Squad list for Arsenal: Valdés, Pinto, Adriano, Alves, Piqué, Maxwell, Milito, Abidal, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Keita, Messi, Bojan, Afellay, Pedro, Villa, Mascherano and Thiago
Left: Carles Puyol, Jeffren Suarez
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
February 15, 2011
لاپورتا: در تابستان ویا را به فابرگاس ترجیح دادیم
رییس سابق بارسلونا گفته او بود که تصمیم گرفت بارسلونا داوید ویا را به جای سسک فابرگاس بخرد.
سایت گل – خوان لاپورتا، رییس سابق بارسلونا گفته او بود که تصمیم گرفت داوید ویا را به جای سسک فابرگاس از آرسنال در پایان فصل گذشته خریداری کند.
آبی و اناری پوشان «ال گواخه» را با قیمت 40 میلیون یورو، پیش از جام جهانی خریدند، و هرچند در طول تابستان خبرهای زیادی از فابرگاس و بارسلونا شنیده شد، اما این انتقال روی نداد.
لاپورتا گفته باشگاه پیشنهادی رسمی ارائه نکرد و ویا هدف اصلی آنها بود: «سسک را نمیخواستیم بخریم. در آن هنگام ترجیح دادم ویا را بخریم. به نظر ما سسک بازیکن بزرگی است و دوست دارم که با همان شرایطی که پیکه از منچستریونایتد برگشت، او هم به بارسلونا بازگردد.
اتفاقی که در آن زمان افتاد این بود که میخواستیم روی ویا پیش از جام جهانی سرمایهگذاری کنیم. ممکن بود او تورنمنت بدی داشته باشد اما جام جهانی خوبی را پشت سر گذاشت. سال پیشتر تلاش کرده بودیم او را بخریم ولی والنسیا مبلغ زیادی از ما درخواست میکرد.
خرید سسک ضروری نبود. ما چابی، اینیستا، بوسکتس و کیتا را داریم.»
کد:
By Ghazal ziari
2011/2/15
داوید ویا: خوش شانس بودم که بارسلونا به موقع من را خرید
مهاجم سابق والنسیا معتقد است اطمینان از آینده اش موجب شد تا بازی های خوبی در زمین به نمایش بگذارد
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسلونا گفت از زمان حضورش در نوکمپ در تابستان گذشته به خوبی در این باشگاه جا افتاده است و معتقد است اطمینان از آینده اش موجب شد تا بازی های خوبی در زمین به نمایش بگذارد.
او در گفتگو با ایندیپندنت گفت: "شایعات بود که قرار است من به انگلیس بروم. مطمئنا شما در زمین کار خودتان را انجام می دهید اما اینکه از وضعیت آینده تان اطلاع داشته باشید و همه چیز آرام باشد، انگیزه بیشتری به شما در زمین می دهد.
بسیار خوش شانس بودم زمانی که والنسیا گزینه دیگری به جز فروش من نداشت، بارسلونا به موقع آماده بود تا من را بخرد.
من دوست داشتم اینجا بازی کنم و خوش شانس بودم که آنها می خواستند تا من جزئی از تیم شان باشم و آماده بودند تا پول زیادی برای به دست آوردن من خرج کنند."
ویا همچنین عملکرد تاتنهام در لیگ قهرمانان را مورد ستایش قرار داد و گفت: "آنها پیش از این در این رقابت های حضور نداشتند و عدم تجربه یک فاکتور منفی برای آنها بود اما بازی های فوق العاده ای به نمایش گذاشتند و توانستند به عنوان تیم اول صعود کنند. نمی توان گفت آنها شگفتی ساز شده اند زیرا اگر به ترکیب آنها نگاه کنید، بازیکنان بزرگ زیادی در ترکیب شان خواهید دید."
کد:
By Behnam Jafarzadeh
2011/2/15