرخيد ولي صدا نداد!

مصدوميت ميداوودي به نظر مي‌رسد كه ساده نيست ولي فعلا اخبار دقيقي در مورد مدت زمان دوري او از ميادين فوتبال منتشر نشده است

سايت گل – ميلاد ميداوودي مهاجم جنوبي استقلال در بازي با سايپا از ناحيه زانو مصدوم شد تا بدشانسي‌هاي آبي‌پوشان همچنان ادامه داشته باشد.
    به گزارش سايت گل، مصدوميت ميداوودي به نظر مي‌رسد كه ساده نيست ولي فعلا اخبار دقيقي در مورد مدت زمان دوري او از ميادين فوتبال منتشر نشده است. استقلالي‌ها بايد منتظر جواب عكس اين بازيكن باشند ولي آنها اميدوارند كه ميلاد رباط صليبي پاره نكرده باشد.
    ميداوودي قبل از پايان نيمه اول در يك لحظه زانويش پيچيد و روي زمين افتاد. او از شدت درد به خود مي‌پيچيد كه به يك‌باره كيانوش رحمتي را بالاي سر خودش ديد. رحمتي كه چندسال پيش رباط صليبي پاره كرده بود به خوبي مي‌دانست كه هنگام پاره شدن رباط، زانوي فوتباليست صداي خاصي مي‌دهد وقتي اين صدا به گوش برسد رباط صليبي به احتمال فراوان پاره مي‌شود به همين دليل كيانوش در اين مورد از ميلاد سوال كرد.
    رحمتي از ميداوودي پرسيد:« آيا زانويت صدا داد؟» ميلاد هم درحالي كه از درد به خودش مي‌پيچيد گفت:« نه، صدا نداد.» حالا بايد منتظر ماند و ديد كه چه سرنوشتي در انتظار مهاجم آبي‌ها خواهد بود.

حجازي: آقاي كيروش، به خاطر يك بازي بي‌ارزش چرا ليگ را تعطيل مي‌كنيد/ خط دفاع در اين دو بازي متزلزل بود/ پيامك پرسپوليسي‌ها ناراحتي ندارد

اگر كيروش سرمربي تيم ملي پرتغال بود آيا براي يك بازي بي‌ارزش ليگ كشورش را دو هفته تعطيل مي‌كرد؟

سايت گل – آتيلا حجازي مربي استقلال معتقد است كه تيمش با وجود اينكه در دو بازي اخير 5امتياز از دست داده است اما خيلي زود مي‌تواند به شرايط ايده آل برگردد.

حجازي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد بازي سايپا مي‌گويد:«‌در نيمه اول شاهد بازي سردي بوديم ولي در نيمه دوم بازي قشنگ‌تر شد. سايپا بيشتر قصد داشت كه در زمين خودش جمع شود و روي ضدحملات خطرناك نشان مي‌داد. ما با دو گل عقب افتاديم ولي بچه‌ها همت كردند و حتي مي‌توانستيم برنده باشيم. اين را هم بايد بگويم كه بازيكنان ما به دليل شكست در دربي با روحيه خوبي مقابل سايپا قرار نگرفتند ولي همين كه نباختيم خوب است.»

حجازي در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول داريد خط دفاعي استقلال خصوصا عمران‌زاده و منتظري عملكرد بدي داشتند خاطرنشان مي‌كند:« بله من موافق هستم كه خط دفاع ما خوب كار نكرده و در اين دو بازي متزلزل نشان داده است. حنيف و منتظري در خيلي از بازي‌هاي اين فصل نمايش بسيار خوبي داشته‌اند و گاهي اوقات پيش مي‌آيد كه بازيكنان دچار افت شوند. البته اين را هم بايد بگويم كه فشار مسابقات زياد است و بازيكنان ما از لحاظ روحي و جسمي خسته هستند.»

مربي استقلال در قسمتي از حرف‌هايش مي‌گويد:« هيچ جاي دنيا بازي‌هاي ليگ يك كشور به فاصله 3روز يا 4روز برگزار نمي‌شود. شايد برگزاري‌هاي بازي‌ها به اين روش در بعضي از مقاطع اتفاق بيفتد ولي هميشگي نيست. من واقعا دليل اين هم فشردگي را نمي‌دانم و جالب اينجاست كه ليگ برتر بايد دوهفته تعطيل شود.»

