تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 449 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

ميشه تنظيمات اتوماتيك Comodo Internet Security رو بزاريد.

همه كاربرا كه به صورت حرفه‌اي عمل نمي‌كنند و بعضي‌ها هم از همه چيز سر در نمي‌آورند.

با توجه به اخطارهايي كه اين آنتي ويروس موقع اجراي نرم افزارها و برنامه‌ها مي‌ده اگه بشه به صورت اتوماتيك پاسخ تمامي سوالات رو بده خيلي عالي ميشه.

يعني هيچ گونه سوالي در مورد فايلها انجام نده.

شاد باشيد

2. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همه كاربرا كه به صورت حرفه‌اي عمل نمي‌كنند و بعضي‌ها هم از همه چيز سر در نمي‌آورند.

با توجه به اخطارهايي كه اين آنتي ويروس موقع اجراي نرم افزارها و برنامه‌ها مي‌ده اگه بشه به صورت اتوماتيك پاسخ تمامي سوالات رو بده خيلي عالي ميشه.

شاد باشيد
    :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

شاد باشيد
    دوست عزیز

شما باز با قرار دادن این تنظیمات که جناب wordship لینکش را گذاشتن...باز کومودو از شما سوالاتی را میکنه که باید بهش پاسخ بدید.

سوییتی که گزینه HIPS داره..سوالاتی از کاربرش میپرسه که کومودو هم از این قاعده مستثنا نیست.

مثلا شما یک فایل ناشناخته را اجرا میکین که..کومودو نمیشناسه و میخواد به ریجستری حمله کنه =======> میاد از شما سوال میکنه که بلاکش کنم یا نه اجازه دسترسی بدم که شما با اشنایی که نسبت به برنامه دارید باید تصمیم بگیرید !
    یا برنامه میخواد به اینترنت وصل بشه که کومودو از شما سوال میکنه ..بگذارم وصل بشه یا بلاکش کنم.

شاید اولش یکم سخت باشه ولی کم کم به سوالتش عادت میکنید و مانند یک حرفه ای بهش پاسخ میدید..

همه که از اول به سوالات کومودو درست پاسخ نمیدن که !!

گاهی وقتا شاید اشتباه کنن و وقتی که متوجه شدن اشتباه کردن..دفعه بعد که همچین سوالی ازش شد..بهترین گزینه را انتخاب میکنه تا به مشکلی برنخوره.

اگر سوالی پرسید که نتونستی پاسخ بدی در انجمن بگو تا دوستان کمکت کنن..اکر سوالی پرسید که متنش را نتونستی خوب متوجه بشی در دیکشنری بنویس تا معنیش را متوجه بشی ...فکر نکنم عزیز زیاد هم مشکل باشه ؟

هیچ جای ترس و واهمه ای هم نداره.

شاد باشی.
    Last edited by Karkas20; 01-05-2011 at 22:00.

6. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

دوست عزیز

شما باز با قرار دادن این تنظیمات که جناب wordship لینکش را گذاشتن...باز کومودو از شما سوالاتی را میکنه که باید بهش پاسخ بدید.

سوییتی که گزینه HIPS داره..سوالاتی از کاربرش میپرسه که کومودو هم از این قاعده مستثنا نیست.

مثلا شما یک فایل ناشناخته را اجرا میکین که..کومودو نمیشناسه و میخواد به ریجستری حمله کنه =======> میاد از شما سوال میکنه که بلاکش کنم یا نه اجازه دسترسی بدم که شما با اشنایی که نسبت به برنامه دارید باید تصمیم بگیرید !
    یا برنامه میخواد به اینترنت وصل بشه که کومودو از شما سوال میکنه ..بگذارم وصل بشه یا بلاکش کنم.

شاید اولش یکم سخت باشه ولی کم کم به سوالتش عادت میکنید و مانند یک حرفه ای بهش پاسخ میدید..

همه که از اول به سوالات کومودو درست پاسخ نمیدن که !!

گاهی وقتا شاید اشتباه کنن و وقتی که متوجه شدن اشتباه کردن..دفعه بعد که همچین سوالی ازش شد..بهترین گزینه را انتخاب میکنه تا به مشکلی برنخوره.

