دوست عزیز
در سایت امارات این مدل قابلیت دیجیتال ندارد ولی معمولا آن سری از تلویزیونهای که در ایران اسمبل شده است این قابلیت را دارد
برای دانلود به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
در سایت امارات این مدل قابلیت دیجیتال ندارد ولی معمولا آن سری از تلویزیونهای که در ایران اسمبل شده است این قابلیت را دارد
برای دانلود به این سایت بروید
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را بطور دقیق و کامل بنویسید
اگر مدل این باشد ua40c7000 که در سایت امارات این مدل دیجیتال ندارد ولی آن دسته از تلویزیونهای که برای ایران اسمبل می شوند این قابلیت را دارند
برای دانلود فریمور تان به این سایت بروید
باز هم ببخشید مدل تلوزیون ua46c7000wr هست میخواستم بدونم قابلیت --- رو داره با خودش
دوست عزیز
در پست بالا توضییح دادم چون همان مدل شماست
با سلام ، آقای متین پور همه گذینه ها را امتحان کردم و در منو کانال یابی گذینه دیجیتال نمایان شده ولی کانال دیجیتال پیدا نمیکند ، علت چی میتونه باشه ؟
سلام دوستان من یک تلویزیون سامسونگ مدل UA32EH5000R دارم میخوام بدونم چطوری میتونم دیجیتالش رو فعال کنم .دوستم همین مدل رو داده بیرون واسش دیجیتالش رو فعال کردن اما من نمیخوام بدم بیرون،میخوام خودم انجام بدم.
حالا میخواستم بدونم میتونم این کار رو انجام بدم یا اینکه بهتره بدمش بیرون.اخه من طبق اموزشهای سایت که گفته سده local set رو تغییر بدم هر چی گشتم تو local set اصلا ed-iran نداشت .ممنون میشم راهنماییم کنید.یک هفته ست که اینترنت رو زیر و رو کردم اما چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
Last edited by matinpour; 12-10-2013 at 01:03.
دوست عزیز
اگر همه دستور العملها را درست انجام دادید و از اتصالات شامل فیش و کابل و آنتن بدرستی وصل و در جهت درست باشد و در جستجوی کانال هیچ کانالی پیدا نکرده این به منزله این است که تلویزیون شما آیتم دیجیتال را نشان می دهد و خود فاقد سخت افزاری آن است یعنی در حقیقت تلویزیون شما دیجیتال ندارد ولی اگر در جستجو کانال را دریافت می کند ولی نمایش نمی دهد این به منزله این است که شماره کانالهای دریافت شده با عدد 801 به بعد دریافت شده و وقتی که از روی کنترول لیست کانالها را بزنید و آن اعداد را پیدا کنید کانالها را می بینید
با سلام و تشکر از پاسخ شما ، کانال یابی میکند ولی هیچ کانالی دریافت نمیکند . ضمنا اتصالات و آنتن و هم مشکلی ندارند و دستگاه ساخت مالزی است .
ممنون از راهنماييتون.اما براي من تو منوي مخفي بعضي از اين گزينه هايي كه شما نوشتيد رو نداره مثلا تو قسمت tuner گزينه auto نداره و يه چيزي به اسم Custom داره و در قسمت Local set گزينه ed-ina رو نداره و بصورت پيش فرض روي ea_m_asia هستش و همينطور شما گفتيد قسمت Region رو تغيير بديم،متاسفانه من هر چي گشتم اين قسمت رو هم نداره.نميدونم اين مدل سامسونگ مشكل داره يا اينكه من متوجه نشدم چيكار كنم.اگر باز هم ميتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم اين كار رو انجام بديد .و در كل از راهنماييهاي شما ممنونم.
![]()
Last edited by cvbcv; 12-10-2013 at 08:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)