تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 311 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

امین جان ببخشید روی نقدت نقد میارم.
    ولی فکر نمی کنی نمره ی 10 رو باید وقتی بدی که همه چیز کامل باشه ؟
    Career Mode بازی که ضعیف و تا حدی دور از واقعیته ( دلایلشو قبلا گفتم و این حرف من تنها نیست شما نقد سایت های معتبرم بخونی معایبشو نوشتن )
    تازه مود هایی مثل UEFA Champions league یا Euro league یا همین libertadores که امسال Konami وارد کرده هم تو بازی نیست .
    حالا 10 به نظرت یکم زیاد نیست ؟
    البته میدونم به من ربطی نداره این نقد شماست و مختاری هر جور که می خوای نقد کنی و من فقط خواستم تذکر بدم .
    بار ها این نکته رو گفتم در یک بازی کامپیوتری نمره 10 نشان بی نقص بودن بازی نیست . نشان از پیشرفت ، رفع مشکلات و .. هست .
    +
    شما مشکلاتی که تابحال به بخش کریر مد گرفتید رو بنده به هیچ وجه منطقی نمی دونم . امسال این بخش به واقعیت نزدیک تر شده .

علاقه شما به فیفا واقعا مثال زدنیه!!!
    و البته تنفرتون از PES!
    کاش یک تاپیک باز میکردید برای مقایسه این دوبازی ... اینجوری بار این تاپیک کم شده و علاقه دوستان به کل کل باعث اسپم های زیادی شده!
    معذرت می خوام !!! اطلاع نداشتم گزاشتن نمره های یک بازی اسپم و نشون از علاقه بیش از حد به یه بازیه ! ! دفعه بعدی سعی می کنم برای اینکه جانب عدالت رعایت بشه به دوستان منتقد بگم نمرات بهتری به PES بدن من شرمنده شما نشم !!!
    Last edited by amin 2010; 07-10-2010 at 15:34.

2. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

VS

خوب نمرات امروز رو هم بررسی کنیم .

نسخه کنسول ها

PES بالاخره تونست رکورد بزنه و از نسخه قبلی هم از نظر امتیازی پایین تر بره !!. میشد با افزایش تعداد نقد ها این رو حدس زد . نمره بازی به 77 رسیده .
    FIFA همچنان نمرش ثابت 89 هست .

نسخه PC

نقد های این نسخه فعلا کم هست . FIFA از 6 نقد نمره 82 رو گرفته .
    نمره های PES هنوز نیومدن !(چون بازی هنوز رسمی منتشر نشده )
    نسخه قبلی PES در PC هم مانند کنسول ها نمره 78 رو کسب کرده بود

4. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قبل اینکه وارد منجر می شدی باید ادیت می کردی دیگه دیر شده بعد از ادیت کردن باید New manager باز کنی قبلشم سیو کنی تغییرات رو
    سلام منم قبلش edit میکنم بعد میرم
    New manager باز میکنم باز هم مثل قبل منظورت از سیو کن قبلش چیه منم سیو میکنم مگه برای سیوش باید چیکار کرد اگه میشه راهنمایی کنین ایا شما مطمئنین دقیقا

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من چند صفحه قبل این سوالمو مطرح کردم اما جواب نگرفتم
    امیدوارم با این پستم به جواب برسم
    من نسخه Play3 رو بازی میکنم.
    چطوری میتونم Auto Save بازی رو ور دارم؟
    بچه ها من به اسپم علاقه ی زیادی ندارم ولی تورو خدا یکی هم به ما محل بزاره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بچه ها من به اسپم علاقه ی زیادی ندارم ولی تورو خدا یکی هم به ما محل بزاره
    نمیشه این سیو اتوماتیک رو خاموش کرد گویا
    منکه هرچی گشتم نبود

8. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیشه این سیو اتوماتیک رو خاموش کرد گویا
    منکه هرچی گشتم نبود
    آره منم گشتم نبود. حالا به نظر من این حالت خوب شده قبلا که اتو سیو نبود, بعد ه یک بازی اگر میباختیم وسوسه میشدیم که دوباره سیو قبلی رو لود کنیم و دوباره بازی کنیم

10. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آره منم گشتم نبود. حالا به نظر من این حالت خوب شده قبلا که اتو سیو نبود, بعد ه یک بازی اگر میباختیم وسوسه میشدیم که دوباره سیو قبلی رو لود کنیم و دوباره بازی کنیم
    الان مجبوریم یهو دستگاه رو خاموش کنیم !!دی: یه بار با چلسی بازی کردم باختم !! جو گیر شدم پریدم دستگاه رو دقیقه 90 خاموش کردم !

12. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه A R E S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازی های پیس و فیفا اصلا جای هم رو نمی تونن بگیرن به راحتی من چند نفر رو دیدم همین فیفا 11 رو دیدن باز هم پیس رو می خوان و صحبت از گرافیک و دوربین بی نظیرش می زنن...

بعضیا فوتبال رو از پلی استیشن شروع کردن اون موقع هم فوتبال کونامی بود توی کلوپ ها دیگه از اون موقع دیگه این پا برجاست و خیلی ها نمی تونن اون گیم پلی کلاسیک پیس رو کنار بزارن به نظرم تلاش برای علاقمند کردن هواخواهان این دو بازی به بازی مخالف کار بیهوده ایست... انتخاب هرکس برای خودش محترمه پس بیایین به انتخاب هم احترام بذاریم و تحقیر نکنیم همدیگه رو
    گل بدیم به هم

سلام منم قبلش edit میکنم بعد میرم
    New manager باز میکنم باز هم مثل قبل منظورت از سیو کن قبلش چیه منم سیو میکنم مگه برای سیوش باید چیکار کرد اگه میشه راهنمایی کنین ایا شما مطمئنین دقیقا
    یه گزینه داره که قبل ورود به منیجر باید ویرایش های دستیت رو سیو کنی... مموری داخلی دستگاه رو جهت ذخیره تغییراتت انتخاب می کنی یا هاردت؟
    Last edited by A R E S; 07-10-2010 at 23:32.

14. این کاربر از A R E S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

الان مجبوریم یهو دستگاه رو خاموش کنیم !!دی: یه بار با چلسی بازی کردم باختم !! جو گیر شدم پریدم دستگاه رو دقیقه 90 خاموش کردم !
    خوب iq میتونی از بازی خارج بشی و بری تو داشبود کنسول نه اینکه خاموش کنی
    +
    تازه اون قسمتی که اول کار برای بازی به جای AI هم انتخاب میکنیم خیلی خوبه... وقتی خاموشش کنی دیگه نمیشه بری اون طرف و گل به خودی بزنی تا نبازی...من افراد زیادی دیدم که این کار رو میکنن

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بازی های پیس و فیفا اصلا جای هم رو نمی تونن بگیرن به راحتی من چند نفر رو دیدم همین فیفا 11 رو دیدن باز هم پیس رو می خوان و صحبت از گرافیک و دوربین بی نظیرش می زنن...

بعضیا فوتبال رو از پلی استیشن شروع کردن اون موقع هم فوتبال کونامی بود توی کلوپ ها دیگه از اون موقع دیگه این پا برجاست و خیلی ها نمی تونن اون گیم پلی کلاسیک پیس رو کنار بزارن به نظرم تلاش برای علاقمند کردن هواخواهان این دو بازی به بازی مخالف کار بیهوده ایست... انتخاب هرکس برای خودش محترمه پس بیایین به انتخاب هم احترام بذاریم و تحقیر نکنیم همدیگه رو
    گل بدیم به هم

یه گزینه داره که قبل ورود به منیجر باید ویرایش های دستیت رو سیو کنی... مموری داخلی دستگاه رو جهت ذخیره تغییراتت انتخاب می کنی یا هاردت؟
    کلا منظورتو نگرفتم من هارد ندارم مموری داخلی دارم و فلش مموری که بازی رو روش نصب میکنم اگه میشه بگید کدام گزینه هست که قبل ورود به منیجر مود باید ویرایش های دستی رو سیو کنم جون دادا یه کاری کن کارمون راه بیفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •