عطا چجوری پارتیشن بندیش کنم؟
میخوام دو-سه تا درایوش کنم
عطا چجوری پارتیشن بندیش کنم؟
میخوام دو-سه تا درایوش کنم
به نظر من ساده ترین ابزار برای پارتیشن بندی کردن هارد اکسترنال بدون حذف اطلاعات (همون نرم افزار) استفاده از ابزاری به نام shrink موجود در برنامه disk management موجود در ویندوز هست .
برای فراخوانی این نرم افزار دستور diskmgmt.msc رو در run وارد کنین و الباقی آموزش شرینک کردن رو در پست زیر دنبال کنید.
فقط از اون نرم افزارها یه کپی تو هارد سیستمتان داشته باشید که اگر خرابکاری کردین پشیمون نشید
سوالی بود در خدمتم !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عطا عزیز یه سوال دیگه:
با چه فرمتی بهتره درایو بندیش کنم:fat یا ntfs ؟
اگر برای لپتاپ یا pc میخوای استفاده کنی NTFS بهتره . اما اگر بخوای برای ----- یا TV استفاده کنی باید دفترچه راهنمای اونها رو بخونی ببینی چه فرمتی رو ساپورت میکنن .
عطا در برنامه ای که اجرا کردم اون گزینه shrink volume رو نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی رو دیگه نمیدونم !!!!
احتمالا مجبور بشی که یه نرم افزار دیگه ای رو امتحان کنی !!!
مثلا نرم افزار پارتیشن بندی acronis disk director suite home
ممنون دوست عزیز از توجه شما
میدونید قیمت تقریبی این مدل که فرمودید، چقدر هست؟
سلام
راستشو بخواین ندارم،دیروز رفتم مرکز کامپیوتر ایران و بازار رضا بیشتر در مورد 1ترا سیگیت و 750 وسترن سوال میکردم،البته خیلی کم در مورد 750 سیگیت سوال کردم که نداشتند(شاید از 2-3تا مغازه بیشتر سیگیت 750 رو نپرسیدم)
![]()
ببخشید، چند تا سئوال داشتم:
1- شرمنده فضولی میکنم، میشه بپرسم چرا به جای 750 سیگیت، در مورد 750 وسترن سئوال میکردید؟ چون نایاب بوده، دنبالش نبودید؟
2- قیمت 750 وسترن چقدر بود؟ من تو سایت PersianTools ، قیمتش رو 107 دیدم.
3- و سئوال آخر هم اینکه قیمت های "ایران" کمتر از "رضا" هست؟ درسته؟
![]()
خواهش میکنم
1.نه،به خاطر اینکه دنبال هارد یک ترا بودم و چون وسترن 1ترا 140 بود از فکرش اومدم بیرون
چندتا قیمت وسترن 750 گرفتم و چندتا 1ترا سیگیت،بعد دیگه سیگیت گرفتم
البته ناگفته نماند که سیگیت 750 هم خیلی خیلی کم بود...
750.2 وسترن=96(گارانتی سازگار)(این مغازه وقتی از درب "ایران" بری داخل میشه سمت چپ،زیاد هم هارد داشت(رایان پرداز بود)...قیمتاش خوب بود مثل اینکه
3.شاید 4-5 تفاوت داشته باشن...اگر هم بخواین هر دو پاساژ رو بگردین 2ساعت هم وقت نمیبره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)