سلام ریشتراشی که قابلیت استفاده با کفو نداره ولی سر قابل شست و شو داره میشه با کف اصلاح استفاده کرد؟
سلام ریشتراشی که قابلیت استفاده با کفو نداره ولی سر قابل شست و شو داره میشه با کف اصلاح استفاده کرد؟
سلام
بهترین راه اینه که یک بار امتحان کنید
بله امتحان که میشه کرد ولی میترسم خراب شه
چرا با کف دوست عزیز ؟؟؟؟؟
یه توضیح بده که مشکلتون چیه تا بهتر براتون روشن کنم !
بدون کف صورتم اذیت میشه وقتی اصلاح میکنم با کف فکر کنم بهتره
منظورتون سوزش یا جوش هست ؟
هم سوزش و هم جوش
یکدونه از این مدل پاناسونیک بگیر خودت رو راحت کن ، هم قیمتش مناسبه و هم دیگه از جوش و سوزش صورت خبری نیست .
ضد آبه و قابلیت اصلاح با کف رو داره
مدل sl-41
سه رنگ هم داره : قرمز - آبی - نقره ایی
دو سال هم گارانتی آژند سرویس داره
![]()
اگر هم بیشتر خواستی هزینه کنی st-25 بگیر که دیگه آخرشه کاملا ضدآب،قابلیت اصلاح با کف ریش، موتور هوشمند،ساخت ژاپن، دو سال گارانتی آزند سرویس،شارژ سریع ، یک ساعت شارژ 50 دقیقه اصلاح
قیمتش هم 462 توی دیجی کالا
![]()
من 7 ماه پیش بعد اینکه حسابی تحقیق کردم یه پاناسونیک st-25 خریدم توی این مدت تجربم باهاش عالی بوده
من هر روز صبح اصلاح میکنم مرتب زیر اب میگیرمش تا حالا هیچ مشکلی پیدا نکرده و مهمتر از همه صورتم رو تقریبا مثل کف دست میکنه
انقدر که از ته میزنه قبلا یه فیلیپس سه تیغ داشتم خوب نبود و تا این اندازه از ته نمیزد. هر بار هم 3 تا 5 دقیقه اصلاحم طول میکشه
تنها بدی که دیدم شارژش یکهفته نشده تموم میشه ولی چون 1 ساعته شارژش فول میشه مشکلی نداشتم برعکس قدیمیها که 10 ساعت شارژ میشن!
یچیزایی هم که فهمیدم برا بهتر اصلاح کردن بعد حموم 5 تا 10 دقیقه بعدش اگه اصلاح کنید خیلی بهتر میزنه اونم کاملا خشک
و یه چیز دیگه که برام جالب بود این ماشین 2 دور داره یکی تا اخرین دور میچرخه موتورش یکی هم وقتی چراقش ابی میشه خودش تنظیم
میکنه دور موتور رو توی این حالت بارها امتحان کردم کاملا بهتر از ته میزنه شارژش هم سریعتر میره. تا حالا 3 بار بهش روغن زدم اونم روزای اول که صورتم اذیت شد
جالب ماهاس که هیچ روغنی نزدم خیلی هم خوب کار میکنه خلاصه اینارو گفتم شاید یکی بدردش بخوره این st-25 واقعا معرکس خیلی هم خوش دست و زیباس
راستی اگه برید مرکزش خرید کنید که توی تهران نزدیکای توپ خونه هست میتونید مثل خودم 415 تومن هم بخرید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)