تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 555 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هر چند می خواستم دیگه تو این تاپیک پست ندم ولی نشد

شما صبر کن ورژن مخصوص توسط گیم لافت ارائه میشه

لیست بازیهایی که تا امروز ریلیز شده:

Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD v1.0.2
    Brothers In Arms® 2: Global Front HD v1.0.1
    Dungeon Hunter HD v1.0.2
    James Cameron’s Avatar HD v1.0.1
    Gangstar: Miami Vindication HD v1.0.0
    GT Racing: Motor Academy HD v3.2.8
    Hero of Sparta HD v1.0.3
    Let’s Golf 2 HD v1.0.3
    Modern Combat 2 Black Pegasus HD v1.0.2
    N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance HD v4.0.5
    Real Football 2011 HD v3.1.0
    Shrek Kart™ HD v3.1.1
    Spider-Man: Total Mayhem HD v1.0.2

همشون هم تست شدن .. سنسیشن بخری پشیمون می شی من جفتشو همزمان داشتم و سنسیشن رو فروختم.. تو اجرای بازیها خیلی ضعیف تر از جی اس2 هست.

موفق باشی
    کاملاً تائيد ميشه در ضمن بيشتر بازی های gs1 بهgs2 نميخورن چين sd بازی فرق ميکنه و حجم بازی هم همينطور خيلی بيشتر از gs1 هست

مورد داغ شدن هم خيالتون راحت تو رام 2،3،4 اگه نگم 100% کلاً حل ميشه مطمئن باشيد اين حرارتی که حس ميکنيد نصف خواهد شد

رامی که الان رو گوشی gs2 هست اصلاً برای 2 هسته آی ها ساخته نشده و بنده خدا نه ميشناسه نه ميتونه اين وسط تنظيم کنه از اون طرف هم که gpu رو اصلاً نميدونه چی هست به هر حال اين مشکل حل شدنی هست

2. 3 کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازیهایی که صفحه قبلی لیست کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیتای بازی رو با وایرلس بگیرید.

4. 4 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

متاسفانه همینا باعث شدن که بچه های با تجربه و کار درست p30 از اینجا برن
    همین طرف و چندتا دیگه باعث شدن تاپیک مقایسه سنسیشن و گلکسی 2 بسته بشه
    متاسفانه از اینا بدتر مدیر ها هستن که اصلاً در نظر نمیگیرن نینجا اومده اینهمه وقت گزاشته اینهمه متن نوشته اینهمه عکس آپلود کرده میان همینطور تاپیکو به کل حذف میکنن
    به خودشون یه زحمت نمیدن اسپم های این افراد رو پاک کنن راحت میان کل تاپیک رو حذف میکنن
    این افراد همیشه هستن و نمیشه کاریش کرد مشکل اصلی از مدیریته که واقعاً ضعیف شده تارگیا
    100% تایید میشه. قبلا تاپیک ها خیلی بهتر و پر محتوا تر بود نباید همچین کسایی رو از دست بدن
    سلام.
    قیمت این گوشی الان حدودا چقدره؟6 ماه دیگه چه پیش بینی میکنید؟

این رو پیشنهاد میکنید یا ایفون 4؟
    سلام
    قیمت که خیلی نوسان داره 820 به بالا...
    6 ماه دیگه رو نمیشه دقیق پیشبینی کرد ولی به نظرم 650 تا 700 تومن میشه بدون گارانتی...(نظر شخصی)
    ایفون 4 که از gs1 شکست خورد حالا داری با این مقایسه میکنی!عجیبه.
    دوستدار شما یاشار

6. 4 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تجربه پنجاه ساعته کار با گوشی Samsung I9100 Galaxy S II از سوی یکی از کاربران سایت GSM

توی این 50 ساعت حدود 3 رام رو تجربه کردم. از ساخت و ظاهر گوشی شروع می کنم. در مقایسه با گالکسی اس یک ظاهر گوشی بهتر شده و جنس بدنش خیلی بهتر از گالکسی اس یک می باشد. آن حس پفکی بودن گوشی که گالکسی اس یک به شما منتقل می کرد در این گوشی به مراتب کمتر شده است. این گوشی فوق العاده باریک و سبک می باشد. در برخی سایتها نوشته شده بود یک حافظه 8 گیگاباتی در جعبه هست اما فروشنده ها که می گفتند نیست حالا یا خودشون ... یا.... بگذریم!

