اگر کارت علاقه مندی ها رو بگیرین، موقع انتخاب رشته می تونین رشته های پیام نور و غیرانتفاعی رو هم توی فرم وارد بکنید و کنکور دیگه ای هم لازم نیست.
اگر کارت علاقه مندی ها رو بگیرین، موقع انتخاب رشته می تونین رشته های پیام نور و غیرانتفاعی رو هم توی فرم وارد بکنید و کنکور دیگه ای هم لازم نیست.
حسابان عوض شده . حسابان جديد بخواي بگيري به دردت نميخوره
حسابان قديم نشرالگو رو اگه بتوني گيربياري خيلي خوبه . اگه نتونستي گيربياري يه پ.خ بزن كه بهت بگم چطوري تهيش كني
يه حسابان ديگه هم مبتكران داره كه محمصود نصيري نوشته ولي اونم مثل عباس اميدوار فقط تشريحيه تقريبا
بهترين كتابي كه در دنيا نوشته شده براي حسايان قديم كه به در د كنكور هم بخوره همين نشرالگو هست كه كلي از مطالبش مربوط به راه هاي ميان بر و ... هست و كلي هم تست داره و به صورت موضوعي تفكيك شده و خيلي عاليه
دوستان یه سوال به نظرتون فیزیک پ 1 اخیلی سبز از پ 1 رمزینه بهتره؟
والا من که رمزینه گرفتم ولی بعدا پشیمون شدم خیلی فرمول نوشته ولی خیلی سبز رو ندیدم
من که این جور میخونم و نتیجه میگیرم.اول کتاب درسی با تمام مثال هاش بعدا دوسالانه و بعدش هم تست گاج
به جای این که این همه کار انجام بدی یه کتاب فار بگیر ، حله .
کلا کتاب فیزیک پیش دانشگاهی خیلی سبز رو پیشنهاد نمی کنم
خیلی به حاشیه رفته و سردرگم می کنه بیشتر
این مشکلی هست که بسیاری از دوستام داشتن با این کتاب
دوستان این خبرو دیشب دادن چند ساعت مانده به پایان ثبت نام جمعیتو نگاه کنید:!!!!
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به پایان مهلت ثبت نام کنکور سراسری سال 1390 تا ساعت 24 امروز چهارشنبه اول دی ماه گفت: مهلت ثبت نام امشب به پایان می رسد و تمدید نخواهد شد. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ثبت نام برای شرکت در آزمون سراسری سال 90 منحصراً به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان تنها تا ساعت 24 امروز چهارشنبه 2 دی ماه فرصت دارند در آزمون ثبت نام کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: تاکنون 880 هزار نفر در کنکور سراسری سال 90 ثبت نام کرده اند و در حال حاضر نیز ثبت نام ادامه دارد که به این تعداد اضافه می شود.
خواهش می کنم یکی بیاد تاپیکی که زدم واسه امتحانات جبرانی رو جواب بده :( یعنی هیچکس نمیدونه؟
فکر کنم امسال رکورد بزنه
سال پیش فکرکنم یک میلیون و دویست هزار نفر بودند....امسال تا اینجا که تعداد کمتره..نمیدونم..سیاهی لشگر زیاده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)