از سامسونگ Galaxy S2 از اچ تی سی هم One S هست که کارت حافظه نمیخوره همون S2 بهترین گزینه هست با اینکه 2 سال گذشته از عرضه اش هنوز هم واسه خودش تو رنج قیمت خودش غولیه.
از سامسونگ Galaxy S2 از اچ تی سی هم One S هست که کارت حافظه نمیخوره همون S2 بهترین گزینه هست با اینکه 2 سال گذشته از عرضه اش هنوز هم واسه خودش تو رنج قیمت خودش غولیه.
دوستان پردازنده های media tek چطور هستن؟ برای خرید گوشی داشتن پردازنده های media tek بهتره یا qualqomm ؟
با توجه به نیاز شما و محدوده قیمتی که گفتین بهترین گزینه ها T و TX سونی هست
SoC های مدیاتک ما که هرچی دیدیم توی گوشی های ۳ تا ۱۰۰ تومن سر اذان یکی اشانتیون چینی که البته اینجا شرکتی مثل جی ال ایکس خدا تومن میندازه به ملت استفاده شده در حالی که سری Snapdragon سری مطرحی هستند. انتخاب هاتون چیه؟!
بین huawei G600 و ال جیprada و glx g4 موندم.جی ال ایکس با اون چیزایی که مدنظرمه بیشتر میخونه ولی نمیدونم چطور گوشی هست؟
دوستان من الان اکسپریا اس دارم .
میخام دو سه هفته دیگه بفروشمش و فکر کنم 850 تا 900 بتونم بفروشم . اگه حدوده 500 بزارم روش پیشنهادتون چه گوشی هست که بخرم ؟ میخام نسبت به اکسپریا اس تغییر زیاد داشته باشه .
خودم نظرم روی گلکسی گرند هست . خوبه به نظرتون ؟
من میگم xperia v بگیر
*ضد ابه
*پردازنده 1.5 گیگاهرتزی s4 کریت داره که سرعتش از 4 هسته ای گلکسی اس 3 قوی تره
*adreno 225 و
*صفحه نمایش 4.3 اینچی hd با bravia 2 کیفیت صفحش فوق العادست
*بلوتوث 4
*دوربین 13 مگا با سنسور exmore rs و قابلیت hdr
*اندروید 4.1 هم اومده براش
قیمت 1و 580
خیلی کم داری میدی. ضرر میکنی. مگه اینکه زدگی اینا داشته باشه گوشیت.
من بهتون LG Optimus L9 رو بیشتر از همه اینها توصیه میکنم در درجه دوم هم Samsung Galaxy S Advance. البته بین اینهایی که گفتید هواوی از همه بهتره.
من توصیه میکنم کمی بیشتر پول بگذارید و یک گلکسی اس3 بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید! من گلکسی گرند رو توصیه نمیکنم! کیفیت صفحه اش تعریفی نداره، توی سامسونگ بهتون گلکسی نوت (خودم دارم و به شدت راضیم)، گلکسی اس2 و گلکسی اس3 رو توصیه میکنم. اما با توجه به بودجه تون اگر گلکسی اس2 رو پسند نمیکنید LG Optimus 4X HD یکی از بهترین گزینه هاست، اصلاً گرند رو بگیرید بعداً پشیمون میشید چون صفحه اش اصلاً خوب نیست (تراکم پیکسلش زیر 200 هست!) اما جدا از اینها گلکسی نوت اگر پولتون برسد بهترینه من خودم که خیلی راضیم، آپدیت اندروید 4.1 هم جدیداً واسه نوت و اس2 اومده و اندروید 4.2 هم واسشون تضمین شده.
Last edited by Faramarz-1; 27-03-2013 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)