حجازي تأكيد مي‌كند:« من از آقاي كيروش سوال مي‌كنم كه چرا براي يك بازي بي‌ارزش ليگ ما بايد 2هفته تعطيل شود و اميدوارم او جواب اين سوال را بدهد. اگر كيروش سرمربي تيم ملي پرتغال بود آيا براي يك بازي بي‌ارزش ليگ كشورش را دو هفته تعطيل مي‌كرد؟ در همه جاي دنيا بازيكنان باشگاهي 48ساعت قبل در اختيار تيم ملي قرار مي‌گيرند ولي اينجا قوانين طور ديگري است.»

بعضي از بازيكنان استقلال بعد از شكست مقابل پرسپوليس بابت برخي پيامك‌ها كه از طرف پرسپوليسي‌ها درست شد ابراز ناراحتي كردند. حجازي در اين مورد مي‌گويد:« دفعات قبل كه ما مي‌برديم اين پيامك‌ها درست مي‌شد و حالا هم در مورد باخت ما درست شده است. چنين مسائلي طبيعي است و پيامك پرسپوليسي‌ها ناراحتي ندارد.»

او در پايان حرف‌هايش خاطرنشان مي‌كند:«بازيكنان ما آنقدر تجربه دارند كه خيلي زود به شرايط ايده آل برگردند و هنوز 9 بازي ديگر در ليگ باقي مانده است. من فقط خواهش مي‌كنم كه هواداران ما در بازي روز جمعه مقابل ذوب آهن تيمشان را تنها نگذارند و هواداران واقعي بايد در اين شرايط خودشان را نشان بدهند.»

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خب منم با کمی تاخیر نظرم رو بگم با وجود اینهمه گلی که آرش زده خدایی همیشه رو اعصابه اصلا یه مهاجم کامل نیست
    بازی رو در نمیه اول بسیار بد شروع کردیم اصلا افتضاح بود ولی نیمه دوم خوب بود ولی هنوز تو شوک هستند بچه ها
    هر چند با باخت امروز پیروزی بهشون کاملا ثابت شد که اون بازی رو پرسپولیس 100% از رو شانس برد نه تاکتیک و برتری تیمی و حالا راحت باید فقط به بازی های آینده فکر کنند
    ولی خدایی چه بازی کرد فجر دمشون گرم این تیم واسه پیروزی شده مثل ابومسلم واسه ما تو سالهایی که تو لیگ بود

4. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ولی خدایی چه بازی کرد فجر دمشون گرم این تیم واسه پیروزی شده مثل ابومسلم واسه ما تو سالهایی که تو لیگ بود
    با برد امروز فجر فهمیدم اون بازی با ما رو توی حافظه شانسی نبردن .. کلا تیم با تاکتیکی داره یاوری ..دفاع خوب و ضد حمله و شوت از راه دور .. تقریبا ما رو هم همینجوری برده بودند... اگه اون بازی رو برده بودیم الان وضعمون خیلی خوب می شد .
    +
    امروز فهیمیدم دست بالای دست بسیار است !

6. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دیشب نود در مورد گل مردود استقلال چی گفت ؟خوابم برد ندیدم
    گفت گل مردوده و استقلالی ها زدن دربازبانو نصف کردن

8. این کاربر از Fate2646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

با باخت امروز پرسپولیس واقعا به بی عرضه گی استقلالی ها حسرت خوردم...
    فجر نشون داد هم ایمن زاید جرقه بود هم دنیزلی خوش شانس!

10. 5 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

12. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

میلاد هم که مصدوم شد و تا سه هفته رفت
    حالا مظلومی دستش کاملا خالی شده فقط خدا به دادمون برسه

14. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هوادار که هوای تیمو نداره چه فایده ای .

تا روزی که تیم عالی نتیجه میگرفت هوادرا به زور میرفتن ورزشگاه حالا با این نتایج خدا به داد تیم برسه.

16. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

زاید خودش باور نمی کرد چطوری داره گل میزنه ادم انقر خر شانس

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومي: بعد از داربي، بازيكنان را به سختي برگردانديم/ اميدواريم فردا هواداران بيايند

اگر من حرف می‌زنم می‌گویند مظلومی مخالف کی‌روش است و به من حمله می‌کنند. من مخالف او نیستم ولی دیروز تیموریان، جباری و میداودی را از دست دادیم و خدای نکرده فردا یک نفر دیگر مصدوم می‌شود

سايت گل- سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که اولویت شما برای قهرمانی کدام جام است گفت:‌ لیگ قهرمانان برای ما در اولویت است.

به گزارش گل به نقل از فارس پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با ذوب‌آهن در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا گفت: خوشبختانه بعد از بازی با پرسپولیس بازیکنان را برگرداندیم. از ذوب‌آهن شناخت کافی داریم و آنها هم ما را می‌شناسند. احترام خاصی برای ذوب آهن و عوامل اجرایی آنها قائل هستیم اما امیدواریم از این مرحله با حمایت هواداران‌مان به سلامت عبور کنیم.

وی در خصوص استقبال کم تماشاگران از بازی‌های لیگ برتر گفت: این مسئله به خاطر سردی هوا است. برای بازی‌های عادی تیم تراکتور‌سازی حداقل ۷۰ هزار نفر به ورزشگاه می‌رفتند اما حالا تنها ۸ هزار نفر به استادیوم‌ می روند. زمان و ساعت برگزاری بازی‌ها دخیل است و این مسئله باعث استقبال کم تماشاگران می‌شود.

مظلومی با اشاره به فشردگی مسابقات لیگ برتر گفت: این فشردگی اجازه نمی‌دهد تمرینات تاکتیکی مناسبی داشته باشیم. عزیز محمدی مصاحبه کرد و گفت مظلومی برنامه را تایید کرده اما من برنامه‌ای را تایید کردم که فاصله ۵ روز بین بازی‌های یک تیم با تیم دیگر وجود نداشت. امروز یک تیم در لیگ برتر بازی دارد در حالی که ما دوشنبه بازی‌مان را انجام دادیم من برنامه‌ای‌ را تایید کردم که این‌گونه نبود. به خاطر تیم ملی فرصت‌ها از دست می‌رود و به تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا ظلم می‌شود.

سرمربی استقلال اضافه کرد: فاصله بازی‌های برخی تیم‌ها نسبت به ما بیشتر است که این عدالت نیست. باید فشردگی را تحمل کنیم. بعداز بازی با پرسپولیس تنها ۴ روز فرصت ریکاوری داشتیم و دیدید که پرسپولیسی‌ها بعد از این بازی مقابل فجر شکست خوردند چون جمع کردن تیم بعد از دربی خیلی سخت است و چه تیم برنده و چه بازنده کار سختی دارد.

مظلومی اظهار داشت: در بازی با سایپا به خصوص در نیمه دوم با صحبت‌هایی که انجام دادیم روند حرکتی تیم را عوض کردیم ولی متاسفانه یکی‌یکی ملی‌پوشانمان را از دست می‌دهیم چون اگر بگویم آنها بازیکن استقلال هستند می‌گوید از بازیکن تیم خودش حمایت کرد.

وی افزود: زمانی که عزیز محمدی برنامه را مقابل من گذاشت دیدم که فاصله ۵ روزه بین بازی‌ها وجود ندارد اما حالا می‌بینیم که ۱۷ روز برای بازی با قطر برنامه‌ریزی کرده‌اند. اگر من حرف می‌زنم می‌گویند مظلومی مخالف کی‌روش است و به من حمله می‌کنند. من مخالف او نیستم ولی دیروز تیموریان، جباری و میداودی را از دست دادیم و خدای نکرده فردا یک نفر دیگر مصدوم می‌شود. تیم ملی مملکتم را دوست دارم اما فشردگی بازی‌ها ما را اذیت می‌کند و متاسفانه برخی رسانه‌ها به جای حق دادن به من خطی عمل می‌کنند و علیه من می‌نویسند.

مظلومی در پاسخ به این سؤال که اولویت شما برای قهرمانی کدام جام است گفت:‌ لیگ قهرمانان برای ما در اولویت است اما در هر سه جام مدعی هستیم و با اینکه خودم معتقدم با این شرایط یک تیم نمی‌تواند در چند جام شرکت کند اما ما در هر سه جام مدعی خواهیم بود. امیدوارم هواداران فردا به ورزشگاه بیایند چون در آسیا بازی داریم و ساعت برگزاری بازی خوب است و کنفدراسیون فوتبال آسیا نظر مثبتی روی تماشاگران ایرانی دارد.

وی در پایان گفت:‌ امیدوارم هواداران ذوب آهن هم به ورزشگاه بیایند چون ما می‌خواهیم ورزشگاه پر شود و تماشاگران زیادی را در استادیوم ببینیم. دیدار استقلال و ذوب آهن در چارچوب مرحله اول پلی آف لیگ قهرمانان آسیا ساعت 17:15 فردا (جمعه) در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

ابراهيم‌زاده: بازي با استقلال را يك فينال مي‌دانيم/ اين حق فوتبال ما نبود كه يكي از تيم‌هايمان همين ابتدا حذف شوند

اگر اوضاع ما بدتر از استقلال نباشد بهتر نیست. متاسفانه در این چند روز خیلی تمرین نکردیم و محمد حسینی نیز به دلیل آسیب‌دیدگی این دیدار را از دست داده است

سايت گل- سرمربی ذوب‌آهن در آستانه دیدار با استقلال در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان گفت: تصور می‌کنیم که در فینال این بازی‌ها هستیم.
    به گزارش گل به نقل از فارس منصور ابراهیم‌زاده در نشست خبری پیش از دیدار فردا با استقلال در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا گفت: هر تیمی موفق شود می‌تواند ادامه راه را تا قهرمانی طی کند. هر دو تیم از قدرت زیادی برخوردار هستند و بدون حاشیه به کار خود ادامه می‌دهند و اعتقاد دارم می‌توانند تا قهرمانی آسیا پیش روند. البته حیف است در این مرحله یکی از این تیم‌ها حذف شود.

وی افزود: شرایط دو تیم برابر است و استقلال و ذوب‌آهن فرصت کمی برای آماده‌سازی خود داشتند. استقلال در ابتدای فصل به قول فوتبالی‌ها تیمی کهکشانی بست و در نیم‌فصل هم یکی دو بازیکن به تیمش اضافه کرد اما ما حدادی‌فر و هوار محمد را از دست دادیم. اگر اوضاع ما بدتر از استقلال نباشد بهتر نیست. متاسفانه در این چند روز خیلی تمرین نکردیم و محمد حسینی نیز به دلیل آسیب‌دیدگی این دیدار را از دست داده است.
    سرمربی ذوب‌آهن تاکید کرد: مسابقات لیگ با بازی‌های آسیایی تفاوت دارد. این بازی‌ها ویترینی برای بازیکنان است و ممکن است بازیکنان برای فصل آینده به این تیم‌ها بیایند. به بازی فردا امیدوار هستیم و می‌خواهیم تیمی متفاوت نسبت به لیگ برتر نشان دهیم.
    ابراهیم‌زاده در خصوص اینکه ذوب‌‌آهن در آسیا به خاطر نتایج خوبش در چند سال اخیر از تجربه و شانس بیشتری برخوردار است، اظهار داشت: استقلال هم این تجربه را دارد. آنها نفرات ملی پوش بیشتری دارند ولی با توجه به اینکه مسابقات، حذفی برگزار می‌شود انگیزه همه را زیاد می‌کند و هر تیمی که به وظایفش به درستی عمل کند برنده می‌شود. هر تیمی به مرحله بعد صعود کند بازی سختی مقابل الاتفاق عربستان خواهد داشت. فکر می‌کنم حق فوتبال ما این نبود که یکی از دو تیم ایرانی حذف شوند ولی چاره‌ای وجود ندارد.
    ابراهیم‌زاده گفت:‌ اگر استقلال و ذوب‌‌‌آهن با یک تیم خارجی در این مرحله مبارزه می‌کردند می‌توانستند آن را حذف کنند اما تیمی که در آسیا مبارزه می‌کند نباید برایش فرق داشته باشد که کجا بازی می‌کند. ما تصور می‌کنیم که در فینال این بازی‌ها بازی می‌کنیم.
    وی در پاسخ به این سوال که ناراحت نیستید که در این مرحله امکان حذف‌تان وجود دارد گفت:‌ هم ناراحت هستیم چون در این مرحله به یک تیم ایرانی خوردیم و هم ناراحت نیستیم چون باید حرفه‌ای فکر کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •