کلا شب و روز روشنه و دان میزنه
این که چیزی نیست حدود دو سال یه صورت شرکتی برای یکی از بانک ها کار میکردم
اونجا 600کیلو بایت فیکس سرعت دان بودش
از بیکاری مینشستم لاست 720 اورجینال کالکشن دان میکردم
کلا شب و روز روشنه و دان میزنه
این که چیزی نیست حدود دو سال یه صورت شرکتی برای یکی از بانک ها کار میکردم
اونجا 600کیلو بایت فیکس سرعت دان بودش
از بیکاری مینشستم لاست 720 اورجینال کالکشن دان میکردم
خود سرویس دهنده که در دسترس نیست
2حالت داره
1-اگه سیم تلفن قطع شه این پیغام رو میده(بعضی وقتا هم timed out)
2-دیروز که وضعیت نت خراب بود این پیغام رو واسه منم میداد بعضی وقتا...از مخابرات بودش
اینترنت ملی تا یه ماه آینده طبق خبرگذاری یاهو در ایران راه اندازی میشه فقط امیدوارم که این موضوع باعث کاهش سرعت در ارتباط با خارج از ایران نشه
نظرات کاربران ایرانی در این مورد در لینک زیر خیلی جالبه حتما ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این مشکل رو دارن
از چند تا از دوستامم که مخابرات دارن پرسیدم دقیقا همون ساعتایی که این مشکل برا من پیش میاد برا اونا هم پیش میاد
دیشب 16 که وضعیت افتضاح بود از ساعت 11 قطع شد 1 وصل شد سرعت دانلود سیرویس 1 مگ بنده به زور به 20 میرسید![]()
__________________________________________________ ____________وزیر ارتباطات در حاشیه نشست هماندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایشهای بین المللی سازمان صدا و سیما، در خصوص شبکه اینترنت ملی گفته است: "طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.”
رضا تقی پور ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاههای دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده میکنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده میکنند.
وی افزود: تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمیشد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.
وی در ادامه گفت: هماکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) میتوانند برای اخذ این سرویس به مخابرات استانی مراجعه نمایند.
وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکتهای ارائه دهند سرویسهای اینترنت تنها میتوانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
به گفته وی این شبکه طبق پیش بینیها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید. تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویسهای متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار میگیرد.
به گزارش انتخاب، همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق مییابد. وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیتهای آن دانست.
تا حالا گفته میشد هر دو در کنار هم
حالا این به جای ...
من الان دارم فک می کنم که اگه این اتفاق بیافته آیا سایتی هست که باز بمونه؟
تعداد سایتایی که سرور داخلی دارن به تعداد انگشتای دست میرسه؟
راستی قیمت سرور داخلی چطوریه؟
Last edited by arsenalfan; 06-04-2012 at 12:43.
خدا رو شکر که تا امروز وعده های مسئولین با تاخیر چند ساله محقق شده !!!!!!!!!!!!
انشاءالله در این رابطه هم تاخیر شامل حال وعد وعید آقایون خواهد بود.........
حالا فقط داشته باشین که چه سریع و با نظم انجامش میدن.
حالا ببین
من رفتم دفترخدمات ارتباطی توی الهیه میگه سرعت بالای 256 نمیدیم . با 30 کیلوبایت سرعت دانلود حالمونو گرفتن . راستی اگه از طریق سایت اینترنت مخابرات ( همون که میزان مصرفی مون رو ازش میگیریم ) شارژ کنم بالای 256 هم داره توی گزینه ها ، اگه شارژ کنم بالای 256 میدن ؟ یا پولم هاپولی میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)