تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 645 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. من کمتر از یک ماهه که vostro 1510 خریدم و تا دیروز هیچ مشکلی نداشت اما امروز وسط اجرای یه برنامه صفحه مونیتور ارور آبی رنگ اومد و ریستارت شد. فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم ولی بازهم این مشکل داره.خواهش میکنم راهنمائیم کنید که ایراد لپ تاپ من چیه آیا قطعه ای خراب شده؟
    اگه فقط روی همون برنامه میشه اشکال نرم افزاره. والا احتمالا مشکل از رم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همگي . يه مشکلي با نوت بوک توشيبا پيدا کردم و چند وقته که داره بدجوري اذيت ميکنه و نتونستم حلش کنم . زماني که دارم باهاش کار ميکنم يه دفعه يه ارور svchost.exe بهم ميده و ميگه memory couldnot read و يه شماره هم بهم ميده که شبيه 0x66.... . بيشتر از 10 با ر ويندوز نصب کردم نشد . با هارد ريجنريتور هارد رو برا رفع مشکلات احتمالي سرچ کردم چيزي نشون نداد . با نرم افزار low level format کل هارد رو فورمت کردم و باز ويندوز نصب کردم نشد . از سي دي هاي ويندوز مختلف استفاده کردم با زهم نشد . ديگه ديوونم کرده و نميدونم باهاش چيکار کنم . وقتي هم که روي يس يا نو کليد ميکنم سيستم هنگ ميکنه و ديگه نميشه ازش استفاده کرد . موقع نصب ويندوز و کلا تمام نرم افزارها هيچ مشکلي نداره ولي وقتي به مرحله استفاده ميرسه و ميخوام کار کنم ارور ميده . اگه دوستان برا رفعش راه حلي دارن ممنون ميشم منو راهنمائي کنن .

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

5

درود

امکانش هست که درایوهای sata رو به پورت ساتای نت بوک وصل کرد ؟!
    تا بحال نت بوکمو باز نکردم ... با بازکردنش می تونم به پورت ساتاش دسترسی پیدا کنم و درایومو بهش وصل کنم ؟

gl
    توی باز کردن نت بوکم مشکل پیدا کردم ! کسی می تونه کمک کنه ؟! مدل نت بوکم dell inspiron 1501

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگي . يه مشکلي با نوت بوک توشيبا پيدا کردم و چند وقته که داره بدجوري اذيت ميکنه و نتونستم حلش کنم . زماني که دارم باهاش کار ميکنم يه دفعه يه ارور svchost.exe بهم ميده و ميگه memory couldnot read و يه شماره هم بهم ميده که شبيه 0x66.... . بيشتر از 10 با ر ويندوز نصب کردم نشد . با هارد ريجنريتور هارد رو برا رفع مشکلات احتمالي سرچ کردم چيزي نشون نداد . با نرم افزار low level format کل هارد رو فورمت کردم و باز ويندوز نصب کردم نشد . از سي دي هاي ويندوز مختلف استفاده کردم با زهم نشد . ديگه ديوونم کرده و نميدونم باهاش چيکار کنم . وقتي هم که روي يس يا نو کليد ميکنم سيستم هنگ ميکنه و ديگه نميشه ازش استفاده کرد . موقع نصب ويندوز و کلا تمام نرم افزارها هيچ مشکلي نداره ولي وقتي به مرحله استفاده ميرسه و ميخوام کار کنم ارور ميده . اگه دوستان برا رفعش راه حلي دارن ممنون ميشم منو راهنمائي کنن .
    اگه مشکل سخت افزاری باشه از رم هست نه از هارد. اگه 2 تا رم داره یکیشو در بیار ببین درست میشه.

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام..

غیر از رم دیگه میشه سایر قطعات لپتاب رو ارتقاء داد؟

ممنون!

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام..

غیر از رم دیگه میشه سایر قطعات لپتاب رو ارتقاء داد؟

ممنون!
    معمولاً فقط RAM و هارد رو می شه ارتقا داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یه لب تاب 486 دارم که ویندوز98 روش بود الان ویندوزش به هم ریخته .میخوام دوباره ویندوز رو روش نصب کنم.سی دی رام نداره فقط فلاپی داره .کارت شبکه هم نداره .چکاربایدکنم؟

یه اپتیک اکسترنال بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها کسی نمیخوادجواب پست 2292 رو بده؟لا اقل اگه میتونید کمکم کنید تا اگه جایی دیگه باید مطرحش کنم بهم بگین کجا
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی

آقا من 9 ماهه لپتاپ dell vostro 1510 دارم. هنگ میکنه چند وقت یه بار.

مشکلم اینه که از همون اول که گرفتمش وقتی بازی نسبتا سنگین مثل nfs most wanted بازی میکنم بعد از 15 تا 25 دقیقه از بازی میاد بیرون و این پیفام رو میده:

بنظرتون مشکل از کجاست؟ توی XP هم همین آشه و همین کاسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    یه جایی همین دور وبرا

پيش فرض

اگه ممکنه در مورد wi-fi میتونید کمی توضیح بدید و مزایای وجودش در نوت بوک ها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •