یا پایین و عقبو بزن بعد تگ کن
یا پایین جلو
یا پایین و عقبو بزن بعد تگ کن
یا پایین جلو
شما اول یک کومبوی اون دونفر رو یکی یکی یاد بگیر و بعد باهم بزن اون وقت می تون ی50 یا 70 درصد جونش رو ببری.
خیلی سخته. در ضمن همش یادم میره که فلانی با چی شروع میشه و ...![]()
خدا رو شکر بازی واسه pc هم اومد،برین حالشو ببرین که بهترین فایتینگ تاریخه تا حالا...
با گیمپد ایکس باکس زیاد نمیچسبید بازی!خوبی pc اینه که با هر جور گیمپدی میشه بازیش کرد...![]()
خوب شما اول دو نفر رو برای بازیکن همیشگیت انتخاب کنو کومبوشونو حفظ کن.شاید کمی ساخت باشه ولی با تمرین یاد میگیری.بعد تو تگتیم باهم بزن.![]()
سگ تو روحشون عجب بازی باحالی ساختن
اقا فقط یه سوال تو موولیست برای کمبو ها بعضی دکمه هاش بینش + داره . مثلا سمت چپ سمت راست+اسپیس . اینو چطوری باید بزنم؟
اول چپ رو میزنی بعد راست و اسپیس رو همزمان میزنی![]()
سلام من اول که این بازی رو نصب کردم با مشکل کندی رو به رو بودم و خیلی کارها انجام دادم چند روز پیش سیستممو با انتی ویروس trust port یه ویروس یابی کامل انجام دادم و بعد از اون دیگه هیچ کندی تو بازی ندارم ولی یه مشکلی که برام پیش اومده اینه که یه سری دکمه های دسته بازی رو یه سریشو جا به جا کردم بعد خواستم به حالت وال برگردونم ولی اصلا سیو نمیشه و بازم مثل قبل میشه باید چکار کنم؟
ینی شما دوستان، همگی بازیو دانلود کردید!!!
کسی سایت معتبری واسه خرید اینترنتی نداره؟
سایتی که بازی و dvdهاس مشکل نداشته باشه؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
من خریدم.
بازیای سایتا در قالب سه تا دی وی دیه ولی تو بازار همونو تو دو تا دیویدی میدن با کمتر از نصف قیمت اینترنتی. به نظرم از بیرون خودت بخری بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)