یوزر اینترفیس گوشی یعنی تاچویز 4 نسبت به تاچویز 3 خیلی بهتر شده. هم زیباتره هم یه سری امکانات کوچیک بهش اضافه شده که در نوع خودش جالب است. تاچ گوشی واقعا عالی می باشد. من در کنار آیپادتاچ مقایسشون کردم واقعا تاچ گالکسی اس 2 عالی است. سرعت اسکرول بین صفحات و تایپ قابل قبول است و لگی دیده نمیشود. پشتیبانی بسیار خوبی از شبکه های ارتباطی دارد. در بخش تسک منیجر شما حدود 850 مگابایت رم دارید که این رم بالا باعث میشه هیچوقت حافظه گوشیتان پر نشود و تقریبا مالتی تسکینگ نامحدود داشته باشید. نرم افزارهای ادیت عکس و فیلم در حالت پیشفرض روی گوشی نصب شده اند. بازی آسفالت 6 رو که حدود 800 مگابایت بود رو نصب کردم. به طور عالی این بازی رو اجرا کرد. (گوشیای یک هسته ای هم خوب این بازی رو اجرا میکنند)بدون هیچ بلینکی. چیزی که دوستان از آن به عنوان داغ شدن نام برده بودند برای من اتفاق نیفتاد. بعد از یک و نیم ساعت بازی گوشی کمی گرم بود اما اصلا گرماش غیر طبیعی نبود ، همان اندازه که آیپادتاچ یا گالکسی اس یک گرم میشند.البته اگر شما اسم اون حالت رو گرم شدن می گذارید!

نکته مهمی که باید بگویم درباره صفحه سوپرامولد پلاس هست. واقعا افزایش تعداد ساب پیکسلها مشهود می باشد. با وجود اینکه صفحه رزولوشنش با گالکسی اس یک یکی هست و اندازش بزرگتره اما وقتی توی نت روی متنها زوم میکنید کاملا حس می کنید رزولوشن اس 2 افزایش پیدا کرده. تجربه وبگردی با این گوشی واقعا فوق العادست. می توانید چندین صفحه رو هم زمان باز کنید و بین صفحه ها حرکت کنید ،بدون آنکه لگی احساس کنید. ویدیوهای فلش رو هم عالی پخش میکند.

در مورد دوربین گوشی: در حالت 1080 خیلی زومیه و این خیلی تو ذوق میزنه برای سوژه های نزدیک. طوری که سوژه شما اگر در فاصله 3 متری باشه وقتی حالت رو روی 1080 میذارید انگار در فاصله 1.5 متریتون یا یک متری شما قرار دارد. در حالت 1080 در روز و روشنایی خورشید تصاویر وضوح بسیار بالایی دارند و بدون هیچ نویزی دیده می شوند اما در جاهایی که نور محیط کافی نیست، حرکات سریع گوشی می تواند باعث افت فریم بشود.(من کارشناس نیستم این چیزیه که خودم حس کردم در ضمن روی فیلمبرداری بسیار حساسم) اما در حالت 720 این افت در هیچ شرایطی وجود نداره. به دلیل نویز و افت فریم در حرکات، توصیه می کنم برای محیط های کم نور از 1080 اصلا استفاده نکنید. امیدوارم با چند بروزرسانی، مشکل فیلمبردای 1080 در محیطهای کم نور برطرف بشود. البته بعد از بروزرسانی فرمور دوربین خیلی بهتر میشود اما اگه باز هم مثل من روی فیلمبرداری حساس باشید این موضوع برای شما آزار دهنده است.

