اگه روی کامپیوتر بازی میکنی اسم کوست رو بده تا کد این قسمتش رو بدم رد کنی
اگه روی کامپیوتر بازی میکنی اسم کوست رو بده تا کد این قسمتش رو بدم رد کنی
اگه منظورتون از روشن بودن اینه که با زدن دکمه ها اتفاقی بیافته باید بگم که همشون فعالن و هر کدوم رو که میزنم ستون مربوط بهشون در دور گنبد شروع به چرخیدن میکنند.
REVEALING THE UNSEEN
FOCUS THE OCULORY
![]()
~ رو بزن و اینو بنویس.
setstage mg06 50
این کد رو بزن ، ببین درست میشه :
قبلش سیو کن
player.setstage mg06 55
آقا یعنی چی تله پاتی میکنی ..؟؟؟!!!![]()
Last edited by virus2009; 21-12-2011 at 20:01.
دستتون درد نکنه دوست عزیز . درست شد.
اقا یخ چند تا سوال
من الان 5 6 تا کوئست دارم (غیر از .misc که خودش 10 12 تا ماموریت داره...) هیچ علامتی واسشون رو نقشه نیست... چطورب برم اونا رو؟؟
بعضیاش مخفیه.مثلا علامت نداره. به مثال یک مرحله هست که یارل رفتن میده ولی علامت نداره خودت باید پیدا کنی. میخدای اسماشو بده کداشو بگیر![]()
فکر کنم همون کد بده اسم ببر درست تر باشهکوئست های فرعی هیچ وقت مثل اصلی ها حال نمیدن... هر چی اژدها بوده رو که کشتیم و هر چی غار و قلعه بوده فتح کردیم!
با این حال نمیشه دل کند ازش! حوصله از اول رفتن هم هیچ وقت نبوده و نیست... الان دارم از بیکاری ملت رو تو شهر های مختلف میکشم!
شما اگه کد داری یدونه بده واسه اینایی که نمیمیرن بزنیم بمیرن تموم شه!
الان مثلا استورم کلاک ها نابود شدن ولی کمپ هاشون مونده تو هر کدوم هم یکی دو نفر نمردنی هست....
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
راستی دوستان یه حرکتی هم بزنید واسه ساختن staff ها مثل همون شمشیر ها که از 100 رفتیم به 1500استف های خفن بسازیم در حد کلاهک که شهر نابود کنیم باهاش
![]()
kill باید بکشه. جالب ترین کد اینه روی هرکی میخوای کلیک کن بزن : setrace dragon یا dog ....... همون میشه. من خودمو dova کردم کلی حالیدم ولی نه میپره و نه اتیش میزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)