اگر سوالی پرسید که نتونستی پاسخ بدی در انجمن بگو تا دوستان کمکت کنن..اکر سوالی پرسید که متنش را نتونستی خوب متوجه بشی در دیکشنری بنویس تا معنیش را متوجه بشی ...فکر نکنم عزیز زیاد هم مشکل باشه ؟

هیچ جای ترس و واهمه ای هم نداره.

شاد باشی.
    با تشكر از بابت پاسختون

من خودم به نوعي مشكل ندارم.

بيشتر براي كسايي مي‌خوام كه زياد با اصطلاحات و كامپيوتر آشنا نيستند.

براي همين چنين سوالي رو كردم.

شاد باشيد

داره خودمونی میشه homayooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض comodo

سلام دوستان میشه بگید در مقابل این درخواست باید چه گزینه ای رو بزنم
    من تازه ویندو ز عوض کردم ویروس هم نداشتم.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز

البته اگر قسمت گذاشتن پسورد را آنطوری که مهران فرمود انجام بدهید کومودو دیگه هیچ سوالی نمیپرسه چه آنتی ویروسش ،چه فایروالش ،چه +D ؛ بلکه برای آنتی ویروسش قرنطینه میکنه مخرب را، و برای سوالهای فایروال و +D هم سوال نمیپرسه ، بلکه همه سوالهایی را که قراره بپرسه را خودش بلاک میکنه.(این تنظیم شاید برای جایی خوب باشه و برای جایی هم خوب نباشه!!)

درسته ،hips یعنی سوال و جواب، ولی کومودو با داشتن اوتوسندباکس باعث شده بخش +D خیلی کم سوال بپرسه.(حداکثر قدرت با کمترین سوالات)

در مورد فایروال هم، بالاخره شما باید به 4 تا سوال جواب بدین یا نه!! طبیعیه،،ضمنا میتونین موقع جواب دادن تیک Remember my answer را بزنید تا دیگه اون سوالو نپرسه.و میتونین جهت کمتر کردن سوالات فایروال :

Alert Frequency Level را روی Medium یا روی Low بگذارید.(زیاد خطری هم نداره)

10. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگید در مقابل این درخواست باید چه گزینه ای رو بزنم
    من تازه ویندو ز عوض کردم ویروس هم نداشتم.
    سلام دوست عزیز

ربطی به ویروس نداره.

اون عکس یعنی قراره یک Inbound Connection ایجاد بشه(یعنی از بیرون -کلاینت یا سرور- میخوان به OS وصل بشن).شما هم اگه به سالم بودن این ارتباط مطمئن نیستی باید بلاک بکنی.بهتره در تنظیمان فایروال شما گزینه :

Block all incoming connections and make my ports stealth for everyone
    را انتخاب بکنید.

==
    31.56.200.56 Server Details

IP address:31.56.200.56

Server Location: Iran, Islamic Republic of

ISP: Aria Rasana Tadbir

12. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آخرین ورژن کومودو چنده وآیا اینکه من که ورژن کمودو رو7ماه پیش دانلود و نصب کردم و هر روز هم آپدیت میکنم آیا نیازی هست ورژن جدید رو دانلود کنم ؟ ممنون

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آخرین ورژن کومودو چنده وآیا اینکه من که ورژن کمودو رو7ماه پیش دانلود و نصب کردم و هر روز هم آپدیت میکنم آیا نیازی هست ورژن جدید رو دانلود کنم ؟ ممنون
    سلام

فعلا آخرین ورژن اینه: Version 5.3.181415.1237

آپدیت کومودو شامل بروزرسانی لیست سیاه و سفید میشه.اگر شما برنامه را هم آپدیت میکنید الان ورژن شما باید همانی باشد که نوشتم.(البته تغییر زیادی هم نکرده)باید منتظر V5.4 باشیم.

15. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام تو کمودو اینترنت سکوریتی جدید با نسخه 5.3 یه امکان جدیدی اضافه شده بنام : Geek Buddy

میشه بگید این چیه ؟

Last edited by iran2008; 05-05-2011 at 15:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •