سلام دوست عزیز من تمام تجهیزاتش رو دارم.راستش زیاد مطلب خوندم در مورد s k y n e t ولی متاسفانه نتونستم راه اندازیش کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید!!![]()
سلام دوست عزیز من تمام تجهیزاتش رو دارم.راستش زیاد مطلب خوندم در مورد s k y n e t ولی متاسفانه نتونستم راه اندازیش کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید!!![]()
نه مث اینکه یه خبرایی هست:
پ.ن :
زنگ زدم 2020 میگه ماهی 1 گیگ حجم داره. با سرعت بالا
دانلود رایگان از 1 تا 7
قیمتش باحاله 6 ماهه 15 تومن . یکساله 25 تومن. البته اگر درست متوجه شده باشم.
Last edited by blacktiger; 12-05-2013 at 20:48. دليل: پ.ن
شنیدم این طرحه اینترانت ملیه دوستان قبلش تحقیق کنید تو پاچتون نره!
Last edited by ehsannnn00004; 13-05-2013 at 10:35.
فکر نکنم اگه بود مینوشت . بعد تا 8 خرداد هم بیشتر نیست اونطور که نوشته و میگفت.حالا تمدید بشه یا نه نمیدونم.
مخابرات میخواد شرکتهای دیگه رو بیچاره کنه. با ماهی 2 هزار تومن بدون هزینه راه اندازی و شبانه رایگان رو هیچ شرکتی نمیتونه بده!
هیچ ارزونی بی دلیل نیست این مخابرات دزد همین الانش داره از حجم کاربرا میدزده بعد فکر کردید به فکر کاربراست ؟
تا تست نشه این سرویس نمیشه نظر داد. من فقط تعرفه اش رو دیدم و اطلاع رسانی کردم . همین
نامحدود ک داشتم تمام شد قطع شد. بعد بعثت گرفتم.
دوستان زنگ زدم در مورد این طرح جدید پرسیدم
اول اینکه اینترانت نیست
دوم پهنای باندش 2MB هستش
سوم قیمتش 6 ماهه 15 تومن 1 ساله 25 تومن
دانلود رایگان شبانه هم داره![]()
مگه میشه من دارم ماهی ۱۴ تومن با دوگیگ و پهنای باند ۱.5 میدم بعد این ۶ ماه!!!! 15 تومن؟؟؟
ببین داداش مخابرات یه کاری میکنه اینه که کار برای یک طرح را بهم وصل میکنه یعنی شبانشون بهم وصله!
خوب طرح ارزون تر=کاربر بیشتر=شبانه بدتر!!!
البته بنظر من بیشتر برای کساییکه جدیدا یا تو این دو هفته طرحشون تموم میشه و میتونن اینو بگیرن خوبه. مثلا من تا مرداد بعثت دارم نه میصرفه بیام تمومش کنم و نه منطقیه و یا کساییکه طرحهای جدید نوروزی رو شش ماهه گرفتن.
پس بنظر من اونجوری نیست که الان همه بتونن هجوم بیارن و خیلی شلوغ بشه. ولی اگه تمدید بشه حق با شماست و خیلی شلوغ میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)