کیفیت عکس دوربین واقعا قابل قبول است . میزان عمر باتری هم در حد متوسط قرار می گیرد. نمیتوانم بگم عالیه یا خیلی بده ، در کل در همان حد معمولی قرار می گیرد. یک روزه واقعا پرکار رو به خوبی جواب میدهد.

هاله زرد رنگی که گفته میشد قطعا وجود داره و من منکر آن نیستم اما من خودم چیزی را حس نکردم. کلیپهای 1080 رو مثل به راحتی برای شما اجرا می کند. روی فیلم خیلی راحت میتونید جلو عقب بروید. گوشی سرعت پردازش واقعا بالایی داره اگر روی سرعت وسواس دارید باید بگم سرعت این گوشی ماورای تصورتون خواهد بود.

اما حالا یه مطلبی رو صادقانه بگویم. الان که گالکسی اس 2 رو کنار گالکسی اس یک میگذارم، حس میکنم از نظر نیازهای یک کاربر در حال حاضر خیلی تفاوتی ندارند. به دوستانی که گوشی تک هسته ای خوب مثل گالکسی اس یا دیزایر اچ دی یا نکسوس اس و... دارند پیشنهاد میکنم صبر داشته باشند و نسل بعدی گوشیا رو بگیرند. این نظر شخصی من است. اما خب، اگر کسی گوشی ندارد و میخواهد گوشی بخرد و اگر برایش معیاری مثل سرعت و فیلمبرداری فول اچ دی و... خیلی مهم است، این گوشی میتواند انتخاب خوبی باشد. در غیر این صورت، گوشی های تک هسته ای هم خیلی سریع هستند و با قیمتی پایینتر میتونند بسیاری از نیازهای شما رو براورده کنند. با توجه به قیمت ارز من فکر نمیکنم قیمت این گوشی به این زودیها به زیر 700-750 تومان برسد. حد اقل 3-4 ماه زمان نیاز دارد.

به هر حال در این 50 ساعتی که این گوشی رو دارم خیلی کم خوابیدم چون در حال کسب تجربه با این گوشی بودم. گوشی واقعا عالی هست اما باز هم دقت کنید شما 800 تومان پول بابت این گوشی می دهید. بدون شک برخلاف نظر یکی از کاربران که گفت "بعضیها به دنبال گرانترین بازار هستند نه به دنبال بهترین آن" باید بگویم این گوشی از تمامی گوشیهای پایینتر از این قیمت، قدرتمندتر و بهتر است (معمولا گرانترین گوشی بازار بهتر از یک گوشی 400 تومنیه)اما شما با توجه به نیازتان خرید کنید. اختلاف فاحش بنچمارک این گوشی با سایر دوهسته ایها نشان میدهد که این گوشی احتمالا حتی توانایی رقابت با گوشیای نسل بعد رو هم خواهد داشت اما وقتی تکنولوژی سریع پیش میرود شما نمیتونید بگویید این گوشی تا کی بهترین باقی می ماند. از طرفی نمی شود هم مدام صبر کرد و گفت گوشی بعدی از این بهتر است. ولی همونطور که برای یک کاربر ساده (دقت کنید نه حرفه ای) یک لپتاپ core 2 dou با یک corei7 خیلی فرق ندارد، یعنی خیلی تفاوت سرعتشان رو حس نمی کند، گوشی ها هم به همان سو پیش می روند.

الان واقعا میگم گالکسی اس 2 اینقدر سریع است که من نمیتوانم سریعتر از آن را تصور کنم. اما بدون شک پردازنده ها و چیپستهای سال آینده سریعتر خواهند شد ولی شاید یک کاربر ساده این اختلاف سرعت رو حس نکند! واقعا مگه بین یک میلی ثانیه با یک نانو ثانیه در انجام عملیات چقدر اختلافه که یک کاربر بخواهد حسش کند. در حال حاضر، با اطمینان lمی توان گفت این گوشی قدرتمندترین دو هسته ای موجود در بازار است. کلیه مطالب گفته شده نظر شخصی من بود. بنابراین جای بحثی ندارد.

دوستدار شما یاشار

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

آقا مایکروتل وارد نکرد ؟؟؟

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام
    قیمت که خیلی نوسان داره 820 به بالا...
    6 ماه دیگه رو نمیشه دقیق پیشبینی کرد ولی به نظرم 650 تا 700 تومن میشه بدون گارانتی...(نظر شخصی)
    ایفون 4 که از gs1 شکست خورد حالا داری با این مقایسه میکنی!عجیبه.
    دوستدار شما یاشار
    چطوری شکست خورد؟
    من خودم شخصا s2 رو با ایفون 4 مقایسه نمیکنم.چون امکاناتی که تو s2 هست کجا ایفون کجا.حالا مهم نیست ایفون کلاس داره یا ویندوز موبایله یا چی؟
    نظر دیگه ای هم هست؟

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام به همگی
    من زیاد از اندروید سر در نمیارم (اولین باره که یه گوشی با سیستم عامل اندروید میگیرم)
    ممکنه سوالم تکراری شاید قابل تمسخر باشه اما من بلد نیستم یازی هایی که حجمشون زیاده رو نصب کنم
    مثلا بازی پرندگان خشمگین یه فایل تکیه راهت گوشیمو وصل کردمو کپی کردمو نصب.به راحتی هرچه تمام تر
    اما بازی هایی که حجمشون زاده رو بلد نیستم.مثلا ps2011 رو دانلود کردم که دوتا فلدر داره.یکی رو زده فیل نصبی یکی دیگه که حجمش زاده اسم خوده بازیه .لطفا کمک کنید یه راه ساده و قابل فهم رو به من یاد بدین که از شر نصب بازی راحت بشم.
    موندم توکف.آدم همچین گوشی رو داشته باشه اما بلد نباشه باهاش کار کنه.ممنون میشم کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس حتماً این منم که این تاپیکو زدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فک کنم امروز چیزی استعمال کردی حالت خوش نیست
    آخه همینطور پشت سر هم داری سوتی میدی حواستم نیست
    کسی که جزو اولین نفراست که اندروید داشته چطور بعد از اینهمه هنوز نمیدونه واسه نصب بازی باید روت بشه یا نه

تو دیگه کی هستی . . .
    خداییش آخر فروم بازایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمی دونم چرا دوستان فقط فکر میکنن ایفون کلاس داره یا اینکه همه چیز در سی پی یو بالاتر خلاصه میشه

اگه ایفون ضعیف بود از لحاظ سخت افزاری پس چرا بهترین و سنگین ترین بازی ها واسه اون ساخته میشه ؟

از لحاظ سیستم عامل و اپلیکیشن و اینترفیس هم که نیازی نیست برتری رو بگم

یه چیزایی هست که تا با محصولات اپل کار نکنی دستت نمیاد که من چی میگم ، یکیش کیفیت ساخت و طراحی محشر

سلام

دوست عزیز چرا یه سری کارایی که اپل انجام نمیده تا گوشیهاش ضعیف نشنو نمیگی؟
    تصور کن محصولات اپل یه چیزی مثل live wallpaper داشته باشن.فکر کنم کلا اصلا دیگه کار نکنن!!!
    بقیه موارد هم بماند.(خواهشا راجب سیب(اپل سابق) دیگه اینجا نظر ندین)

13. این کاربر از hateftotti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

اگه ایفون ضعیف بود از لحاظ سخت افزاری پس چرا بهترین و سنگین ترین بازی ها واسه اون ساخته میشه ؟
    مشکل اینجایه که چون ایفون یک دونه هست بازی نوشتن واسش آسون تره واسه همین وقت میذارن از تمام قدرتش استفاده میکنن ولی توی اندروید به دلیل گستردگی نوع گوشی این کار امکان پذیر نیست...

15. 3 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •