چرا آرک اس ارزونتر نمیشه من گوشی می خواااااااااااااااام
امروز باگارانتیش چنده؟
چرا آرک اس ارزونتر نمیشه من گوشی می خواااااااااااااااام
امروز باگارانتیش چنده؟
تا جایی که من میدونم این گوشی کیبورد فارسی داره
فقط باید از تنظیمات کیبورد فعالش کرد
قیمت آرک اس 530 خوب هست تقریبا
گوشی بعدی منم خواهد بود
بعید میدونم دیگه زیاد افت کنه
دوستان یه مشکلی دارم با آرک خیلی آزار دهندش اونم مشکل باتری کسی راه حلی داره برنامه Advanced Task Killer رو هم نصب کردم همه ی برنامه ها رو میبندم به جط چند تاش 3-4 تا که اونا همیشه هست
کسی راه حلی چیزی داره؟
قبلا گالکسی اس داشتم با استفاده ی معمولی 4 روز شاید هم بیشتر داوم داشتم ولی با ارک بترکئنه 2 روز
-------------
راستی برنامه ها و بازی ها رو که نصب میکنیم میره توی رم 8 گیگ دستگاه ؟ یا حافظه گوشی؟؟ چون وقتی میرم توی مدیریت برنامه ها که بعضی هاشنو انتقال بدم به رم گدینه انتقال به sd رو میزنم بعد سریع ی صفحه باز میشه میگه انتقال انجام نشد !!
مثله اینکه هندزفری بلوتوث روی پک های فول نیست !
پک هایی که هندز فری بلوتوث و چیز های اضافه تری دارن قیمتشون 2.000 درهم هست ! که بالای 600 هزار تومن میزنه و اصلا نمی ارزه ! قبلا هم توی چند تا سایت اماراتی قیمت آرک رو خونده بودم که تعجب کردم ! گفتم احتمالا باید این قیمت اینترنتی و مال های امارات باشه و قیمت بازار باید خیلی پایین تر از اینا باشه ! اما الان که بازار قیمت گرفتم پک فوله فول 2 هزار درهم هست ( به احتمال زیاد اینا پک های سفارشی هستن )
از دوستان کسی هست آرک گرفته باشه و هندزفری بلوتوث هم روش بوده باشه ؟ قیمت ؟
Last edited by Masoud-Studio; 19-10-2011 at 14:08.
من میخوام آرک بگیرم،با گارانتیش با بدون گارانتی 80 تومن اختلاف قیمت داره...
از اونجایی که گارانتی بیشتر مواقع با زرنگ بازی فروشنده ها کاربرد خاصی پیدا نمیکنه فکر نکنم ارزش این همه اختلافو داشته باشه...
ولی بهم گفتن یسری گوشی فیک آرک پیدا شده که تو آنتن دادن و موارد دیگه مشکل داره و بدون گارانتی اصلا نخرم بهتره...
حالا موندم اگه به شرط اصل بودن از فروشنده بخرم و شماره سریالشو چک کنم بازم مشکلی پیدا میکنه؟
ضمنا بهم گفته ن که همه گوشیای موجود در بازار چینی هستند...با وجود چینی بودنش اگه هم شماره سریالش درست باشه چقدر با فنلاندیش فرق داره؟خیلی ضعیف تره؟
فنلاندیش اگه یافت بشه قیمتش چقدره؟
از کی تا حالا سونی اریکسون فنلاند هم میزنه!!! lol
همش ساخته چین هست ! البته فکر نکنم اکسپریا ساخت چین باشه چون نه شانگ های نه تایلند گیرم اومد !
منم دقیقاً مشکل و دو لیم سره اینه که نکنه بگیری 2 روز بعد بشه 450! ای میسووزی
این گوشی ساخت چین جنس درجه یکش هم هست جای دیگه هم تولید نمیشه!
فکر نکنم به این زودیا fake بیاد ازش یا بیادم خیلی تابلو میاد که به طور واضح معلوم تقلبی .
آقایون دقت کنید داخل پک خریداری میکنید hdmi , شارژر و کیف باشه . چون مطلع شدم از طریق دوستانم که گارانتی اصلی اگه باشه حتماً اینا روش هست اگه نباشه یعنی پک باز شده ! برای بدونن گارنتی هم بدون کابل hdmi نخرید چون دردسر داره پیدا کردنش .
آخرین نسخه سیستم عامل اندروید با نام ساندویچ بستنی عرضه شد
گوگل اعلام کرده کاربران می توانند سیستم عامل اندروید نسخه ساندویچ بستنی را بر روی کلیه دستگاه هایی که مجهز به سیستم عامل اندروید نسخه Gingerbread بوده اند، نصب کنند.
بزن کف قشنگرووووووووووو![]()
Last edited by cool20063; 19-10-2011 at 19:02.
ظاهرا ما فقط تو خریدش ضرر کردیم![]()
بگذریم این dlna گوشی همون media server هست ؟ بعد ارتباط dlna نیاز به وایرلس داره ؟ آخه تو تنظیماتش صحبت از وایرلس و سرور مرکزی کرده
من مشخصات این سیستم عامل جدید گوگل رو خوندم و بدجوری دلم بستنی میخواد
کسی نمیدونه کی میشه آرک یا آرک اس رو آپدیت کرد به ورژن 4 ؟
اینم یک سری لینک برای دوستان علاقمند که دوس دارن بستنی بخورن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cool20063; 19-10-2011 at 21:27.
این دو یه مفهوم داره
بله dlna با وای فای کار میکنه
گوشی که داری
و یک وسیله دیگه که این امکان را داره سرور میشه گوشی بهش وصل میشه تموم
دیگه به هیچ چیز دیگری نیاز نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)