تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 507 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

زمان آشنایی با آدمها خوب به رفتارشون دقت کنید

1. آدمایی که پشت سر دیگران بدگویی میکنن مطمئن باشین یه روزی پیش یه عده دیگه بد شما رو میگن

2. آدمای فرصت طلبی که به فکر سوء استفاده از دیگرانند، یه روزی برای منافع خودشون شما رو هم میفروشن

3. به ظاهر جذاب و مهربون آدمها دل نبندید _ گاهی فردی پیش شما قربون صدقتون میره و در نبودتون ...... و برعکس

4. حواستون به حرفهایی که پیش دیگران می زنید باشه ! بعدأ حرفتون رو جای دیگه ، جور دیگه میشنوید که تعجب میکنید و براتون خیلی بد میشه

5. تو روابط با آدمها همیشه با احتیاط گام بردارید هر لحظه خطر ریزش رابطه وجود دارد

پ.ن : یادمه یبار این تاپیک نقل قول کردم و سه سوت پستم ویرایش شد به این دلیل: "نقل قول در این تاپیک ممنوع است " ، این چند روز هرچی خوندم نقل قول بود قانون عوض شده؟ یا رنگ خون ما با بقیه فرق میکنه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .

يه چیز واقعاً زشت در ایران دیدم :

هر جا میرید خرید کنید , اگر پول خورد نداشته باشند , به جای بقیه ی پولتون بهتون آدامس و بیسکویت و شوکولات و چسب زخم و باند و دستمال جیبی و چیزهایِ دیگه میدند !!!!!.

این کار غیر قانونی هست و ممکنه به این بهانه قصد فروش هله هوله های مغازه رو داشته باشند .

3 راهِ حل :

1- خرید با دستگاه کارت خوان که هیچ کارمزدی هم نداره .

2- همراه داشتن پول خورد .

3 - بهشون بگید خونه پر شده از آدامس و شوکولات و چیزهایِ به درد نخور دیگه و مایل نیستین چیزی رو به که بهش احتیاج ندارین به زور بخرین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-10-2012 at 16:33. دليل: سطربندی

در آغاز فعالیت M A R A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بيشتر ادم هاي مهربون به همان اندازه كه مهربونن ميتونن خطر ناك هم باشن پس سعي كنيد مهربون باشيد نه با مهربوني از مهرشون سوء استفاده كنيد.

بيشتر مكان هايي كه يه زماني واسه ساختن ادم به وجود امده بودن حالا شدن جايي براي رشد انسان هاي فاسد بهتره تا حد امكان ازشون دور بشيد .

از بيشتر ادم هاي بزرگ دزدي زيادي ميشه ولي فرق زيادي هست بين بودن و شدن يا خواستن.

بعضي ها وقتي عوض كاراشون رو از شخص مقابل ميبينند فكر ميكنند نفرت داره يا كينه اي ولي چيزي كه هست هميشه خواهد بود حتي اگه طرف مقابل نباشه.

خوشم مياد ازت اسموني چون در هر حال پرواز خواهيم كرد و من فقط پرواز ميكنم كه وظيفه اصليم رو انجام بدم حتي جسم و روحم ازار بينيد چون اعتقاد داشتن وابسته بودنه وابسته به خطاي ديگران بودن
    نه زماني كه خطا خطاست بلكه غيره اين خودش خيانتي.

بعضي وقت ها گفتن بعضي از حرف ها و كلماتي كه تا حالا استفاده نكردي به ويژه زماني كه لازمش داري لازمه

بعضي لطف ها واقعا لطفا ولي نه به خاطر فرداش.
    Last edited by M A R A; 16-10-2012 at 14:33.

4. 6 کاربر از M A R A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هیچ وقت به راننده اتوبوس ها سلام نکنید چون هیچ وقت جواب نمیدن و ضایع میشین

6. 14 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    بعضی از مردم بخاطر شغلشون روزانه با دهها یا صدها نفر باید حرف بزنند مثل فروشندگانِ بلیط های مترو , راننده های تاکسی و اتوبوس, متصدی 118 (اطلاعاتِ تلفن) و مرکز پلیس و غیره .

سعی کنین سلام و احوالپرسی نکنین باهاشون چون جواب سلام و احوالپرسی با این همه آدم غریبه در روز , واقعاً کار خسته کننده ای هست .

