توماس مولر پس از محروميت : اميدوارم بازيكنان مأموريت را تمام كنند
سايت گل : توماس مولر ستاره تيم آلمان در جام جهاني با كارت زردي كه در نيمه اول گرفت از حضور بازي در نيمه نهايي محروم شد. با اين حال او خوشبينانه اميدوار است هم تيميهايش مأموريت را به پايان برسانند. مولر بعد از بازي در گفتوگو با خبرنگاران گفت:«فوقالعاه است، همه چيز خارقالعاده بود و ما آرژانتين را 4 بر صفر شكست داديم ديگر چه چيزي ميتوان گفت.» او ادامه داد:«ما اين كار بزرگ را با هم انجام داديم و به نظر من نميشود هيچ كس را به تنهايي مالك اين برد دانست، اين واقعا بينظير است.» آلمان كه براي سومين دوره متوالي به مرحله نيم نهايي صعود كرده است با برنده اسپانيا و پاراگوئه مسابقه خواهد داد و ممكن است براي اولينبار بعد از سال 1990 فاتح جام جهاني بشود، مولر ميگويد:«من اميدوارم بچهها اين موفقيت را در نيمه نهايي به سرانجام برسانند و من مطمئنم كه ما ميتوانيم اين كار را انجام بدهيم.» مولر 20 ساله بهترين بازيكن جوان جام جهاني 2010 لقب گرفته است و به شدت مورد تحسين رسانههاي جهان است
فيليپ لام : برد آرژانتين با نتيجه 4 بر 0 باور نکردنی است
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،فيليپ لام،کاپيتان ژرمن ها درباره برد 4 بر 0 تيم کشورش مقابل آرژانتين صحبت کرد.
او درباره اين بازی گفت:
به نظر من بردن آرژانتين با نتيجه 4 بر 0،باور نکردنی است،ما بسيار عالی بوديم و آمادگی لازم برای اين بازی را داشتيم،آرژانتين شانس بسيار کمی برای گلزنی داشت،ما اگر بازی نيمه نهايی را پشت سر بگذاريم،در فينال مقابل هر تيمی برنده خواهيم بود و قهرمان ميشويم.
باستین شواين اشتايگر : سرمربی تيم ملی آرژانتين هميشه عصبی بود
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،باستين شواين اشتايگر بعد از برد 4 بر 0 تيم ملی آلمان مقابل آرژانتين در مرحله 1/4 فينال جام جهانی 2010،درباره عملکرد تيم ملی آلمان در اين بازی صحبت کرد.
او در مصاحبه اي با کيکر اعلام کرد:
ما بازی بسيار خوبی انجام داديم،ما مانند حريفمان بازی سالم از خود ارائه داديم،به نظر من سرمربی آرژانتين بسيار عصبی بود،من به تيم ملی آلمان افتخار ميکنم،ما از لحاظ تاکتيکی بسيار عالی بوديم،ما بسيار قوی هستيم،ما تيم با تجربه اي نيستيم اما بازيکنان زيادی داريم که از هيچ چيز نميترسند و بازی خود ارائه ميدهند،من فکر ميکنم که ما بايد با اسپانيا در نيمه نهايی بازی کنيم و اسپانيايی ها،يکی از تيمهای پر قدرت جهانی هستند.
توماس مولر : برايم سخت است که جمله اي برای اين برد بگويم
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،توماس مولر بعد از برد 4 بر 0 تيم ملی آلمان مقابل آرژانتين در مرحله 1/4 نهايی جام جهانی 2010،درباره اين بازی صحبتهايی انجام داده است.
او در مصاحبه با کيکر اعلام کرد:
برايم سخت است که جمله اي برای اين برد بگويم،شايد در حال حاضر وضعيت يک ديوانه از من بهتر باشد،من نميدانم که بايد چکار کنم،انقدر خوشحال هستم که کنترل خود را ندارم،فقط اميدوارم که هم تيمی هايم در نيمه نهايی ما را به فينال برسانند و من بتوانم در فينال بازی کنم،اين برای من افتخار بزرگی است
ميروسلاو کلوزه به فينال گلزنان برتر جام جهانی رسيده است
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،ميروسلاو کلوزه،مهاجم تيم ملی آلمان در بازی مرحله 1/4 نهايی جام جهانی 2010 مقابل آرژانتين توانست سيزدهمين گل خود را به ثمر برساند.
در حال حاضر کلوزه از پله،بازيکن قديمی تيم ملی برزيل جلو افتاد و با ژوست فونتن،بازيکن فرانسوی در يک مکان ايستاد.
رونالدو با 15 گل و گر مولر با 14 گل در مکانهای اول و دوم قرار دارند.
يواخيم لو : من به تيمم افتخار ميکنم و اين افتخار مربوط به امروز نيست
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،يو آخيم لو،سرمربی تيم ملی آلمان بعد از برد 4 بر 0 تيمش مقابل آرژانتين در مصاحبه اي با کيکر،درباره بازی صحبت کرد.
او در اينباره ميگويد:
من به تيمم افتخار ميکنم و اين افتخار مربوط به امروز نيست،ما در نيمه دوم بسيار عالی بازی کرديم،ما استحقاق قهرمانی را داريم،ما هر چهار گل را بسيار عالی زديم و در تمام گلها مديون کار تيمی بسيار خوب هستيم.
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تبریک می گم این پیروزیه غرور آفرین رو... تا همیشه آلمان ..