یه سریاشون خیلی شبیهه .مثله هوگو ولی خب اکثرشون خیلی فرق دارن.
یه سریاشون خیلی شبیهه .مثله هوگو ولی خب اکثرشون خیلی فرق دارن.
امروز رفتم رانگلر دوباره تست کردم.دقیقا با فوتوریتی مردونه یکیه.
آزارو کروم هم تست کردم خیلی شبیه سی کی 1 هست.فقط موندگاری نداره.
بلو شنل هم تست کردم.اونم خوبه ولی این قیمت بالاست.اگه 70 بود میگرفتمش.
کارن پورهوم رو تست کردم دوباره.بوش باکلاسه ولی بیشتر برای سنهایه بالا خوبه.ملایمه
کنزو لئوپار رو تست کردم که بازم نسبتا خوشم اومد.اگه 40 تومن بود حتما میگرفتمش.
باربری بیت رو تست کردم خوشم نیامد.
متال فریم اسمت وسون رو تست کردم اونم خوشم نیامد.
هیپنوز هم تست کردم خوب بود ولی قیمتش بالا بود.
the one gentelman هم تست کردم خوشم نیامد.معمولیش بهتره.
چند تا دیگه هم تست کردم ولی یادم نمیاد .پیر شدیم رفت![]()
Last edited by cyber861; 03-11-2011 at 14:30.
این رانگلر لینکی داره ؟ عکس ؟
از چه برندی هست ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام رفقا چند تا سوال داشتم :
یکی اینکه من قبلا گوچی بای گوچی پور هوم داشتم از اون بوی توتونی که داشت واقعا لذت میبردم . البته یه تندی ملایم داشت ضمن اینکه توی ترکیباتش گل یاس هم ذکر شد و همینا بوش رو فوق العاده واسه من جذاب میکرد . الان میخوام ببینم بین ادکلنهای ارزون قیمت کدوما بوی توتون میدند ؟
البته توی وبلاگ پرفیوم نیوز به ادکلن memories زنونه اشاره کرده بود که بوی توتون میده و توی همین تاپیک هم cyber861 عزیز گفته بود کوبیسم زنونه بوی توتون میده . حالا ممنون میشم اگه سایر ادکلنها رو هم تست کردید یکی بهم معرفی کنید .
سوال دومم اینه که بهترین تولیدات شرکت امپر کدوما هستند ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
من لئوپار و داشتم قبلا بوی خوبی داره فقط بعد یه مدت من ازش خسته شدم باهاش باید دوش بگیری تا یه
بویی بده ولی واسه من خوب بود بازم
اون شنل به نظر من هم گرونه (البته بوی خوبی داره) همون گیم دیدیدوف اگه ترش بشه و یه نمور تند میشه
بلو (البته فقط همون اولش که زدی)
علی جان اون رانگلر قیمتش تو ایران چند قیمت کردی ؟ بوی الکل میده یا نه؟
اون لئوپار خیلی ملایمه.برای تیریپ لاو(من تو من)خوبه.
رانگلر اراک 34 قیمت دارم 100 میل.والا نذاشت تست کنم.فقط درشو بو کردم که بویه الکل نیمداد.
رانگلر قبلا فکر کنم شلوار جین هم میزده.حالا نمیدونم همونه یا نه؟ولی یه برنده آمریکایی هست و ادکلنه هم
زده USA
اگه میدونستم موندگاریش خوبه قطعا امروز خریده بودمش.![]()
Qubism
Courage
Memories
Presidente
Legend
Invitation
Voyager
Traveler
بقیه شون از نظر من به درد نمیخورن هر کاریشو میخوای تست کنی از میون همین کارا تست کن
در ضمن اون 2 تای آخری یعنی Traveler و Voyager همون جوری که دوست داری قشنگ به سبک کاملا مردونه بوی توتون میدن و و پیرهنت یه بویی میده که انگار سیگار مارلبرو مدیوم کشیدی
کسی این ادکلن(TOM FORD GREY VETIVER FOR MEN) رو تست کرده ؟
اگه جوابتون بله هست لطفا یه توضیحی بدین چون میخوام بخرمش ولی کسی رو نمیشناسم ازش تست بده
من یه سمپل ازش دارم که فقط یه بار وقت کردم تست بکنم...صبر کن شما من توی این یکی دو روزه دوباره خوب تستش میکنم و نظرم رو میگم...
بار اول که تست کردم چون چند تا عطر دیگه قبلش تست شده بود درست نوت هاش رو نتونستم تشخیص بدم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)