اگر خودشون سلام کردند خیلی مختصر جواب بدین و صاف برید سر اصل مطلب .
    اما اگر سلام نکردند, شما هم سلام نکنید اما خیلی مودبانه درخواستتون رو بگین .
    مثال:
    زنگ میزنید به 188.
    متصدی میگه : الو یا میگه 118, بفرمائین.
    بگین: بی زحمت شماره ی .....

اما اگر گفت سلام , بگین سلام ,لطفا شماره ی ....

=============================

اگر به اینجور اشخاص سلام کردین اما جواب ندادند دلخور نشین چون یا تو فکره یا خسته شده از بس گفته سلام سلام سلام .....
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2012 at 09:56. دليل: سطربندی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هر وقت خواستین از اب سرد کن ها و یا شیر اب بیرون از منزل اب بخورین با دست چپ بخورین چون دست راست همیشه میکروبی هست و کاربیشتری باهاش انجام میشه

و مثل من شدیدا مریض میشین

9. 12 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستانی که باشگاه بدنسایز میرن.سعی کنید هنگام استفاده از وسایل از حوله مخصوص خودتون استفاده کنید.یادتون نره یه عده هستند که بدون لباس تمرین میکنند و حتما حتما اگه بیماری داشته باشند که مضمن باشه از طریق همین وسایل بدنسازی بهتون منتقل میشه

11. 13 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

یه تعداد تجربه‌ی تلخ...

چند تا مهارت رو حتما توی زندگیتون یاد بگیرین... لازمه‌ی نگه داشتن دوستانتون هستن...

اگه بلد نباشین، اون وقت مثل چند سال پیش من تنها می‌شین و همه‌ی دوست‌هاتون ترکتون می‌کنن...

۱) درس بخونین تا اطلاعات تخصصیتون توی رشته‌اتون فراتر از حد انتظار باشه...

بهترین دوستم درس خوند رفت تهران... از پارسال فقط یه بار دیده‌امش...

۲) واحدهای عملیتون رو قبل برداشتن یاد بگیرین...

این ترم واحد کارگاه برق برداشته‌ام... با این که رشته‌ام برقه هیچ پیش‌زمینه‌ای از فاز و نول و... نداشته‌ام... اولین جلسه رفتم دیدم همه ظرف یه دقیقه فاز و نول رو به هم زدن و لامپ رو روشن کردن و رفتن، فقط من انگشت به دهن مونده بودم...

۳) یه ذره تعمیرات ماشین و مکانیک یاد بگیرین... در حد این که اگه ماشینتون خراب شد بتونین بزنین بالا و باهاش ور برین... بهتر از اینه که ویلون و سیلون بمونین تا یکی بیاد و منتشو بکشین که براتون درست کنه...

۴) بعد از گواهینامه گرفتن به اصرار هم شده ماشین بگیرین و از خونه بزنین بیرون... مثل من تنبلی نکنین...

دو تا از دوست‌هام و دو تا پسرعموهام بعد از گواهینامه به زور از باباشون ماشین گرفتن و الان هم راننده شده‌ان، من با این که گواهینامه دارم ولی حوصله‌ام نمی‌گیره برم بیرون... الان جای فرمون و ترمز دستی رو یادم رفته...

۵) حتما بدنسازی برین و روزی نیم ساعت هم که شده نرمش کنین و بدویین و اگه شکم دارین لاغر کنین...

یکی از دوست‌هام می‌گفت بیا بریم بدن‌سازی باهاش نرفتم... الان پشیمونم... چون همه‌ی اطرافیانم دارن با دوست‌های خودشون می‌رن و فقط من نمی‌رم...

۶) حتما حتما شنا یاد بگیرین تا موقع استخر یا دریا رفتن با دوست‌هاتون شرمنده نشین و این لذت‌ها رو از دست بدین...

از همه مهمتر اگه وارد آب شدین لااقل توی ۲ متر غرق نشین!!!

۷) یه ورزش مثل فوتبال یا بسکتبال که هر جایی با کمترین امکانات بشه بازی کرد رو حرفه‌ای یاد بگیرین...

۸) این یکی خجالت‌آوره ولی خوب... در حد پنج دقیقه رقصیدن یاد بگیرین تا موقع عروسی فک و فامیل یا دوستانتون شرمنده و نیمکت‌نشین نشین و همه‌اش بقیه اصرار کنن که بیا وسط و وقتی هم که به اصرار رفتین ندونین چه کار کنین!...

۹) آشپزی یاد بگیرین... دو یا سه نوع غذای حاضری و یه غذای ساده مثل ماکارونی... هر چی بیشتر بهتر... اگه یه وقت مهمون داشتین و خونه کسی نبود بتونین یه چیزی جلوش بذارین! اگه یه جمعه کسی نبود از گرسنگی نمیرین!!!

۱۰) این مهارت جانبیه، ولی خیلی مفید و باکلاسه... نواختن یه ساز مثل پیانو یا گیتار یا ویولن رو یاد بگیرین... در صورتی که چند تا از موارد بالا رو یاد نداشته باشین می‌تونین این یکی رو به رخ همه بکشین!!!

لااقل با این مورد می‌تونین یکم کلاس بذارین!

۱۱) برای دوست‌هاتون زیاد خرج نکنین... با پول نمی‌شه دوست خرید... به خصوص در مواردی که طرف مقابل برای شما خرج نمی‌کنه...

الان یه دوستی دارم، با این که بارها بردمش بیرون و بهش شام دادم (من اصلا اهل منت گذاشتن نیستم، ولی ببینین چقدر زیاد بوده که دارم می‌گم «شام دادم بهش»)، به محض این که پول دستش می‌آد یا با بقیه‌ی دوست‌هاش قرار می‌ذاره می‌ره بیرون یا با دوست‌دخترش... یکی دیگه هست که با این که بارها براش خرج کردم، تا حالا هزار تومن واسه‌ام خرج نکرده... اگه مجبور باشه بهم پول می‌ده و حتی اگه زیر ۵ تومن هم باشه بهم زنگ می‌زنه می‌گه می‌آم از می‌گیرم... به این فکر کنین که باباتون صبح تا شب کار می‌کنه که شما این طوری پول خرج کنین؟ من بابت ۵-۶ سال گذشته شدیدا شرمنده‌ی بابام هستم...

۱۲) کروات زدن یاد بگیرین...

یه روز می‌فهمین چقدر مفید بوده... کار سختی هم نیست...

۱۳) سعی کنین همه‌ی کارهاتون رو خودتون انجام بدین... (تمیز کردن اتاق و شستن لباس و...)...

توی دعواهای خونوادگی سرتون منت گذاشته می‌شه که به جاست...

مهمترین نکته: توی ایران هنوز IT اونقدر بین مردم یا دوستان و فامیل‌های من جا نیافتاده (الان هیچکس معنی «من سایت فلان شرکت کله‌گنده رو دیفیس کردم» یا «از فلان سرور و از روی اطلاعات فلان سایت بک‌آپ گرفتم» رو دور و بر من نمی‌دونه) و سواد زبان هم اونقدر بالا و مهم نیست، شده از این دو تا بزنین و دنبال بقیه برین... خدا می‌دونه به خاطر فروم‌بازی و ویرایش ویکی‌پدیا چقدر از دوست‌هام شنیده‌ام که «بابا این کارها به چه دردی می‌خورن؟! ول کن فلان‌فلان شده‌ها رو!» من ۱۰ سال از عمرم رو صرف همین‌ها کردم و دارم می‌گم: اگه رشته‌اتون نیستن، به خاطرشون از چیزهای دیگه نزنین...

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

۱۳) سعی کنین همه‌ی کارهاتون رو خودتون انجام بدین... (تمیز کردن اتاق و شستن لباس و...)...

[/B]...

این جمله پیامبره (نقل به مضمون) کسی که کارهای خود را به دوش دیگری بیاندازد ملعون است.

میخوای آب بخوری، خودت برو دم یخچال. کنترل تلویزیونو میخوای خودت برو وردار. لامپو روشن کنن، خودت برو.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

یه نصیحت دوستانه برای شما عزیزان :

یکی یه چیز یا یه وسیله ای میخواد بخره اما به شما میگه شما بهتر میخری و وارد تری و به شما پول میده میگه شما برام جنسو بخر

این کارو به هیچ وجه نکنید ممکنه یک زمان اون چیز مشکلی پیدا کنه بگه شما رفتی خراب گرفتی

این برای من پیش اومده گفتم به شما هم بگم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •