اقا من پترن گوشیم یادم رفته راهی بغیر از فکتوری ریست نیست که درست شه؟؟؟
اقا من پترن گوشیم یادم رفته راهی بغیر از فکتوری ریست نیست که درست شه؟؟؟
چه در پشت قشنگیه، اگه تونستی پیدا کنی یه خبرم با ما میدی داداش
دوستان اگه من لیبل محافظ صفحه نمایشمو بکنم امکان داره روی صفحه نمایش یا همون ال سی دی گوشیم خش بیوفته، آخه شنیدم صفحه نمایش Defy ضد خشه.
ضد خشه ولي امكان خش افتادنش وجود داره يكي از بچه ها تو فروم ديگه گوشيش به لبه ميز كشيده شد و خش افتاد ولي احتمالش خيلي كمه و به ندرت اين اتفاق ميافته...
درود.
آره گوشی من اینطوری شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
خوب اگه اینطوری که شما میگید باشه که اگه محافظم داشته باشه به لبه میز گیر کنه بازم خش میوفته روش، منظورم اینه که اگه موقع کار کردن ناخنت بهش بخوره بازم امکان داره خش بیفته یا نه؟
نه اصلا خش نمیوفته خیالت راهت اصلا نیازی به محافظ نداره من که تا الان بعد پنج ماه مشکلی ندیدم نه با ناخون خش نمیفته
محافظ LCD گوشیمو کندم، امیدوارم خش نیوفته.![]()
سلام خدمت دوستان من این گوشیرو خریدم و واقعا ازش خوشم میاد ولی ورژن آندرویدش پایینه خواستم ببینم چطور آپدیت رسمیشو ارتقا بدم در ضمن میخوام زبان فارسیشم سالم بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن سرعت اینترنتم هم حدود 50 کیلو بایته خواستم ببینم واسه آپدیت مشکلی نداشته باشه و در ضمن اینو بگم که من تو موبایل فروشی کار میکنم و تمام گوشیارو دستم گرفتم ولی انتخابم موتورولا دفی بوده چون یه چیزه دیگست یه سوال دیگه هم داشتم من نمیتونم با گوشیم آهنگ بلوتوث کنم چرا؟
Last edited by adook; 21-08-2011 at 22:44.
از اینجا کسی میدونه موتورولا دفی کدام نوع بازی ها رو میخونه
آخه مدل cpuش TIAMO هستش و تو سایت ها یا ورژن snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex از دوستان اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)