سلام این کوتوله ها که پشت کلیسا هستند به چه دردی می خورند؟ من هر چی میرم پیششون فقط سلام می کنن و قلبشون 1 هستش
سلام این کوتوله ها که پشت کلیسا هستند به چه دردی می خورند؟ من هر چی میرم پیششون فقط سلام می کنن و قلبشون 1 هستش
شما با دادن هدایا در هر روز می تونید قلبشون رو زیاد کنید و حداقل دو تا قلب بایستی داشته باشند تا شما بتوند از آنها تقاضای کمک کرده و در مزرعه تان طبق امری که بهشون دادید انجام میدهند.
بایستی چندین بار باهاش صحبت کنید تا ازتون سوال بپرسه که چه کمکی می خواهید!
بنده تا 96 درصد رفته ام.سلام ببخشید که یه چندوقتی بهتون سرنزدم
میخواستم ببینم کسی درصد مزرعش از87 بیشتر نشده؟
یه اشتباه هم کردم اونم این بود که مادر بزرگ اومد درخواست کاموا کرد.منم نمیدونستم چکار بایستی انجام بدهم.واسه همین به شهر نرفتم.البته هروست مون دختر رو میگم.
اون کوتوله ها کمک نکنن سنگینترن.یبار گفتم بیان زدن همه چیو داغون و کثیف کردن
خوب کار نکردن برا من!
من همیشه از همون کوتوله ها کار میکشم!
خودت بخای هر روز همه کارا رو انخام بدی نمیشه!
سلام
این بازی برای کامپیوترش نیست؟؟؟؟
بابا بیچاره شدم از این کوتوله ها کمک خواستم قلب تمام حیوون هام کم شده 10 تا بود شد 6 تا معلوم نیست چیکار می کنن اصلا بدرد کار نمی خورن خودمون انجام بدیم سنگین تریم
این برنج رو از کجا گیر بیارم تا بکارمشون بعدم من 20 تا محصول رو بردم پشت ابشار و انداختم توش اما خبری از الهه نشد( البته در یک روز چند بار بردم چون نمیشه هر 20 تا رو یه دفعه برد)
بعدم این علف رو که کاشتیم هیچ راهی نداره از بین ببریمشون
Last edited by mehdiporbaba; 02-04-2008 at 21:13.
چرا کامپیوترش هم هست ولی گرافیک خوبی نداره.
-فقط کارت و نده به این کوتوله ها خودت گاوا رو قشو بکش
-محصول و حتما" بد جایی انداختی .
-شخم بزنش از بین میره
شماها هنوز این بازی رو ول نکردید ؟
کسی تونست بره شهر ؟
بابا چه حوصله ای دارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)